Da remiziram...vol II.
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:
Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;
neokupljanjem u većem broju, distancom, osobnom higijenom plus cjepljenjem.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:
zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.
Mda. Pa ne umiru mladi.Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;mutava baštarda wrote:
pa iskreno, ne znan bil se smija ili plaka
Trinity-
2014-04-17
Umiru i mladi.Triny wrote:Mda. Pa ne umiru mladi.Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:
Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;
"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:
Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.
nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:
I Zemlja je ravna ploča. To svaka budala zna.mutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:
Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...
Negdje sam već spomenuo jednu američku studiju o mortalitetu od 0.3% od poznatih i nepoznatih okuženih.
Za sebe navode 0.4%, pojma nemam koji je razlog.
U donjoj tabeli sam na temelju broja umrlih i broja stanovnika izračunao % kolektivnog imuniteta. Kao što vidimo
to je veoma šaroliko po pojedinim županijama. U sljedećem razdoblju će u županijama s 5 prokuženosti oko 50%,
doći do izvjesnog "kočenja" širenja virusa, a u županijama s nižim % do povećanog širenja zaraze, što je posve logično.
U donjoj tabeli sam na temelju broja umrlih i broja stanovnika izračunao % kolektivnog imuniteta. Kao što vidimo
to je veoma šaroliko po pojedinim županijama. U sljedećem razdoblju će u županijama s 5 prokuženosti oko 50%,
doći do izvjesnog "kočenja" širenja virusa, a u županijama s nižim % do povećanog širenja zaraze, što je posve logično.
a yebate, pa ti si usprkos šveckog krda prije forumske pauze ipak bio zeru manje mutav :)mutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:
Da se razumijemo, jesam predvidio pad smrtnosti do 10.01.2021. na na cca 40/dan, ali gornja brojka to nipošto još ne znači.Eroo wrote:
Brojka već danas može biti 60 ili više. Pad bi se trebao dogoditi nešto kasnije...do 10.01.2021.
Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:
Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.
Međutim na tim ravnozemljaškim portalima ste propustili da se ove godine protiv gripe cijepilo 400-500 000 ljudi. I to od listopada. Da bi izbjegli dvostruku zarazu gripom i koronom.
Pa je i misteriozno nestala shodno tome jel..
Inače se cijepi 200 000 i to od prosinca.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I o tome se radi. Bravo.kaya wrote:Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:
Međutim na tim ravnozemljaškim portalima ste propustili da se ove godine protiv gripe cijepilo 400-500 000 ljudi. I to od listopada. Da bi izbjegli dvostruku zarazu gripom i koronom.
A normalno. To je misterija kako je nema još jedino ovim pacijentima.Eroo wrote:I o tome se radi. Bravo.kaya wrote:Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:
Nekada će se možda i pojaviti, u puno manjem obimu nego inače.
Jer su procijepljeni dobrim dijelom.
To ti čim dobiju doze nestane u roku keks.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Negdje sam već spomenuo jednu američku studiju o mortalitetu od 0.3% od poznatih i nepoznatih okuženih.
Da sam ja Plenkovic ili Beroš, razmislio bih o % imuniteta u krajnjoj koloni.
Kako vidimo prokuženost u Istri je, na primjer izrazito niska. Tamo bi već u startu trebali cijepiti veći % stanovništva.
Za cijelu državu bi postavio kriterij prokuženosti 70% (ili za početak 60%) i u skladu s time odredio potreban broj cijepljenja.
S przim antigenskim testovima bih najprije provjerio antitijela kod već okuženih ito u dijelovima 3, 6 i 10 mjeseci.
Izdvojio bih one koje itako ne bi cijepili, a razliku do 70%, odnosno 60%, bih cijepio.
Ovo je veliki posao za svaku županiju, ali nema druge.
Ravnoozemljaše treba pustiti do varaga i s njima se ne treba uopće baviti.
PS:
Savjesni i svjesni situacije: U boj, u boj...
Savjesni i svjesni situacije: U boj, u boj...
Evidentan je enorman pad od 12.12.2020. ...3x!
Zahvaljujući dobrim mjerama, a i stanovništvu...njima prije svega.
Što i koliko je pokvario potres vidjet ćemo kroz tjedan dana.
Zahvaljujući dobrim mjerama, a i stanovništvu...njima prije svega.
Što i koliko je pokvario potres vidjet ćemo kroz tjedan dana.
Ovo je nebo iznad Siska odmah nakon potresa: ‘Mobitel sam ostavila djeci, a onda su ugledali oblake‘
‘Kad vidim što se drugima dogodilo, ovo je sreća do neba‘, ispričala nam je čitateljica iz Siska
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 01. siječanj 2021. 23:25
Nebo u Sisku Antonija Kmetović, Facebook
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-nebo-iznad-siska-odmah-nakon-potresa-mobitel-sam-ostavila-djeci-a-onda-su-ugledali-oblake-15020569
Vidim da je i HerceBosna uključena. I Posavina.
‘Kad vidim što se drugima dogodilo, ovo je sreća do neba‘, ispričala nam je čitateljica iz Siska
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 01. siječanj 2021. 23:25
Nebo u Sisku Antonija Kmetović, Facebook
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-nebo-iznad-siska-odmah-nakon-potresa-mobitel-sam-ostavila-djeci-a-onda-su-ugledali-oblake-15020569
Vidim da je i HerceBosna uključena. I Posavina.
na koronacentričnim masovnim medijima nigdje ne piše zbog cenzure, ali na ravnozemljaškim da. ne da se zaraza gripom smanjila ( kod nas ) nego da je iščezla na južnoj hemisferi gdje je već završila sezona gripekaya wrote:Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:
Noor wrote:a yebate, pa ti si usprkos šveckog krda prije forumske pauze ipak bio zeru manje mutav :)mutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:
materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.
Eroo wrote:I Zemlja jemutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:
materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.ravna pločadio koronacentričnog sussustava. To svaka budala zna.
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50