Da remiziram...vol II.
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
IZRAEL je cijepio gotovo milijun ljudi, manje od dva tjedna nakon što je počela kampanja cijepljenja protiv covida-19, objavila je vlada.
Oko 950.000 Izraelaca primilo je prvu dozu cjepiva, što je više od deset posto stanovništva, rekao je ministar zdravstva Juli Edelstein.
Samo u četvrtak, cjepivo je primilo oko 153.400 ljudi, kaže njegovo ministarstvo.
Više od 40 posto ljudi starijih od 60 primilo je prvu dozu Pfizer/BioNTechovog cjepiva.
Po stručnjacima iz Oxforda, Izrael cijepi stanovništvo većom brzinom od bilo koje države u svijetu.
ovo ja zovem brzo i efikasno
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
ja o pandemiji neman pojma , nekako ka i berošmutava baštarda wrote:žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
al ići rasizmom ,,,da samo rasa pokorne gamadi konrtolira bllo što je diktatura
pogledajte samo ministre ,,, ne postoji ministar koji može pojmiti što je jedna kuna , to su mentalna dica
sva problematika kolapsa epidemije u hrvatoslaviji je strah puka od diktature
Guest- Guest
koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.mutava baštarda wrote:žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
Još jednom:imunitet krda nas ne može izvući iz nevolje,samo distanca koja kod nas obzirom na povelik postotak ravnozemljaša mora biti provođena uz stroge represivne mjere i cijepljenje.amen
vili40-
2015-08-02
Preporuke nisu bile glupe, već je netko bio em glup, em bezobrazan i neodgovoran.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
Šta ćeš zatvoriti 20% ljudi u HR? Yoda ti se smije u'brk. I Mutavi također.vili40 wrote:koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.mutava baštarda wrote:žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
Još jednom:imunitet krda nas ne može izvući iz nevolje,samo distanca koja kod nas obzirom na povelik postotak ravnozemljaša mora biti provođena uz stroge represivne mjere i cijepljenje.amen
evo Ero će nam iz prve ruke reći što je bilo bolje, preporuke u hr ili mjere u slo?Eroo wrote:Preporuke nisu bile glupe, već je netko bio em glup, em bezobrazan i neodgovoran.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
šta kažu grafovi
pa iskreno, ne znan bil se smija ili plakaEroo wrote:Šta ćeš zatvoriti 20% ljudi u HR? Yoda ti se smije u'brk. I Mutavi također.vili40 wrote:koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.mutava baštarda wrote:žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
pa cijepljenjem će se postići imunitet krda.vili40 wrote:koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.mutava baštarda wrote:žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.vili40 wrote:da su tri tjedna prije prešli sa glupavih preporuka na kakve takve mjere,danas bi situacija bila puno bolja.Ne trebaju mi prsti da to izračunam.
amen
Misli se na one koji su nužno u bolnici.debotoijusto wrote:broj hospitaliziranih je relativan pojam , prvih par zarazenih na pocetku su zatvarali na 15 dana s hunjavicom a sad ostajes kuci uz caj dok mozes udahnit 3x u minutEroo wrote:Eroo wrote:
U protekla 24 sata preminula je 41 osoba, ukupno 3.961 osoba.
Pad smrtnosti od 40 je projekcija predviđala negdje do 10. sječnja.
Današnjih 41 ne znači puno, jer već sutra može biti toliko više.
Ne bi me iznenadilo da sutra brojka bude nešto ispod 60.
Dobra stvar je da je broj hospitaliziranih pao od 2608 na 2,478 slučaja
i dalji pad broja pacijenata na respiratoru od 254 na 232. ..u'dva dana
Smanjivanje toga broja znači rasterećenje zdravstvenog sustava i otvaranje većeg prostora za ostale bolesnike.
Moja snajka je prebolila koronu doma, s tim da je i dalje radila online. Sve prošlo bez većih problema.
Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;mutava baštarda wrote:pa iskreno, ne znan bil se smija ili plakaEroo wrote:Šta ćeš zatvoriti 20% ljudi u HR? Yoda ti se smije u'brk. I Mutavi također.vili40 wrote:koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.mutava baštarda wrote:
žao mi je što ti govorim kontra dogme, ali bolja je situacija nego kod država koje imaju jače mjere.
amen
neokupljanjem u većem broju, distancom, osobnom higijenom plus cjepljenjem.
zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;mutava baštarda wrote:pa iskreno, ne znan bil se smija ili plakaEroo wrote:Šta ćeš zatvoriti 20% ljudi u HR? Yoda ti se smije u'brk. I Mutavi također.vili40 wrote:
koja je to bolja situacija?Jedno vrijeme smo bili na krovu europe pa još sad moramo brojiti toliko umrlih dok smo recimo švabe kritizirali da imaju problem a problem im je bio oko 4 puta manji u odnosu na stanovništvo.
a dobro,kćer mi je danas rodila pa neću u duže rasprave
vili40-
2015-08-02
čestitam dide...vili40 wrote:a dobro,kćer mi je danas rodila pa neću u duže rasprave
fala lepamutava baštarda wrote:čestitam dide...vili40 wrote:a dobro,kćer mi je danas rodila pa neću u duže rasprave
vili40-
2015-08-02
sretnovili40 wrote:a dobro,kćer mi je danas rodila pa neću u duže rasprave
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
vili40 wrote:a dobro,kćer mi je danas rodila pa neću u duže rasprave
Čestitam. Da bude zdravo i veselo.
fala i vama,da nema ovih tragedija bilo bi i raspoloženje ali jebiga
vili40-
2015-08-02
Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;mutava baštarda wrote:pa iskreno, ne znan bil se smija ili plakaEroo wrote:
Šta ćeš zatvoriti 20% ljudi u HR? Yoda ti se smije u'brk. I Mutavi također.
Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;mutava baštarda wrote:
pa iskreno, ne znan bil se smija ili plaka
Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.Eroo wrote:
Besmisleno je bježati od ugroze. Moraš se joj suprostaviti svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju;
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50