Da remiziramo...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ma da? Što ne ideš onda u trgovinu, javni prijevoz, taxi, apoteku, benzinsku i na posao?Triny wrote:
Ja ne nosim masku, ne perem ruke. Ne držim distancu.
Test kaže: negative.
Mislim maska je na ovim mjestima obavezna.
Da ne pereš ruke i približavaš se nepoznatima na deset cm ajde još mogu shvatiti, glupo im reagirati pa te puste.
Al ovo s maskom, malo teže izvodljivo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja sam ujutro ugrizao mačku za uho.
ali kajo slažem se kaj si napisala.
ignoranancija je ubitačna.
ali kajo slažem se kaj si napisala.
ignoranancija je ubitačna.
2014-12-30
Perseverance Arrives at Mars: Feb. 18, 2021 (Mission Trailer)
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Samo kažem da ništa ne treba uzeti novo za gotovo, valjda ni ti nisi.
Zapravo, siguran sam da nisi i da računaš da će sve ipak biti bolje nakon cjepljenja.
kad ti kažem da dolazi uragan kategorije 5 i dam ti dokaz direktno iz NORAD-a i PENTAGONA šta ti radiš? ti se češljaš i gledaš u ogledalo i kažeš mah ne paničari nije to ništa sve dok ja to ne pročitam u Glas Koncila za mene uragan kategorije 5 ne posoji možda bude nek vjetrić lagani naj se sekirati.
a sad idem nema s vama ikakvog smisla raspravljati.
Ja vjerujem da za ručak bidne riba tek kad je vidin da se peče.
Nemere bit ono možda bidne i tako.
Pošto sam po vokaciji tehnička osoba onda kod mene važi samo je/nije,on/off, 0/1...čak i to provjeravam.
Jebote, je li ti s prstom provjeravaš ima li u žici letrike ili kak?
ja već daleko na ulici osjetim miris frigane ribe ne moram vidjeti da se riba friga da bi vjerovao.
ne moram više s prstom kad za tu radnju postoji alat. tester za elektični napon.
Pa jel onda i letriku namirišeš?
Koji će ti qratz aparati za kontrolu kad imaš prst i jezik.
Na sapunu, to razumin, ali na alkoholu u'se vrime godišta...to baš i ne razumin.Triny wrote:Niš...šparam na sapunu i alkoholu...Sovak wrote:Triny wrote:Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
Maska, često pranje i raskuživanje ruku, osobni razmak gdje je to god moguće i to je to.
Neke zemlje su uvele tvrde mjere pa ne pomaže.
Zaraza se širi, broj umrlih raste.
Dovoljan je samo 1% covid idiota koji zaseru sve ostale.
Bez dovoljne procijepljenosti ništa od smirivanja epidemije.
Pitanje je jedino jesu li ova cjepiva na razini sigurnosti i učinkovitosti cjepiva za gripu ili nisu.
To bumo vidjeli.
Tu vrijedi "kako ti grah padne", govorila moja susjeda.
Ja ne nosim masku, ne perem ruke. Ne držim distancu.
Test kaže: negative.
Kaj ... znači higijena niš?
Vidim sličnost, ali to neće spriječiti pad smrtnosti na cca 40/dan do 10. sječnja.
Treba imati osjecaj.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Zapravo, siguran sam da nisi i da računaš da će sve ipak biti bolje nakon cjepljenja.
kad ti kažem da dolazi uragan kategorije 5 i dam ti dokaz direktno iz NORAD-a i PENTAGONA šta ti radiš? ti se češljaš i gledaš u ogledalo i kažeš mah ne paničari nije to ništa sve dok ja to ne pročitam u Glas Koncila za mene uragan kategorije 5 ne posoji možda bude nek vjetrić lagani naj se sekirati.
Pošto sam po vokaciji tehnička osoba onda kod mene važi samo je/nije,on/off, 0/1...čak i to provjeravam.
ja već daleko na ulici osjetim miris frigane ribe ne moram vidjeti da se riba friga da bi vjerovao.
ne moram više s prstom kad za tu radnju postoji alat. tester za elektični napon.
Stanem uz betonski zid , stavim dlan, i osjetim.
fi 12 , glatka , na 12,5 cm
poprecna fi 8 na 25 cm
pomalo neuredno slozeno , paljena zica 1.6 mm
Ako to ne osjetis, ...nema se sto pricati:)
dijagram-
2015-08-09
Gnječ wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Znaš kaj ... kad "stručnjaci" počnu s - moglo bi, možda, moguće, vjerojatno itd. to znači da znaju kurac tj. da nagađaju.
Da znaju sigurno, to ne bi tak pisali.
Tu imaš i lovce u mutnom kak onaj Đikić koji prvo veli stare mjere su promašaj i treba uvesti nove.
Sad veli nove mjere nepotrebne jer stare djeluju.
Alan Ford.
Nisam covid idiot, ali neću biti niti covid paničar.
i mene iritira svaki možda. a trebali su odmah reći: LJUDI! OD COVIDA VAS BU POMRLO DVE MILIJARDE.
baš me zanima što bi se desilo da to kažu. šta ti misliš kako bi se stvari u svijetu nakon te objave razvijale?
Moram pitati tebe kak bih i njih - kak si došel do dvije milijarde mrtvih?
Nas je na planetu cca 7,5 milijardi.
Do sada je obolilo cca 79 milijuna.
Umrlo cca 2 milijuna.
Usporedimo to s kugom u 14. stoljeću kad smo bili na puno nižoj razini tehnološkog razvoja.
Na svijetu je tada bilo nekih 400 milijuna ljudi.
Umrlo je nekih sedamdesetak milijuna ljudi.
Preživjelo se.
Preživjeli bumo i ovo kaj je u odnosu na kugu šmrklj.
Guest- Guest
A, ne, imaju oni sa švajs aparatom i štemaricom, pa neka lipo odštemaju...sigurno je sigurno.dijagram wrote:Treba imati osjecaj.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Stanem uz betonski zid , stavim dlan, i osjetim.
fi 12 , glatka , na 12,5 cm
poprecna fi 8 na 25 cm
pomalo neuredno slozeno , paljena zica 1.6 mm
Ako to ne osjetis, ...nema se sto pricati:)
Gnječo vjerojatno i letriku isprobava prsto...sistem: prst-on, Gnječ-off.
na planetu nas je cca 10 milijardi. do 2030e bit ća nas cca 30.Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Znaš kaj ... kad "stručnjaci" počnu s - moglo bi, možda, moguće, vjerojatno itd. to znači da znaju kurac tj. da nagađaju.
Tu imaš i lovce u mutnom kak onaj Đikić koji prvo veli stare mjere su promašaj i treba uvesti nove.
Alan Ford.
i mene iritira svaki možda. a trebali su odmah reći: LJUDI! OD COVIDA VAS BU POMRLO DVE MILIJARDE.
baš me zanima što bi se desilo da to kažu. šta ti misliš kako bi se stvari u svijetu nakon te objave razvijale?
Do sada je obolilo cca 79 milijuna.
Umrlo cca 2 milijuna.
Usporedimo to s kugom u 14. stoljeću kad smo bili na puno nižoj razini tehnološkog razvoja.
Na svijetu je tada bilo nekih 400 milijuna ljudi.
Umrlo je nekih sedamdesetak milijuna ljudi.
Preživjelo se.
Preživjeli bumo i ovo kaj je u odnosu na kugu šmrklj.
ako se ne ubijemo naša djeca će krajem stolječa svjedočiti oko 100 milijardi.
2014-12-30
More pijeska mi djeluje kao "zbito", što će se sigurno provjeravati sljedećih dana.
Gornji slojevi redovno onavljaju pješčane "pijavice" i globalne pješčane oluje, tako da se za njih ovo ne može reći.
Ako se pokaže da je teren vozan, onda možemo očekivati i promjenu plana , kad je u pitanju ruta za obvoz dine.
Gornji slojevi redovno onavljaju pješčane "pijavice" i globalne pješčane oluje, tako da se za njih ovo ne može reći.
Ako se pokaže da je teren vozan, onda možemo očekivati i promjenu plana , kad je u pitanju ruta za obvoz dine.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=23&nav_category=167&nav_id=1785422
Zabrinute komšije.
Zabrinute komšije.
Men ovo smedje u valovima lici na bougatu cokoladnu kremu na nekoj tortiEroo wrote:More pijeska mi djeluje kao "zbito", što će se sigurno provjeravati sljedećih dana.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Men ovo smedje u valovima lici na bougatu cokoladnu kremu na nekoj torti
Nisam siguran da sam gore izabrao pravi filter, ali ovo dolje je prava marsova boja.
Koliko vidim fotografirano je nakon izlaska sunca.
Boje na Marsu se mijenjaju tijekom dana...nijanse znaju dobrano odstupati!
veber-
2014-12-30
Ko je to izbrojio?Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Alan Ford.
Pa ne zna se ni koliko je ljudi u RH a kamoli na planetu...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
bi bila pikselizacija
Ne radi se o nikakvoj pikselizaciji, ovo je još uvijek čista RGB, koji se s posebnim softverom obrađuje, kada se želi
dobiti boja kao da je fotografirano pod našim nebom. Ovdje to nije slučaj, ovo su autentične marsove boje, neznalico nepismena.
Postoje i one (kao crno bijele) koje se snimaju ( izum) posebnom tehnikom, koja omogućava i do 10x više MB nego da
je snimljena tehnikom u boji. Takvi snimci se na Zemlji s posebnim softverom "debajeriziraju" i tako dobijemo foto u boji, neznalico.
Ne radi se o nikakvoj pikselizaciji, ovo je još uvijek čista RGB, koji se s posebnim softverom obrađuje, kada se želi
dobiti boja kao da je fotografirano pod našim nebom. Ovdje to nije slučaj, ovo su autentične marsove boje, neznalico nepismena.
Postoje i one (kao crno bijele) koje se snimaju ( izum) posebnom tehnikom, koja omogućava i do 10x više MB nego da
je snimljena tehnikom u boji. Takvi snimci se na Zemlji s posebnim softverom "debajeriziraju" i tako dobijemo foto u boji, neznalico.
Misija MARS 2020 (rover Perseverance) se polako približava konačnom spuštanju na Mars 18.02.2021. Trenutno je od Marsa udaljeno cca 12.5 milijuna kilometara. Brzina kretanja je cca 85,000 km/h.
Loše se vidi na prvu, kad se poveća bolje je.
Loše se vidi na prvu, kad se poveća bolje je.
ti si i dalje kreten.
ne postoje vaše ili naše slike,
slike mjesca su srebrne,
nedostatak armosfere,
slike marsa ili venere ili jupitera zu takove kakve jesu.
Io ć biti žut, jučer danas, sutra. osim ako supor ne popavi
ne postoje vaše ili naše slike,
slike mjesca su srebrne,
nedostatak armosfere,
slike marsa ili venere ili jupitera zu takove kakve jesu.
Io ć biti žut, jučer danas, sutra. osim ako supor ne popavi
2014-12-30
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50