Da remiziramo...
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
ali nemojte mene pljuckati nisam vam ja neprijatelj. vaš se neprijatelj nalazi centimatar iza vašeg čela u lubanji.
Guest- Guest
eSovak wrote:
Could be, possible, might not ... svi lagano kenjaju.
Pogrešno zaključuješ. Jebeš ono "mož' da bidne, a ne mora da znači". Čim to vidim prestanem ćitati, jebiga.Gnječ wrote:ali nemojte mene pljuckati nisam vam ja neprijatelj. vaš se neprijatelj nalazi centimatar iza vašeg čela u lubanji.
Draži su mi ovi šta na'prste računaju.
Eroo wrote:eSovak wrote:
za ovakvo perfidno podlo trolanje omalovažavanje, ne mene nego činjenica koje su pisali stručnjaci koji znaju što pišu i zašto to pišu jer nije ni njima svejedno kad im političari dahću za vratom sa uperenim pištoljem u zatiljak, trebalo bi vas jebati glogovim kolcem u debelo crijevo.
Guest- Guest
Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
Maska, često pranje i raskuživanje ruku, osobni razmak gdje je to god moguće i to je to.
Neke zemlje su uvele tvrde mjere pa ne pomaže.
Zaraza se širi, broj umrlih raste.
Dovoljan je samo 1% covid idiota koji zaseru sve ostale.
Bez dovoljne procijepljenosti ništa od smirivanja epidemije.
Pitanje je jedino jesu li ova cjepiva na razini sigurnosti i učinkovitosti cjepiva za gripu ili nisu.
To bumo vidjeli.
Tu vrijedi "kako ti grah padne", govorila moja susjeda.
Ja ne nosim masku, ne perem ruke. Ne držim distancu.
Test kaže: negative.
Trinity-
2014-04-17
Eroo wrote:Pogrešno zaključuješ. Jebeš ono "mož' da bidne, a ne mora da znači". Čim to vidim prestanem ćitati, jebiga.Gnječ wrote:ali nemojte mene pljuckati nisam vam ja neprijatelj. vaš se neprijatelj nalazi centimatar iza vašeg čela u lubanji.
Draži su mi ovi šta na'prste računaju.
čuj superiorni, nisam taj stručni članak ja pisao nego CDC. The Centers for Disease Control and Prevention is a national public health institute in the United States. It is a United States federal agency, under the Department of Health and Human Services, and is headquartered in Atlanta, Georgia.
Guest- Guest
ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Guest- Guest
aeGnječ wrote:Eroo wrote:eSovak wrote:
za ovakvo perfidno podlo trolanje omalovažavanje, ne mene nego činjenica koje su pisali stručnjaci koji znaju što pišu i zašto to pišu jer nije ni njima svejedno kad im političari dahću za vratom sa uperenim pištoljem u zatiljak, trebalo bi vas jebati glogovim kolcem u debelo crijevo.
Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Samo kažem da ništa ne treba uzeti novo za gotovo, valjda ni ti nisi.
Zapravo, siguran sam da nisi i da računaš da će sve ipak biti bolje nakon cjepljenja.
Triny wrote:Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
Maska, često pranje i raskuživanje ruku, osobni razmak gdje je to god moguće i to je to.
Pitanje je jedino jesu li ova cjepiva na razini sigurnosti i učinkovitosti cjepiva za gripu ili nisu.
To bumo vidjeli.
Kaj ... znači higijena niš?
Guest- Guest
Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Zapravo, siguran sam da nisi i da računaš da će sve ipak biti bolje nakon cjepljenja.
kad ti kažem da dolazi uragan kategorije 5 i dam ti dokaz direktno iz NORAD-a i PENTAGONA šta ti radiš? ti se češljaš i gledaš u ogledalo i kažeš mah ne paničari nije to ništa sve dok ja to ne pročitam u Glas Koncila za mene uragan kategorije 5 ne posoji možda bude nek vjetrić lagani naj se sekirati.
a sad idem nema s vama ikakvog smisla raspravljati.
Guest- Guest
Niš...šparam na sapunu i alkoholu...Sovak wrote:Triny wrote:Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
To bumo vidjeli.
Trinity-
2014-04-17
Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Znaš kaj ... kad "stručnjaci" počnu s - moglo bi, možda, moguće, vjerojatno itd. to znači da znaju kurac tj. da nagađaju.
Da znaju sigurno, to ne bi tak pisali.
Tu imaš i lovce u mutnom kak onaj Đikić koji prvo veli stare mjere su promašaj i treba uvesti nove.
Sad veli nove mjere nepotrebne jer stare djeluju.
Alan Ford.
Nisam covid idiot, ali neću biti niti covid paničar.
Guest- Guest
Triny wrote:Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
To bumo vidjeli.
a gdje su ti gurali onaj lakmus štapić? u nos ili u pizdu?
Guest- Guest
Triny wrote:Niš...šparam na sapunu i alkoholu...Sovak wrote:Triny wrote:Ništa tu ne pomaže. Kakve maske i pranje ruku. Priče za djecu.Sovak wrote:Gnječ wrote:ne ja. ja vam ne radim o glavi. o glavi si radite vi sami sebi tupani. i da, virus vam radi o glavi.
Kaj bude - bude.
To bumo vidjeli.
Hm ... .
Guest- Guest
od kaad jebem po kućama nježnik mi se produžio za tri inča , a u promjeruza dva inččaSovak wrote:veber wrote:vas brine,Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:
Čuj ... ja ti ne razmem taj RVATSKI.
budeš razmel ovaj engleski jezik ispod pa ti bu jasno zakaj velika slova i psovanje. panju rvacki. badnjak ustvari
Ča?
da kic nije seronja stavio bi slikcu,
Više me brine orehnjača tj. kaj sam smazal pol protvana blagoroladujuće iste.
Otkad sam u penziji natukel sam 5 kila.
Tanko bu se ubuduće sralo ... ali poslije Novog leta.
Inače ne bu dobro.
2014-12-30
Sovak wrote:Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Znaš kaj ... kad "stručnjaci" počnu s - moglo bi, možda, moguće, vjerojatno itd. to znači da znaju kurac tj. da nagađaju.
Da znaju sigurno, to ne bi tak pisali.
Tu imaš i lovce u mutnom kak onaj Đikić koji prvo veli stare mjere su promašaj i treba uvesti nove.
Sad veli nove mjere nepotrebne jer stare djeluju.
Alan Ford.
Nisam covid idiot, ali neću biti niti covid paničar.
i mene iritira svaki možda. a trebali su odmah reći: LJUDI! OD COVIDA VAS BU POMRLO DVE MILIJARDE.
baš me zanima što bi se desilo da to kažu. šta ti misliš kako bi se stvari u svijetu nakon te objave razvijale?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
kad ti kažem da dolazi uragan kategorije 5 i dam ti dokaz direktno iz NORAD-a i PENTAGONA šta ti radiš? ti se češljaš i gledaš u ogledalo i kažeš mah ne paničari nije to ništa sve dok ja to ne pročitam u Glas Koncila za mene uragan kategorije 5 ne posoji možda bude nek vjetrić lagani naj se sekirati.
Ja vjerujem da za ručak bidne riba tek kad je vidin da se peče.
Nemere bit ono možda bidne i tako.
Pošto sam po vokaciji tehnička osoba onda kod mene važi samo je/nije,on/off, 0/1...čak i to provjeravam.
Jebote, je li ti s prstom provjeravaš ima li u žici letrike ili kak?
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječo, sve ok, naj se idit. Članak u linku ti je bio sasvim ok.Gnječ wrote:ja sam vam prenio vijest a sad vi možete dalje svirati kurcu dok ono maybe ne postane za mjesec dana true. ali jebiga kasno niste vi ratnici nego prdonje usrane vi ne vjerujete dok vas metak ne pogodi i raznese vam lubanju. no dobro, bit će te nominirani za Darwin Award.
Ja vjerujem da za ručak bidne riba tek kad je vidin da se peče.
Nemere bit ono možda bidne i tako.
Pošto sam po vokaciji tehnička osoba onda kod mene važi samo je/nije,on/off, 0/1...čak i to provjeravam.
Jebote, je li ti s prstom provjeravaš ima li u žici letrike ili kak?
ja već daleko na ulici osjetim miris frigane ribe ne moram vidjeti da se riba friga da bi vjerovao.
ne moram više s prstom kad za tu radnju postoji alat. tester za elektični napon.
Guest- Guest
Ma da? Što ne ideš onda u trgovinu, javni prijevoz, taxi, apoteku, benzinsku i na posao?Triny wrote:
Mislim maska je na ovim mjestima obavezna.
Da ne pereš ruke i približavaš se nepoznatima na deset cm ajde još mogu shvatiti, glupo im reagirati pa te puste.
Al ovo s maskom, malo teže izvodljivo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50