ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 31 Empty Re: Da remiziramo...

Post by michaellcmacha 26/12/2020, 23:17

Ajde neka, znam da je i više nego sumnjivo, da ja odjednom full dobar sa gnječom, debilko je tu negdje, a čak i crvenkastom blagoglagolam... Usput sam kontra hdz-a, kontra poteza vlasti... Još da se i biračke penzije odreknem i pokažem listić gdje sam glasovao za Ikićku, skroz ga onda jebi... Uglavnom nije ovo dobro što se odigrava, a ova shema upravljanja do sada neviđenom krizom, kako globalno, tako i kod nas na razini države, mnoge dovodi u zabludi... Već sam rekao volio bih da griješim, ali nije tako, ovo će još dugo trajati i napravit će nam još popriličnih gubitaka, a i štete...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/12/2020, 23:22

michaellcmacha wrote:Ajde neka, znam da je i više nego sumnjivo, da ja odjednom full dobar sa gnječom, debilko je tu negdje, a čak i crvenkastom blagoglagolam... Usput sam kontra hdz-a, kontra poteza vlasti... Još da se i biračke penzije odreknem i pokažem listić gdje sam glasovao za Ikićku, skroz ga onda jebi... Uglavnom nije ovo dobro što se odigrava, a ova shema upravljanja do sada neviđenom krizom, kako globalno, tako i kod nas na razini države, mnoge dovodi u zabludi... Već sam rekao volio bih da griješim, ali nije tako, ovo će još dugo trajati i napravit će nam još popriličnih gubitaka, a i štete...
bude dobar antifasist od tebe u konacnici  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2020, 23:23

debotoijusto wrote:
michaellcmacha wrote:Ajde neka, znam da je i više nego sumnjivo, da ja odjednom full dobar sa gnječom, debilko je tu negdje, a čak i crvenkastom blagoglagolam... Usput sam kontra hdz-a, kontra poteza vlasti... Još da se i biračke penzije odreknem i pokažem listić gdje sam glasovao za Ikićku, skroz ga onda jebi... Uglavnom nije ovo dobro što se odigrava, a ova shema upravljanja do sada neviđenom krizom, kako globalno, tako i kod nas na razini države, mnoge dovodi u zabludi... Već sam rekao volio bih da griješim, ali nije tako, ovo će još dugo trajati i napravit će nam još popriličnih gubitaka, a i štete...
bude dobar antifasist od tebe u konacnici  :D

Već je. Samo što toga još nije svjestan.
Kao ni mnogo čega drugog, uostalom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 26/12/2020, 23:24

michaellcmacha wrote:Sreća je da se ovo sve odigrao ovdje jer u reali nikako ne bi dobro završilo pogotovo stoga jer ja uistinu sva dostupna sredstva u neposrednoj blizini u takvim situacijama razmatram kao potencijalno priručno oružje i kao takvo sam uistinu u ranije razdoblju i znao koristiti sa vrlo grdim posljedicama, ali ipak se uglavnom radilo o likovima iz polusvijeta, kriminalcima i siledžijama, a niti šejker a ni Ero ne spadaju u te skupine, koliko god se mi tu ovdje ne slagali, pa na kraju krajeva ni crvenkasti....

Ni najjadnija pizda ne razmišlja na način na koji ti razmišljaš, i ni ne pada joj na pamet da ovako govori ili piše.

Svako dijete staije od 12 godina ima zreliji pristup životu i samom sebi.

Ne mogu shvatiti da postoje ljudi pout tebe.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2020, 23:29

Puno larme, a za niš'.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2020, 23:33

Pa to je ime Kerekešove predstave iz 90-ih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 26/12/2020, 23:34

jebiga, virus je dovoljno dobar razlog za ujedinjenje četnika, jugoslovena i ustaša, ali i nepresušan izvor zajebancije, moroš priznati

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/12/2020, 23:38

aben wrote:

jebiga, virus je dovoljno dobar razlog za ujedinjenje četnika, jugoslovena i ustaša, ali i nepresušan izvor zajebancije, moroš priznati
Priznajem...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2020, 23:51

Speare Shaker wrote:Puno larme, a za niš'.

a tko je napravio larmu jebote nego ti i onaj turski đubar izbosne . jel ti imaš imalo srama govance jadno bedno etc? jel ti nije neugodno kurvin sine?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/12/2020, 23:57

Gnječ wrote:

a tko je napravio larmu jebote nego ti i onaj turski đubar izbosne . jel ti imaš imalo srama govance jadno bedno etc? jel ti nije neugodno kurvin sine?

i tebi bi na bozic dobro dosla katarza
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2020, 23:59

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:

i tebi bi na bozic dobro dosla katarza

ti biži ća jeben ti sunpor. treba tebi katarza dildom u prkno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2020, 00:05

rvacki maloumni pasivno agresivni narcisoidni sociopatski idioti govore da meni treba katarza?????????? this is the shit of the year ! gaslighting par excellence !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/12/2020, 00:05

aben wrote:
michaellcmacha wrote:Ok da ne ispadne da sam poput vas pojedinih, Bogu hvala pa nisam, idemo step by step kako ova zdravstvena kriza i ima tijek... Sad imamo brojeve koje imamo kad su u pitanju novopozitivni, ja tvrdim da se radi o manipulacije s brojevima i da će brojevi odmah nakon NG ponovo početi rasti, do masovnog cijepljenja neće doći jer cjepivo jednostavno neće biti dostupno u dovoljnim količinama a kad bi kojim slučajem i bilo velik broj ljudi se neće cijepiti, po meni uopće nije poanta da se cijepe vlastodršci i ekipa oko stožera nego njihovi najmiliji, kojima je cjepivo po defaultu potrebno, ne može ekipa oko stožera imati pod nadzorom sve liječnike i medicinske sestre... Samo nek oni svak po svom rejonu po cijepe starčad od capaka beroša plenkija i od jandrokovića, i ostale svite i onda idemo i mi sitna boranija u red... S obzirom da cjepivo nije obvezno nema nitko pravo da etiketira bilo koga iz bilo kojeg razloga... Ja ako sam komu, a jesam, rekao ružnu riječ, izrekao psovku, ja se ispričavam i potrudiću se da nadalje u raspravama izostavim uvredljive riječi... Kako god bilo, Idemo dalje bez obzira na ove sukobe svejedno nikom ne želim niti zlo, niti da mu se išta ružno desi po pitanju ovog virusa ali i inače i to se odnosi na sve forumaši uključujući i Eru i šejker..... I naravno crvenkastog.... 
ma puši kurac
Te razočarao, a? :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2020, 00:14

slušaj ero. prokleto ti sve bilo. ama sve da ti je prokleto što ti gmiže i hoda nadve noge. dabogda te čopio SARS-CoV2 i dabogda crkavao danima u nezamislivim mukama bez daška zraka ugušio se dabogda u vlastitoj sluzi i vodi u plućima. dabogda ERO. AMEN
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/12/2020, 00:14

Gnječ wrote:rvacki maloumni pasivno agresivni narcisoidni sociopatski idioti govore da meni treba katarza?????????? this is the shit of the year ! gaslighting par excellence !

sad si i @obalu razuma uzeo na zub :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by aben 27/12/2020, 00:18

Eroo wrote:
aben wrote:
michaellcmacha wrote:Ok da ne ispadne da sam poput vas pojedinih, Bogu hvala pa nisam, idemo step by step kako ova zdravstvena kriza i ima tijek... Sad imamo brojeve koje imamo kad su u pitanju novopozitivni, ja tvrdim da se radi o manipulacije s brojevima i da će brojevi odmah nakon NG ponovo početi rasti, do masovnog cijepljenja neće doći jer cjepivo jednostavno neće biti dostupno u dovoljnim količinama a kad bi kojim slučajem i bilo velik broj ljudi se neće cijepiti, po meni uopće nije poanta da se cijepe vlastodršci i ekipa oko stožera nego njihovi najmiliji, kojima je cjepivo po defaultu potrebno, ne može ekipa oko stožera imati pod nadzorom sve liječnike i medicinske sestre... Samo nek oni svak po svom rejonu po cijepe starčad od capaka beroša plenkija i od jandrokovića, i ostale svite i onda idemo i mi sitna boranija u red... S obzirom da cjepivo nije obvezno nema nitko pravo da etiketira bilo koga iz bilo kojeg razloga... Ja ako sam komu, a jesam, rekao ružnu riječ, izrekao psovku, ja se ispričavam i potrudiću se da nadalje u raspravama izostavim uvredljive riječi... Kako god bilo, Idemo dalje bez obzira na ove sukobe svejedno nikom ne želim niti zlo, niti da mu se išta ružno desi po pitanju ovog virusa ali i inače i to se odnosi na sve forumaši uključujući i Eru i šejker..... I naravno crvenkastog.... 
ma puši kurac
Te razočarao, a? :D

ma to je na račun debota i juštoa, malo je to suptilnije nego na ono ča si ti naviko:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2020, 00:22

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:rvacki maloumni pasivno agresivni narcisoidni sociopatski idioti govore da meni treba katarza?????????? this is the shit of the year ! gaslighting par excellence !

sad si i @obalu razuma uzeo na zub :D

neznam tko je taj ne čitam njegove teme.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 27/12/2020, 00:23

U najmanju je ruku neozbiljna država koja za godinu dana od pojave virusa nema studiju o tome koliko je umrlih s nekim od komorbiditeta tipa pretilost, pušenje, alkoholizam i sl. samoskrivljenih faktora rizika...
Radi se o ljudima koji su svjesno doprinijeli svojoj smrti te ih ni po kojem kriteriju ne bi trebalo uzimati u izračun ukupno preminulih od virusa...
A niti bi prema istima trrbalo iskazivati sažaljenje...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2020, 00:26

T. wrote:U najmanju je ruku neozbiljna država koja za godinu dana od pojave virusa nema studiju o tome koliko je umrlih s nekim od komordibiteta tipa pretilost, pušenje, alkoholizam i sl. samoskrivljenih faktora rizika...
Radi se o ljudima koji su svjesno doprinijeli svojoj smrti te ih ni po kojem kriteriju ne bi trebalo uzimati u izračun ukupno preminulih od virusa...
A niti bi prema istima trrbalo iskazivati sažaljenje...

ajd ti sa tim tvojim pravničkim lingvističkim proserima srči pesak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 27/12/2020, 00:58

Fojbat ću te dečko, nastaviš li srati...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2020, 01:24

T. wrote:Fojbat ću te dečko, nastaviš li srati...

puši kurac advokatu i jebale te tvoje advokatske psihopatske conman verbalne vratolomije proseri i prevare koje koristi na udboustaškom korumpiranom sudu a ne ovdje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics