Da remiziramo...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
Šta ja imam i s jednim ili s drugim i s bilo kime u svezi epidemije?vili40 wrote:Kao prvo Čačić nije opozicija i njegova ruka plenkiju pinokijevski nos drži malo iznad vode,kao drugo daj lijepo te molim ne budi budala ko i ti koje braniš koji još uvijek tvrde da preporuke donose bolje rezultate od bilo kakvog ključanja.Da se i dalje pitalo Lauca on bi ganjao ko najbolji surfer vrhunac vala i imunitet krda tamo do onog idućeg božića 2021.a umrle proglašavao nužnim zlom.Takvi ne bi ništa poduzimali kad je sve išlo ko po žnori i postali smo prvaci europe u oštroj konkurenciji,kolko vidim i ponosni su na to.Svi u europi su glupi jedino nas vode genijalci koji su iz taktičkig razloga pustili da se pošast proširi pa se više ne zna tko pije a tko plaća.Ti ćeš preporuku dati jednom Čehoku koji pošto još nije u zatvoru ruga se mjerama pa ode prek mosta u međimurje na kavu,naslikava se tamo zajedno sa kumpićima iz hdz-a i ruga se svim budalama koje se boje virusa.I za kraj,i ptice na grani znaju da se sa pravim mjerama zakasnilo jedno tri tjedna,vrlo je vjerojatno onda ne bi imali takvu situaciju,tolko umrlih i prenatrpane bolnice.Eroo wrote:Nemam razloga podržavati nikoga kad je epidemija u pitanju.vili40 wrote:Capak ima na hrptu znaš što.A lauc ne znam dal si ga pratio ali braniti takvo nešto može samo plenki i njegovi slijepi sljedbenici kojima je isto svejedno koliko ljudi umre a koliko uz teške muke i posljedice preživi.Inače nisi baš u ravnoteži a iz ravnoteže te baca ko i neke druge,politika i put veeeeelikog vođe pa da baci na narod i atomsku ti bi ga opravdavao,samo prozirno je to.Eroo wrote:Varaždinska u zadnja 4 dana: -->84-->231-->167-->danas +86.vili40 wrote:sraz Čačić-Lauc pred TV kamerama,što se čeka?
PS: Neka Čačić samo radi svoj posao. Ono njegovo pokazivanje dijagrama u kameru mi je bilo dno.
Capak ima na hrptu cijelu državu, a Čačić županiju (s novcem države) od 176,000 stanovnika.
Gadi se mi na razne Čačiće( i opoziciju općenito), kao i na populaciju koja se ne drži propisanog, a onda traže krivce za stanje.
U svemu tome su vam ipak najgori mediji, koji bi najrađe vidjeli deseterostruke brojeve mrtvih i zaraženih.
Vili, ovdje sami pišete kako se ne držite propisanih mjera, a to i sam vidim na web kamerama uživo.
Ja sam ti samo rekao da se Čačić jednostavno glupira, umjesto da brine o pridržavanju mjera u vlastitoj Županiji.
I na kraju, za sve mjere, posebno za one najstrožije, moraš imati novac. Imate li ga? Ima li ga Čačić?
Uvijek se dođe do one dalmoške: -A ko će to platit?
Tu prestaje svako nadmudrivanje.
A ja ostajem kod mišljenja da ste niste pridržavali ni minimalno preporučenih mjera. I šta sad očekujete? Treba vam Pedro?
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
patiš od kompleksa inferiornosti, odbačenosti i sindroma laganja.
Kad ćemo ovdje postaviti svak svoje reference? Međunarodno verificirane, naravno.
Obećavao si nešto ali ništa od toga. Možeš ti biti dobar zavarivač, ali nije to to.
Nego, jel može svak svoje reference? Imaš ti to na internetu, časkom ćeš ...ali u qrtzu.
ex-yu milicajci su bili pametniji od njega.
Nismo to zaboravili, to je u glavi jače uklesano nego da je ukucano u kamen.
A sad odjebi s time, udbašijo!
zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Kad ćemo ovdje postaviti svak svoje reference? Međunarodno verificirane, naravno.
Obećavao si nešto ali ništa od toga. Možeš ti biti dobar zavarivač, ali nije to to.
Nego, jel može svak svoje reference? Imaš ti to na internetu, časkom ćeš ...ali u qrtzu.
2014-12-30
I tvoji su bili udbaši kao i Šitingovi.Logika.veber wrote:zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Inače, fakultit ti je pred nosom, nepismeni!. Nikad nije kasno nešto novo naučit.
kakve veze imaju tvoj otac i tvoj stric s tobom kada si ti postao doušnik udbe?Eroo wrote:Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
da ti nije bilo jna ne bi vidio cipele.
bezbednjak je u tebi vidio potencijal pa si ostao u sloveniji nakon odsluženja.
isti bezbednjak ti je našao posao i tako je krenula tvoja karijera.
na baušteli si upoznao kuharicu/čistačicu fahretu, planula je ljubav, bezbednjak vam je omogućio stan.
vi ste sničali.
onda si malo šurovo.
i onda je došla prelomna 91a, pa si čekao 92u do 2000e bio si velika rvatina, a fahreta se malo prikrila.
pa si nedavno otišao u mirovinu.
slovenci te ne jebu, za njih si čefur, bosanci te ne jebu jer si cinkao.
osuđen si na ovaj mali forum na kojem si jakooooo "pametan"
prije par godina sam te pitao koji je najvažniji kršćanski blagdan pa si bubnuo božić, a kao veliki katolik trebao bi znati da kršćanstvo slavi život, a ne smrt.
prdonjo odi hrani patke.
2014-12-30
dobro ne da mi se više,ovo je nemoguća misija.Ne treba nama Pedro ali netko odlučuje i mora biti odgovoran pa ako je Pedro pobijedio koronu sad je debelo od nje izgubio,ili se samo pobjede broje?Novac?Sad ga ima,bilo ga je i tri tjedna prije ali je Lauc naganjao krdo pa mu krdo pobjeglo a on sada samo gazi po govnima tog krda.I ne samo on,ekipica je onako dosta brojna i vesela,dream team.Eroo wrote:Šta ja imam i s jednim ili s drugim i s bilo kime u svezi epidemije?vili40 wrote:Kao prvo Čačić nije opozicija i njegova ruka plenkiju pinokijevski nos drži malo iznad vode,kao drugo daj lijepo te molim ne budi budala ko i ti koje braniš koji još uvijek tvrde da preporuke donose bolje rezultate od bilo kakvog ključanja.Da se i dalje pitalo Lauca on bi ganjao ko najbolji surfer vrhunac vala i imunitet krda tamo do onog idućeg božića 2021.a umrle proglašavao nužnim zlom.Takvi ne bi ništa poduzimali kad je sve išlo ko po žnori i postali smo prvaci europe u oštroj konkurenciji,kolko vidim i ponosni su na to.Svi u europi su glupi jedino nas vode genijalci koji su iz taktičkig razloga pustili da se pošast proširi pa se više ne zna tko pije a tko plaća.Ti ćeš preporuku dati jednom Čehoku koji pošto još nije u zatvoru ruga se mjerama pa ode prek mosta u međimurje na kavu,naslikava se tamo zajedno sa kumpićima iz hdz-a i ruga se svim budalama koje se boje virusa.I za kraj,i ptice na grani znaju da se sa pravim mjerama zakasnilo jedno tri tjedna,vrlo je vjerojatno onda ne bi imali takvu situaciju,tolko umrlih i prenatrpane bolnice.Eroo wrote:Nemam razloga podržavati nikoga kad je epidemija u pitanju.vili40 wrote:Capak ima na hrptu znaš što.A lauc ne znam dal si ga pratio ali braniti takvo nešto može samo plenki i njegovi slijepi sljedbenici kojima je isto svejedno koliko ljudi umre a koliko uz teške muke i posljedice preživi.Inače nisi baš u ravnoteži a iz ravnoteže te baca ko i neke druge,politika i put veeeeelikog vođe pa da baci na narod i atomsku ti bi ga opravdavao,samo prozirno je to.Eroo wrote:Varaždinska u zadnja 4 dana: -->84-->231-->167-->danas +86.vili40 wrote:sraz Čačić-Lauc pred TV kamerama,što se čeka?
PS: Neka Čačić samo radi svoj posao. Ono njegovo pokazivanje dijagrama u kameru mi je bilo dno.
Capak ima na hrptu cijelu državu, a Čačić županiju (s novcem države) od 176,000 stanovnika.
Gadi se mi na razne Čačiće( i opoziciju općenito), kao i na populaciju koja se ne drži propisanog, a onda traže krivce za stanje.
U svemu tome su vam ipak najgori mediji, koji bi najrađe vidjeli deseterostruke brojeve mrtvih i zaraženih.
Vili, ovdje sami pišete kako se ne držite propisanih mjera, a to i sam vidim na web kamerama uživo.
Ja sam ti samo rekao da se Čačić jednostavno glupira, umjesto da brine o pridržavanju mjera u vlastitoj Županiji.
I na kraju, za sve mjere, posebno za one najstrožije, moraš imati novac. Imate li ga? Ima li ga Čačić?
A ja ostajem kod mišljenja da ste niste pridržavali ni minimalno preporučenih mjera. I šta sad očekujete? Treba vam Pedro?
vili40-
2015-08-02
majmune, tvoja bratija i šojkina bratija je poharala mojim precima sve živo.Eroo wrote:I tvoji su bili udbaši kao i Šitingovi.Logika.veber wrote:zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Inače, fakultit ti je pred nosom, nepismeni!. Nikad nije kasno nešto novo naučit.
sada ti je LOOP fakultet jer ga ti nisi završio.
2014-12-30
Udbašu, i ti ćeš jednoga dana dobit poklopac.veber wrote:kakve veze imaju tvoj otac i tvoj stric s tobom kada si ti postao doušnik udbe?Eroo wrote:Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
na baušteli si upoznao kuharicu/čistačicu fahretu, planula je ljubav, bezbednjak vam je omogućio stan.
vi ste sničali.
onda si malo šurovo.
i onda je došla prelomna 91a, pa si čekao 92u do 2000e bio si velika rvatina, a fahreta se malo prikrila.
prije par godina sam te pitao koji je najvažniji kršćanski blagdan pa si bubnuo božić, a kao veliki katolik trebao bi znati da kršćanstvo slavi život, a ne smrt.
prdonjo odi hrani patke.
Poznat nam je taj sistem, ne možeš nas prevariti.veber wrote:majmune, tvoja bratija i šojkina bratija je poharala mojim precima sve živo.Eroo wrote:I tvoji su bili udbaši kao i Šitingovi.Logika.veber wrote:zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Šojka je barem iskrena.
opet svoje projekcije prenosiš na druge.Eroo wrote:Udbašu, i ti ćeš jednoga dana dobit poklopac.veber wrote:kakve veze imaju tvoj otac i tvoj stric s tobom kada si ti postao doušnik udbe?Eroo wrote:Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
vi ste sničali.
onda si malo šurovo.
prdonjo odi hrani patke.
jedini udbaš ovdje si ti.
dam se kladiti da si u jugi radio na božić i na uskrsni ponedjeljak.
vjeru si otkrio 92u.
moji roditelji su hranili tuđmanove, bili privedeni zbog toga, ali nisu nikad skrivali ili okretali glavu od mire jer je bio u partiji ili franje koji je bio u kućnom pritvoru. a ti si se kao petar, krista odrekao do 92e kada si ga opet spoznao.
smradu udbaški.
2014-12-30
pa je poznat vam je sistem, samo kaj si ti bio prenisko u sistemu da bi osim stana bilo kaj ušićario.Eroo wrote:Poznat nam je taj sistem, ne možeš nas prevariti.veber wrote:majmune, tvoja bratija i šojkina bratija je poharala mojim precima sve živo.Eroo wrote:I tvoji su bili udbaši kao i Šitingovi.Logika.veber wrote:zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Šojka je barem iskrena.
2014-12-30
Vili, brojke su neuimoljive, ja samo o tome pišem. Ne zanimaju me ta imena koje potenciraš.vili40 wrote:dobro ne da mi se više,ovo je nemoguća misija.Ne treba nama Pedro ali netko odlučuje i mora biti odgovoran pa ako je Pedro pobijedio koronu sad je debelo od nje izgubio,ili se samo pobjede broje?Novac?Sad ga ima,bilo ga je i tri tjedna prije ali je Lauc naganjao krdo pa mu krdo pobjeglo a on sada samo gazi po govnima tog krda.I ne samo on,ekipica je onako dosta brojna i vesela,dream team.Eroo wrote:Šta ja imam i s jednim ili s drugim i s bilo kime u svezi epidemije?vili40 wrote:Kao prvo Čačić nije opozicija i njegova ruka plenkiju pinokijevski nos drži malo iznad vode,kao drugo daj lijepo te molim ne budi budala ko i ti koje braniš koji još uvijek tvrde da preporuke donose bolje rezultate od bilo kakvog ključanja.Da se i dalje pitalo Lauca on bi ganjao ko najbolji surfer vrhunac vala i imunitet krda tamo do onog idućeg božića 2021.a umrle proglašavao nužnim zlom.Takvi ne bi ništa poduzimali kad je sve išlo ko po žnori i postali smo prvaci europe u oštroj konkurenciji,kolko vidim i ponosni su na to.Svi u europi su glupi jedino nas vode genijalci koji su iz taktičkig razloga pustili da se pošast proširi pa se više ne zna tko pije a tko plaća.Ti ćeš preporuku dati jednom Čehoku koji pošto još nije u zatvoru ruga se mjerama pa ode prek mosta u međimurje na kavu,naslikava se tamo zajedno sa kumpićima iz hdz-a i ruga se svim budalama koje se boje virusa.I za kraj,i ptice na grani znaju da se sa pravim mjerama zakasnilo jedno tri tjedna,vrlo je vjerojatno onda ne bi imali takvu situaciju,tolko umrlih i prenatrpane bolnice.Eroo wrote:Nemam razloga podržavati nikoga kad je epidemija u pitanju.vili40 wrote:Capak ima na hrptu znaš što.A lauc ne znam dal si ga pratio ali braniti takvo nešto može samo plenki i njegovi slijepi sljedbenici kojima je isto svejedno koliko ljudi umre a koliko uz teške muke i posljedice preživi.Inače nisi baš u ravnoteži a iz ravnoteže te baca ko i neke druge,politika i put veeeeelikog vođe pa da baci na narod i atomsku ti bi ga opravdavao,samo prozirno je to.Eroo wrote:Varaždinska u zadnja 4 dana: -->84-->231-->167-->danas +86.vili40 wrote:sraz Čačić-Lauc pred TV kamerama,što se čeka?
Imam samo pitanje: Zašto je u VŽ u jednom vremenu bio stupanj zaraženosti 3x veći od državnog prosjeka,
a od one u Istri čak i 4x? Kriv Lauc? Imali drugačije mjere nego VŽ?
Udbaš, preživjeli ste prodajući se Šitingovoj udbašiji. Šta ne?veber wrote:pa je poznat vam je sistem, samo kaj si ti bio prenisko u sistemu da bi osim stana bilo kaj ušićario.Eroo wrote:Poznat nam je taj sistem, ne možeš nas prevariti.veber wrote:majmune, tvoja bratija i šojkina bratija je poharala mojim precima sve živo.Eroo wrote:I tvoji su bili udbaši kao i Šitingovi.Logika.veber wrote:zamoran je.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
Šojka je barem iskrena.
Pa tako sam i mislio, udbaški sine.veber wrote:opet svoje projekcije prenosiš na druge.Eroo wrote:Udbašu, i ti ćeš jednoga dana dobit poklopac.veber wrote:kakve veze imaju tvoj otac i tvoj stric s tobom kada si ti postao doušnik udbe?Eroo wrote:Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
vi ste sničali.
onda si malo šurovo.
prdonjo odi hrani patke.
vjeru si otkrio 92u.
moji roditelji su hranili tuđmanove, bili privedeni zbog toga, ali nisu nikad skrivali ili okretali glavu od mire jer je bio u partiji ili franje koji je bio u kućnom pritvoru. a ti si se kao petar, krista odrekao do 92e kada si ga opet spoznao.
smradu udbaški.
tebi stvarno treba crtati,odgovor je u tvojoj sloveniji...isto tako i međimurje i krapinsko zagorska.Kad je u varaždinu počelo bilo je dosta zahladilo pa su se ljudi okupljali oko šanka šireći koronu a nitko se nije sjetio da je i tu problem.I spominješ lauca a do jučer si se čudio šveđanima a taj je tri puta gori od njih.Matematičar teški,sve što je izgovorio je bilo krivo i promašeno.Eroo wrote:
Vili, brojke su neuimoljive, ja samo o tome pišem. Ne zanimaju me ta imena koje potenciraš.
Imam samo pitanje: Zašto je u VŽ u jednom vremenu bio stupanj zaraženosti 3x veći od državnog prosjeka,
vili40-
2015-08-02
koji si ti kreten, to je za nebilivit.Eroo wrote:Pa tako sam i mislio, udbaški sine.veber wrote:opet svoje projekcije prenosiš na druge.Eroo wrote:Udbašu, i ti ćeš jednoga dana dobit poklopac.veber wrote:kakve veze imaju tvoj otac i tvoj stric s tobom kada si ti postao doušnik udbe?Eroo wrote:Glede na to da to stalno ponavljaš:- tvoji su mi ćaću i strica proveli kroz K. put.sitting_bull wrote:pazi udbaškog provokatora eroota kako žica podatke.Eroo wrote:veber wrote:
vi ste sničali.
onda si malo šurovo.
prdonjo odi hrani patke.
vjeru si otkrio 92u.
smradu udbaški.
samo u to doba ti si imao koliko? 20-21-22?
onda si već debelo bio instruiran od strane bezbednjaka.
osigurali li ti posao na baušteli. 70e su procvat juge, gradi se ti se motaš po gradilištu.
s obzirom da kužiš turski bezbednjaku veliš i ono kaj si čuo i ono kaj on želi čut.
kada muharem veli tariku; jebote tito dodaj još cementa, ti bezbednjaku veliš da je muharem rekao tariku da titu treba jebat i zacementirat.
prošlost te stiže.
2014-12-30
EXPLAINED: How Germany will roll out Covid-19 vaccinations after Christmas
Health Minister Jens Spahn and Bavarian premier Markus Söder at a vaccination centre in Nuremberg earlier this week. Photo: DPA
Coronavirus vaccinations are set to begin on December 27th. Germany's plan shows which groups of people will get it first. Here's what you need to know.
What's the latest?
Germany aims to start vaccinating people against coronavirus on December 27th after the Pfizer-BioNTech vaccine is approved by the EU. It's already been approved by other places across the world including the US and the UK.
On Friday Health Minister Jens Spahn laid out how the vaccinations will be rolled out, and who will get the jabs first.
So who will get it first?
All going well, the first people to receive the vaccine will be the very elderly (over 80s) and care staff in nursing homes (more details below).
According to Spahn, this phase will take one to two months.
"Protecting the most vulnerable is the first goal of our vaccination campaign," Spahn said on Friday.
READ ALSO: Covid-19 vaccine plan in Germany: 'Protecting the most vulnerable is first goal'
How many doses will Germany get?
The German government expects about 3-4 million doses to be available by the end of January, and 11-13 million doses by the end of March 2021.
That means it is likely to take until March to immunise the first group alone.
The population of the country is around 83 million.
After one to two months, the programme will be broadened out. "The winter will still be long," the Health Minister warned.
He also appealed to people who receive the vaccination not to then disregard coronavirus restrictions, such as wearing a mask. These restrictions will have to remain until everyone has protection against Covid-19.
Spahn also called for patience. "It is important to me that not everyone tries to get an appointment on the 27th or 28th now," he said.
He added that the vaccination regulations would be adjusted should more vaccine doses become available. The transition between vaccinations of different priority levels will be smooth, he said.
Health Minister Jens Spahn and Bavarian premier Markus Söder at a vaccination centre in Nuremberg earlier this week. Photo: DPA
Coronavirus vaccinations are set to begin on December 27th. Germany's plan shows which groups of people will get it first. Here's what you need to know.
What's the latest?
Germany aims to start vaccinating people against coronavirus on December 27th after the Pfizer-BioNTech vaccine is approved by the EU. It's already been approved by other places across the world including the US and the UK.
On Friday Health Minister Jens Spahn laid out how the vaccinations will be rolled out, and who will get the jabs first.
So who will get it first?
All going well, the first people to receive the vaccine will be the very elderly (over 80s) and care staff in nursing homes (more details below).
According to Spahn, this phase will take one to two months.
"Protecting the most vulnerable is the first goal of our vaccination campaign," Spahn said on Friday.
READ ALSO: Covid-19 vaccine plan in Germany: 'Protecting the most vulnerable is first goal'
See also on The Local:
How many doses will Germany get?
The German government expects about 3-4 million doses to be available by the end of January, and 11-13 million doses by the end of March 2021.
That means it is likely to take until March to immunise the first group alone.
The population of the country is around 83 million.
After one to two months, the programme will be broadened out. "The winter will still be long," the Health Minister warned.
He also appealed to people who receive the vaccination not to then disregard coronavirus restrictions, such as wearing a mask. These restrictions will have to remain until everyone has protection against Covid-19.
Spahn also called for patience. "It is important to me that not everyone tries to get an appointment on the 27th or 28th now," he said.
He added that the vaccination regulations would be adjusted should more vaccine doses become available. The transition between vaccinations of different priority levels will be smooth, he said.
Guest- Guest
https://www.thelocal.de/20201218/explained-how-germany-will-roll-out-covid-19-vaccinations-after-christmas
Guest- Guest
[size=35]US authorizes Moderna's COVID-19 vaccine for emergency use[/size]
The FDA cleared a second vaccine to boost efforts at ending the coronavirus pandemic in the US. Moderna's vaccine will likely be used in harder-to-reach areas of the country due to the relative ease of storing its doses.
[url=https://twitter.com/intent/tweet?source=webclient&text=https%3A%2F%2Fp.dw.com%2Fp%2F3mwjl%3Fmaca%3Den-Twitter-sharing+US authorizes Moderna%27s COVID-19 vaccine for emergency use][/url]
The US is the first nation to approve Moderna's COVID-19 vaccine.
Moderna's COVID-19 vaccine on Friday became the second to receive the US Food and Drug Administration's authorization for emergency use, as the world's hardest-hit nation grapples with more than 3,000 coronavirus deaths a day.
"With the availability of two vaccines now for the prevention of COVID-19, the FDA has taken another crucial step in the fight against this global pandemic that is causing vast numbers of hospitalizations and deaths in the United States each day," said FDA chief Stephen Hahn.
President Donald Trump also welcomed the news. "Congratulations, the Moderna vaccine is now available," he said in a tweet.
The FDA's announcement comes a day after the US agency's panel of outside experts endorsed the use of the two-dose regimen.
https://www.dw.com/en/us-authorizes-modernas-covid-19-vaccine-for-emergency-use/a-55994541
The FDA cleared a second vaccine to boost efforts at ending the coronavirus pandemic in the US. Moderna's vaccine will likely be used in harder-to-reach areas of the country due to the relative ease of storing its doses.
[url=https://twitter.com/intent/tweet?source=webclient&text=https%3A%2F%2Fp.dw.com%2Fp%2F3mwjl%3Fmaca%3Den-Twitter-sharing+US authorizes Moderna%27s COVID-19 vaccine for emergency use][/url]
The US is the first nation to approve Moderna's COVID-19 vaccine.
Moderna's COVID-19 vaccine on Friday became the second to receive the US Food and Drug Administration's authorization for emergency use, as the world's hardest-hit nation grapples with more than 3,000 coronavirus deaths a day.
"With the availability of two vaccines now for the prevention of COVID-19, the FDA has taken another crucial step in the fight against this global pandemic that is causing vast numbers of hospitalizations and deaths in the United States each day," said FDA chief Stephen Hahn.
President Donald Trump also welcomed the news. "Congratulations, the Moderna vaccine is now available," he said in a tweet.
The FDA's announcement comes a day after the US agency's panel of outside experts endorsed the use of the two-dose regimen.
https://www.dw.com/en/us-authorizes-modernas-covid-19-vaccine-for-emergency-use/a-55994541
Guest- Guest
vili40 wrote:tebi stvarno treba crtati,odgovor je u tvojoj sloveniji...isto tako i međimurje i krapinsko zagorska.Kad je u varaždinu počelo bilo je dosta zahladilo pa su se ljudi okupljali oko šanka šireći koronu a nitko se nije sjetio da je i tu problem.I spominješ lauca a do jučer si se čudio šveđanima a taj je tri puta gori od njih.Matematičar teški,sve što je izgovorio je bilo krivo i promašeno.Eroo wrote:
Vili, brojke su neuimoljive, ja samo o tome pišem. Ne zanimaju me ta imena koje potenciraš.
I jebiga...
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50