Da remiziramo...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
Materemi dođe mi da aktiviram opciju da ne vidim njegove upise. Kad otvorim forum zasran ko golubarnik, ode mi volja za pisanjem.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
teme su koksali u mladosti?Legendovich wrote:zasto si tako plitak..nije isto naruciti 100000 doza cjepiva i 100 doza...michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
ti ne znaš razrijediti sok u omjeru 1:7, kamoli da bi nekaj naprednije napravio.
budaletino kako ti ne dojadi toliko lagati?
2014-12-30
zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
Materemi dođe mi da aktiviram opciju da ne vidim njegove upise. Kad otvorim forum zasran ko golubarnik, ode mi volja za pisanjem.
2014-12-30
eh tko zna što si ti zaboravio, samo vrijeme će pokazati skučenost naših umova spram mahatme robija naših danaveber wrote:zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
E vidish,napokon uman i zreo komentar..naime vec jeste u nekim aspektima pokazalo ali je josh izgleda preapstraktno za prepoznati vama nekolicini..tre wrote:eh tko zna što si ti zaboravio, samo vrijeme će pokazati skučenost naših umova spram mahatme robija naših danaveber wrote:zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
Guest- Guest
Jesus Feberu,ali ti si bash ono....glup...veber wrote:teme su koksali u mladosti?Legendovich wrote:zasto si tako plitak..nije isto naruciti 100000 doza cjepiva i 100 doza...michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
ti ne znaš razrijediti sok u omjeru 1:7, kamoli da bi nekaj naprednije napravio.
nije niti cudo da Farmacija masno na tebi zaradjuje...
cijena u firmi prije dogovora ,je "tajna" jer se cijena raspravlja preko narucenih kolicina.. i nije svima ista..drugo je za tebe,kad se obratis vanjskim dilerima,apotekama,drogerijama..cijena je ista,ali kolicine su jako ogranicene..no ovo je malo preslozeno za tebea..
Guest- Guest
ta širina, obrazovanost, humanost, urođena inteligencija, britkost, načitanost-pročitao je sve martije misterije i mister no, posao ga spriječava da krene na teže štivo tipa zagor te nej i kapetan miki.tre wrote:eh tko zna što si ti zaboravio, samo vrijeme će pokazati skučenost naših umova spram mahatme robija naših danaveber wrote:zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
2014-12-30
ja sam čuo da je izbrojao do bezbroj dva puta a čak noris samo jednom!veber wrote:ta širina, obrazovanost, humanost, urođena inteligencija, britkost, načitanost-pročitao je sve martije misterije i mister no, posao ga spriječava da krene na teže štivo tipa zagor te nej i kapetan miki.tre wrote:eh tko zna što si ti zaboravio, samo vrijeme će pokazati skučenost naših umova spram mahatme robija naših danaveber wrote:zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
daj kretenčino maloumna i lažljiva.Legendovich wrote:Jesus Feberu,ali ti si bash ono....glup...veber wrote:teme su koksali u mladosti?Legendovich wrote:zasto si tako plitak..nije isto naruciti 100000 doza cjepiva i 100 doza...michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
nije niti cudo da Farmacija masno na tebi zaradjuje...
cijena u firmi prije dogovora ,je "tajna" jer se cijena raspravlja preko narucenih kolicina.. i nije svima ista..drugo je za tebe,kad se obratis vanjskim dilerima,apotekama,drogerijama..cijena je ista,ali kolicine su jako ogranicene..no ovo je malo preslozeno za tebea..
jebote ti kao menadžer audija, inžinjer trgovac zlatom kupiš auto od 18 000€ na kredit koji nemreš otplaćivati, a zamisli mene budale došao u auto salon i uzeo auto u kešu.
koji si ti iskompleksirani kreten.
2014-12-30
ajd u kurac.tre wrote:ja sam čuo da je izbrojao do bezbroj dva puta a čak noris samo jednom!veber wrote:ta širina, obrazovanost, humanost, urođena inteligencija, britkost, načitanost-pročitao je sve martije misterije i mister no, posao ga spriječava da krene na teže štivo tipa zagor te nej i kapetan miki.tre wrote:eh tko zna što si ti zaboravio, samo vrijeme će pokazati skučenost naših umova spram mahatme robija naših danaveber wrote:zaboravio si hunanu i altruističnu osobnost robija koji se orekao dobro plaćenog menadžerskog posla i počeo raditi kao čistač u bolnici, mijenjao je usrane plahte, micao pelene, dezifincirao sve u svrhu višeg cilja, pomoći malom čovjeku.tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
2014-12-30
vi kak hoćete, a ja odoh na koffiija u kajuflandija, ostavila mi žena par slavuja pa da odem sebea i frendea počastiti sa jednom tu2gou (da me Robi razumije)
budem vam poslikao tu grabu gdje mi komorbiditetni džogiramo... sad kiki, tamo glavno okupljalište za kafenisanje, gužvara pa mi moramo polivadi slalomariti između krtičnjaka...
budem vam poslikao tu grabu gdje mi komorbiditetni džogiramo... sad kiki, tamo glavno okupljalište za kafenisanje, gužvara pa mi moramo polivadi slalomariti između krtičnjaka...
2015-08-08
tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
Ma nek svatko piše što god hoće. Nego sam skužila da kad vidim da je njegov upis zadnji izbjegavam ući u temu.
Uvijek isto: nema poštovanja prema nikome, stavlja neprovjerene podatke, hvalisanje, žene su hrpa cica i guzica bez mozga itd.
Nemam volje za klingonce i njihov klingonski. :)
Guest- Guest
15dag brašna lapo-lapovenus wrote:tre wrote:nije moguće da ni ti ne želiš čitati te istinite priče našeg robija, junaka nad junacima, ljubavnika nad ljubavnicima, snajperiste nad snajperistima, burzovnog mršetara, lekara, apotekara, kemičara, glokiste, kuleniste, velikog kuronje, menagera....uh ko bi sve te titule pohvataovenus wrote:michaellcmacha wrote:jebote koju ti đončinu umjesto obraza imaš... :)Legendovich wrote:kolicina naravno igra ulogu u cijeni..
Ma nek svatko piše što god hoće. Nego sam skužila da kad vidim da je njegov upis zadnji izbjegavam ući u temu.
Uvijek isto: nema poštovanja prema nikome, stavlja neprovjerene podatke, hvalisanje, žene su hrpa cica i guzica bez mozga itd.
Nemam volje za klingonce i njihov klingonski. :)
15dag šećera
3jaja
prašak za pecivo
1/2 margarina
3-4 žličice kakaa
uliješ u kalup i 180C 15ak minuta
da se ne bi zajebavao s razrezivanjem ja razdijelim na tri kalupa
namažeš đemom, ja koristim jagodu
i glazura
2žumanjka
1/4 margarina
extrakt vanilije ili ruma
250g čokse
na pari otopiš margarin dodaš žlicu šećera, extrakt žumanjke, pazi da se ne zgrušaju
čoksu i to je to.
ohladiš prvo na sobnoj temp a onda u friđ
i nazalnim glasom zovneš ukućane nakon par sati.
2014-12-30
veber wrote:
15dag brašna lapo-lapo
15dag šećera
3jaja
prašak za pecivo
1/2 margarina
3-4 žličice kakaa
uliješ u kalup i 180C 15ak minuta
da se ne bi zajebavao s razrezivanjem ja razdijelim na tri kalupa
namažeš đemom, ja koristim jagodu
i glazura
2žumanjka
1/4 margarina
extrakt vanilije ili ruma
250g čokse
na pari otopiš margarin dodaš žlicu šećera, extrakt žumanjke, pazi da se ne zgrušaju
čoksu i to je to.
ohladiš prvo na sobnoj temp a onda u friđ
i nazalnim glasom zovneš ukućane nakon par sati.
Kako nisi stavio ime za kolač, nazvat ću ga webers (stavim ti sliku kad spremim..).
A za nazalni glas mrš..!
Guest- Guest
Aha, znammichaellcmacha wrote:Naziv mishung za inhalirung je moj naziv za Robijeve biokemičarske akrobacije... Molit ću lijepo... :)))kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ujutro mu je miha krao svemirske ideje a sada mene liječi mishungom
Šta je previše previše je
Znanja i ravnanja radi....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2.752 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 2.873 osobe
U protekla 24 sata zabilježena su 2.752 nova slučaja pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 20.118. Među njima su 2.873 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 306 pacijenta. U protekla 24 sata oporavile su se 3.853 osobe, a testirano je njih 10.062.
7 dnevni reprodukcijski faktor Ro=0.82, a 4 dnevni 0.87!
Ništa posebno, jedan obični psihijatrijski odjel.kaya wrote:Pa ovo je sf već..Eroo wrote:Je 100%, jer je to isto meni Veber kazao u povjerenju, a on je to isto čuo od Gnječa.kaya wrote:? Meni dao neštoLegendovich wrote:Ono sto si pokupio sto sam Kayi dao,je samo za ublazavanje nosnih zastopavanja i prohodnost disanja..msm i to pomaze,ali ne kod virusa..nish dobro besplatno ne ide..jako dobro to znas..
Pa ti si dečko ozbiljno bolestan
Jebote, kao da sam upao u neki psihijatrijski odjel...
koji si ti kreten, to je strašno.Eroo wrote:veber wrote:cijena cjepiva jest tajna.
ali budimo realni, znači to je 24€ za dvije doze.
to je 24 piva, 60dag bifteka, 30l benzina.
nije to neki iznos za koji moraš dizat kredit.
Matematika švajs-majstera.
ali kada si se već dohvato varenja ko pijan plota daj nam pojasni neke stvari koje si ovdje pisao, dokazi postoji, lako stavim slike.
rekao si da si dosegnuo najviše akademske titule u sloveniji.
ispalo je da si u biti ŠURovac, a znamo kako se u jugi šurovalo uz rad.
znači imaš VI stupanj. to si morao završit da ti dignu plaću.
kasnije pišeš da si na magistarskom radu imao pitanje iz neka nebuloza.
pa daj nam objasni kako si magistrirao sa VIim stupnjem kada je osnova za magisterij VII stupanj obrazovanja. u tvom slučaju to bi bilo zvanje dipl.ing.gr.
ali uz ŠUR i VI stupanj ti si ing.gr
daj nam to pojasni.
2014-12-30
Švajs-aparat transmisija.veber wrote:koji si ti kreten, to je strašno.Eroo wrote:veber wrote:cijena cjepiva jest tajna.
ali budimo realni, znači to je 24€ za dvije doze.
to je 24 piva, 60dag bifteka, 30l benzina.
nije to neki iznos za koji moraš dizat kredit.
Matematika švajs-majstera.
ali kada si se već dohvato varenja ko pijan plota daj nam pojasni neke stvari koje si ovdje pisao, dokazi postoji, lako stavim slike.
rekao si da si dosegnuo najviše akademske titule u sloveniji.
ispalo je da si u biti ŠURovac, a znamo kako se u jugi šurovalo uz rad.
znači imaš VI stupanj. to si morao završit da ti dignu plaću.
kasnije pišeš da si na magistarskom radu imao pitanje iz neka nebuloza.
pa daj nam objasni kako si magistrirao sa VIim stupnjem kada je osnova za magisterij VII stupanj obrazovanja. u tvom slučaju to bi bilo zvanje dipl.ing.gr.
ali uz ŠUR i VI stupanj ti si ing.gr
daj nam to pojasni.
Čačić: Svi u EU su zatvorili kafiće, samo je jedan iz Znanstvenog savjeta bio protiv
OD JUČER je u Varaždinskoj županiji umrlo 10 osoba, a zabilježeno je 86 novih slučajeva koronavirusa. Varaždinska županija u posljednjih tjedan dana ima 1076 novih slučajeva.
Župan Radimir Čačić komentirao je u programu N1 stanje kao i nove mjere koje su jučer donesene.
"Nema nikakve dvojbe da će ta mjera dati svoje rezultate", kazao je Čačić za ograničavanje napuštanja županija uoči Božića.
"Najveći broj europskih zemalja primjenjuje tu mjeru i sada. Ta mjera smanjuje kretanje ljudi, uspostavljanje kontakata, time se smanjuje širenje virusa", dodao je.
Na pitanje što misli o tome da je nemalo onih koji nastupaju s pozicija da "ovakve mjere ne polučuju uspjeh", nasuprot epidemiolozima koji ističu da se jedino ovako može kontrolirati virus, dogovorio je:
"Još uvijek mnogi smatraju da Darwin nije ništa dokazao i da je prstom Božjim nastalo čovječanstvo... Pa da, ima i takvih. Ima i ovih koji smatraju da je Zemlja ravna ploča. Ima svakakvih ljudi, tako i ovdje", kazao je Čačić.
"Ja inače nemam tu sklonost da, kad je netko dokazano prolupao, kad se netko bez ikakve dvojbe razotkrio kao, ne znam, štetan, da ne velim nešto drugo, u svojim izjavama...", objašnjavao je Čačić kad je voditeljica dometnula međupitanje o tome na koga točno misli.
"Već sam govorio, ovi iz naše lokalne politike, pa jedan iz Znanstvenog savjeta", odgovorio je.
"Ne svađam se ja ni s kim. Samo me malo ljuti kad netko tvrdi da je Zemlja ravna ploča, a već neko vrijeme ljudi su se već spustili na Mjesec. Nema to smisla", dalje je objašnjavao svoj stav:
"Ako postoji ijedan aksiom, ako postoji nešto o čemu nitko ne dvoji, onda je to neupitno da fizički kontakt i blizina uvjetuju prenošenje virusa. Sve zemlje na svijetu, pa čak i Švedska koja u tom segmentu nije napravila niti jednu drugu mjeru, napravila je samo jednu i drži je kontinuirano, a to je da je zatvorila ugostiteljstvo."
"Svih 28 europskih zemalja prvo su zatvoriti ugostiteljstvo. Jedino u gradu Varaždinu i jedan u Znanstvenom savjetu smatrali su da to nije tako", dodao je i potom pokazao krivulju daljnjeg pada broja novozaraženih u županiji.
Komentirao je i nedavna tumačenja tog pada krivulje novozaraženih u Varaždinskoj županiji po kojima pad nije posljedica uvedenih epidemioloških mjera u tada epidemiološki najgoroj regiji u EU, nego je posljedica prirodnog vrhunca epidemije.
"Točno je tako, samo upravo suprotno", kazao je Čačić i objasnio da epidemiolozi navode da je jasno riječ o posljedici toga da pad slijedi točno nakon završetka inkubacijskog razdoblja od trenutka uvođenja mjera, odnosno da su mjere spasile tu županiju od daljnje epidemiološke katastrofe.
OD JUČER je u Varaždinskoj županiji umrlo 10 osoba, a zabilježeno je 86 novih slučajeva koronavirusa. Varaždinska županija u posljednjih tjedan dana ima 1076 novih slučajeva.
Župan Radimir Čačić komentirao je u programu N1 stanje kao i nove mjere koje su jučer donesene.
"Nema nikakve dvojbe da će ta mjera dati svoje rezultate", kazao je Čačić za ograničavanje napuštanja županija uoči Božića.
"Najveći broj europskih zemalja primjenjuje tu mjeru i sada. Ta mjera smanjuje kretanje ljudi, uspostavljanje kontakata, time se smanjuje širenje virusa", dodao je.
Na pitanje što misli o tome da je nemalo onih koji nastupaju s pozicija da "ovakve mjere ne polučuju uspjeh", nasuprot epidemiolozima koji ističu da se jedino ovako može kontrolirati virus, dogovorio je:
"Još uvijek mnogi smatraju da Darwin nije ništa dokazao i da je prstom Božjim nastalo čovječanstvo... Pa da, ima i takvih. Ima i ovih koji smatraju da je Zemlja ravna ploča. Ima svakakvih ljudi, tako i ovdje", kazao je Čačić.
"Ja inače nemam tu sklonost da, kad je netko dokazano prolupao, kad se netko bez ikakve dvojbe razotkrio kao, ne znam, štetan, da ne velim nešto drugo, u svojim izjavama...", objašnjavao je Čačić kad je voditeljica dometnula međupitanje o tome na koga točno misli.
"Već sam govorio, ovi iz naše lokalne politike, pa jedan iz Znanstvenog savjeta", odgovorio je.
"Ne svađam se ja ni s kim. Samo me malo ljuti kad netko tvrdi da je Zemlja ravna ploča, a već neko vrijeme ljudi su se već spustili na Mjesec. Nema to smisla", dalje je objašnjavao svoj stav:
"Ako postoji ijedan aksiom, ako postoji nešto o čemu nitko ne dvoji, onda je to neupitno da fizički kontakt i blizina uvjetuju prenošenje virusa. Sve zemlje na svijetu, pa čak i Švedska koja u tom segmentu nije napravila niti jednu drugu mjeru, napravila je samo jednu i drži je kontinuirano, a to je da je zatvorila ugostiteljstvo."
"Svih 28 europskih zemalja prvo su zatvoriti ugostiteljstvo. Jedino u gradu Varaždinu i jedan u Znanstvenom savjetu smatrali su da to nije tako", dodao je i potom pokazao krivulju daljnjeg pada broja novozaraženih u županiji.
Komentirao je i nedavna tumačenja tog pada krivulje novozaraženih u Varaždinskoj županiji po kojima pad nije posljedica uvedenih epidemioloških mjera u tada epidemiološki najgoroj regiji u EU, nego je posljedica prirodnog vrhunca epidemije.
"Točno je tako, samo upravo suprotno", kazao je Čačić i objasnio da epidemiolozi navode da je jasno riječ o posljedici toga da pad slijedi točno nakon završetka inkubacijskog razdoblja od trenutka uvođenja mjera, odnosno da su mjere spasile tu županiju od daljnje epidemiološke katastrofe.
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50