Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Je, je...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ende?
Pusi kurac, lopove!
:8)
Prešalta se u tatičara skroz...
Raspad Barce ga je samo gurnija u dublji lopovluk...
:D
Guest- Guest
Al Rijeka je minoran klubić, ne triba se nešto posebno raspredat o utakmici u kojoj ih se dobije...
To triba bit rutina...
Al ža mi je one prve minute i Markanovog pasa koji je Turčina gurnija u zicer šansu...
Jebat ga, bit će bolje...
;)
To triba bit rutina...
Al ža mi je one prve minute i Markanovog pasa koji je Turčina gurnija u zicer šansu...
Jebat ga, bit će bolje...
;)
Guest- Guest
Bogami, miriše na titulu ...fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:karlitovnačin wrote:hajduk je nepobjediv
Zeko-
2015-08-26
guardiola me drži na životufridrih-niche wrote:Je, je...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ende?
Pusi kurac, lopove!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nevjerojatno kako nisko je pao...fridrih-niche wrote:Je, je...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ende?
Pusi kurac, lopove!
Guest- Guest
Ajde, onda mu zelin da osvoji Premiershit...End wrote:guardiola me drži na životufridrih-niche wrote:Je, je...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ende?
Pusi kurac, lopove!
Guest- Guest
Ma nema ti Hajduk pravog golmana još od Beare ... A Kalinić ti je, u toj hrpi prosječnih, jedan od najlošijih ... Nemre ga jedan obranjeni penal iskupiti za sve dosadašnje mnogobrojne gafove u karijeri ... Trebao bi ih obraniti bar 300-tinjak ...fridrih-niche wrote:Kalinic je najbolji hrvatski golman kad sredi malo glavu...
I to uvjerljivo najbolji...
;)
Last edited by Zeko on 28/2/2021, 12:26; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Prvo ti je u potpunosti netočno, a kod drugog treba staviti znak jednakosti jer i jedan i drugi su bili kurac od golmana ...
Zeko-
2015-08-26
Subašić > Kelava. (mada je uvreda stavljati njih dvojicu u isti post, premda smo svojedobno slušali kako je kilavi bolji do sube. )fridrih-niche wrote:Gabric > Ladic
Pletikosa > Butina
Ima li još koja komparacija?
;)
Guest- Guest
Nuche pederu stigla je gospodja na farmu
Sprema se danas hobotnica na salatu grdobina krumpir na salatu . Ajde
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jebote, konačno je hajduku u ovoj sezoni uspjelo odigrati akciju i zabiti gol.
lukša zna što radi (sportski direktor, trener, igrači koje je doveo i očistio iz hajduka), samo da sekta opet ne minira proces.
lukša zna što radi (sportski direktor, trener, igrači koje je doveo i očistio iz hajduka), samo da sekta opet ne minira proces.
sitting_bull-
2015-09-28
Gabric je bija cudo a o Katalinicu necu niti pricati a i Meskovic je bija klasaZeko wrote:Ma nema ti Hajduk pravog golmana još od Beare ... A Kalinić ti je, u toj hrpi prosječnih, jedan od najlošijih ... Nemre ga jedan obranjeni penal iskupiti za sve dosadašnje mnogobrojne gafove u karijeri ... Trebao bi ih obraniti bar 300-tinjak ...fridrih-niche wrote:Kalinic je najbolji hrvatski golman kad sredi malo glavu...
I to uvjerljivo najbolji...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nit sta dodajem.nit sta oduziman.sitting_bull wrote:jebote, konačno je hajduku u ovoj sezoni uspjelo odigrati akciju i zabiti gol.
Mozda cemo.opet imati.istinski derbi dva najveca kluba
2015-09-13
Eto me...FRANK wrote:Nuche pederu stigla je gospodja na farmu
<3
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50