Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Lopovi igraju sutra...
Protiv simpatične Žute Podmornice...
;)
Najveci cro klub igra sa ekipom koja nosi nadimak tvoje omiljene droge
Guest- Guest
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/velika-akcija-policije-u-tolstojevoj-ulici-u-splitu-frnjo-pao-sa-cetiri-kilograma-heroina-i-pola-kilograma-kokaina-ukupna-vrijednost-oko-700-tisuca-kuna-1089687
Niche izdrzi
Niche izdrzi
Guest- Guest
Ovaj je pada tisuću puta...
Znam ga onako iz viđenja...
Inače, cila ta ulica je leglo poroka...
:D
Znam ga onako iz viđenja...
Inače, cila ta ulica je leglo poroka...
:D
Guest- Guest
A kako bi ga drugacije znao ?
Nemaju oni previse ljubavi spram svoje klijentele
Nemaju oni previse ljubavi spram svoje klijentele
Guest- Guest
Kako je pokraden Belupo jučer. Čmrljica oko toga. Umjesto faula u napadu, zalizani Peč sudi faul Hajduku i oadne gol.
I ne samo to, onda još Turčin stoji u živom zidu Belupa što po pravilima ne smije, dobija loptu i zabija gol ... Bila je to trostruka krađa ... I onda oni idu nekome predbacivati za suđenje, a najviše i to daleko najviše krade se za njih ...Roland Deschain wrote:Kako je pokraden Belupo jučer. Čmrljica oko toga. Umjesto faula u napadu, zalizani Peč sudi faul Hajduku i oadne gol.
Zeko-
2015-08-26
Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
Kad covik čita lopove, navijače GNK Lopova, sve izgleda sasvim drugačije od realnosti...
;)
Kad covik čita lopove, navijače GNK Lopova, sve izgleda sasvim drugačije od realnosti...
;)
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50