Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Eo za tatticare i sektase..utihnuli jer se ne prica o grande klubovima hnl-a
https://www.vecernji.hr/sport/video-pojavila-se-neugodna-snimka-za-zorana-mamica-sto-ce-na-ovo-reci-dinamovci-1460715
Tko sad moze reci da Mamici ne vole Hajduka
https://www.vecernji.hr/sport/video-pojavila-se-neugodna-snimka-za-zorana-mamica-sto-ce-na-ovo-reci-dinamovci-1460715
Tko sad moze reci da Mamici ne vole Hajduka
Guest- Guest
ista sprdačina kao i ova:Beef Supreme wrote:Eo za tatticare i sektase..utihnuli jer se ne prica o grande klubovima hnl-a
Tko sad moze reci da Mamici ne vole Hajduka :afro: :afro:
sitting_bull-
2015-09-28
Bože dragi ... Nemoj me tjerati da moram napisati kako si gluplji od ampera ... A ne djeluješ tako ... Nadam se da ne misliš uistinu, kako je na onoj fotki koju sam ja stavio bit u kvaliteti autobusa ...
Zeko-
2015-08-26
zanimljivosti u taboru tovara
novi trener je tu, sanja se top4..
novi trener je tu, sanja se top4..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Konačno ... HNK Lutalica šrd pronašao trenera-kapitalca ... Ime mu je malo poduže, tak da vuče na Kineza, a vele da je talijanac ... Ukratko, zove se "Za Kojeg Nitko I Nigdje Nije Čuo" ... Al' bitno je da je kapitalac ...
Zeko-
2015-08-26
Navodno je neke svicarce izveo iz zone ispadanja do europske lige ...sto kolerira sa ambicijama hajduka
Guest- Guest
Ako Hajduk dovuće do EL znači da će biti prvak.Beef Supreme wrote:Navodno je neke svicarce izveo iz zone ispadanja do europske lige ...sto kolerira sa ambicijama hajduka
Guest- Guest
mogli bi osvojiti prvo mjesto na ribarskim noćima u potezanju konopa, ako ne dođu maltežani
2015-08-25
Tovari se hrabre pred sutrašnju utakmicu. Nije mi jasno zašto tu utakmicu zovu derbi. Toliko su jadni da se nadaju kako će Soudani k njima jer su pročitali da danas dolazi u Zagreb.
Roland Deschain wrote:Tovari se hrabre pred sutrašnju utakmicu. Nije mi jasno zašto tu utakmicu zovu derbi. Toliko su jadni da se nadaju kako će Soudani k njima jer su pročitali da danas dolazi u Zagreb.
Cek sutra je utakmica? Stvarno vise nije derbi..ni u medijima se ne spominje
Loksi treba pomoci...do ljeta ce hilal el arabi tamo puniti mreze...a onda opet u dinamo za odstetu od 0 eura
Guest- Guest
Ništa nova, mamićeva izdrkotina broj 3 i dalje širi izmišljotine koje je čuo u lokalnoj birtiji...
Guest- Guest
samo da tovari opet ne pobjegnu, a sigurno je da će nakon utakmice biti bežanija tovara s foruma
2015-08-25
Svašta.
Jedino tko može pobjeći danas/sutra je brat od osuđenika koji već odavno nije odolio niskim strastima pa je zaprdio preko granice i još se nije vratio.
Jedino tko može pobjeći danas/sutra je brat od osuđenika koji već odavno nije odolio niskim strastima pa je zaprdio preko granice i još se nije vratio.
Guest- Guest
šta je tovari niti uz krađu ne ide
penal na majeru ništa, slobodno se vraća lopta u ruke golmanu u vlastitom 16
puj da ti se život zgadi
penal na majeru ništa, slobodno se vraća lopta u ruke golmanu u vlastitom 16
puj da ti se život zgadi
2015-08-25
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50