Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
I tako, raspisali se sektaši o Šibeniku i šibenčanima ... A lijepo im je to Aco Petrović objasnio u podcastu SN ... Na pitanje kako to da su on i brat Dražen završili u Ciboni, a ne u splitskoj Jugoplastici jasno i glasno je rekao: Ma kakav Split, pa mi šibenčani smo u daleko boljem odnosu sa Zagrebom nego sa Splitom i nije bilo ni teoretske šanse da u Splitu i Jugoplastici završimo ... A treba pogledati i ovaj niz: Kacian, Jerković, Rora, Šifo, Ademi, Rukavina i sada mali Bulat - sve šibenčani u Dinamu ... Tak da sektaši, smirite malo hormone ...
Zeko-
2015-08-26
Ti samo potvrdjivas javno misljenje da si najegocentricnija i naj poremecenija osoba foruma.fridrih-niche wrote:Zapali ti, vidi se da ti fali, upa si na stupidity spree...
:D
Ljigavac prve klase razmazeno deriste kojemu je sve u zivotu bilo na izvolite.
Nicije misljenje je uvazavas nego svoje sebe smatras savrsenim.
Sta tebi ne odgovara to automatski nevalja.
Znaci pokazujes znakove mentalnog piremecaja i autokracije.
Savjet ti je onako prijateljski
Uzmi blok i skoci sa mosta franje tudjmana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svatko ima svoj izbor i pravo na njega stoga zeko uza svo duzno postovanje usporedba ti je glupa.Zeko wrote:I tako, raspisali se sektaši o Šibeniku i šibenčanima ... A lijepo im je to Aco Petrović objasnio u podcastu SN ... Na pitanje kako to da su on i brat Dražen završili u Ciboni, a ne u splitskoj Jugoplastici jasno i glasno je rekao: Ma kakav Split, pa mi šibenčani smo u daleko boljem odnosu sa Zagrebom nego sa Splitom i nije bilo ni teoretske šanse da u Splitu i Jugoplastici završimo ... A treba pogledati i ovaj niz: Kacian, Jerković, Rora, Šifo, Ademi, Rukavina i sada mali Bulat - sve šibenčani u Dinamu ... Tak da sektaši, smirite malo hormone ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Baka se ispisa pa Anti i ostatku lopovske ekipe...
I Grace Kelly sigurno nije najlipsa glumica ikad...
Iako je bila prekrasna, al je bila obična gold diggerica...
;)
Ali zato Tippi Hedren...
darth_vader-
2014-04-17
Tippi > Gracejasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Baka se ispisa pa Anti i ostatku lopovske ekipe...
I Grace Kelly sigurno nije najlipsa glumica ikad...
Iako je bila prekrasna, al je bila obična gold diggerica...
;)
Ali zato Tippi Hedren...
Kim > Tippi
<3
Guest- Guest
Ante, apsolutno si u pravu. I ne samo da mu je usporedba glupa nego je sam ispao glup.FRANK wrote:Svatko ima svoj izbor i pravo na njega stoga zeko uza svo duzno postovanje usporedba ti je glupa.Zeko wrote:I tako, raspisali se sektaši o Šibeniku i šibenčanima ... A lijepo im je to Aco Petrović objasnio u podcastu SN ... Na pitanje kako to da su on i brat Dražen završili u Ciboni, a ne u splitskoj Jugoplastici jasno i glasno je rekao: Ma kakav Split, pa mi šibenčani smo u daleko boljem odnosu sa Zagrebom nego sa Splitom i nije bilo ni teoretske šanse da u Splitu i Jugoplastici završimo ... A treba pogledati i ovaj niz: Kacian, Jerković, Rora, Šifo, Ademi, Rukavina i sada mali Bulat - sve šibenčani u Dinamu ... Tak da sektaši, smirite malo hormone ...
Od 7 spomenutih igrača dvojica čak nisu šibenčani, a dvojica spomenutih igrali za najveći hrvatski klub- Hajduk.
No, pogledajmo ovaj niz: Denis Erceg, Dražen Gović, Marin i Antonio Jakoliš, Goran Pauk, Mladen Pralija, Ivan Pešić, Anđelo Aralica, Josiš Crnogača, Stipe Bačelić-Grgić, Ante Rukavina, Joso Bulat, Dean Računica, Nikica Cukrov, Ante Žaja i šlag za kraj Petar (splitski Pele) Nadoveza. Unaprid isprika onima što sam ih izostavio, a ima ih.
Na ovom popisu nema Ratka Kaciana iako je je isti dvije godine proveo u Hajduku i uzeo je naslov prvaka Banovine Hrvatske, a veći trag je ostavio u dva zagrebačka kluba (HAŠK i Dinamo) pa je po njemu i Hitrecu nazvana omladinska škola Dinama i pomoćni teren na Maksimiru.
Ono što glupan ne zna za klupsku legendu (čije ime nosi pomoćni stadion i nogometna škola kluba za koji kao navija), on uopće nije šibenčanin nego je rođen u Zadru, a svoje prve nogometne korake i karijeru je započeo u Primorcu iz Biograda. Prije odlaska u HAŠK je proveo dvije godine u šibenskom Osvitu, klubu koji je u Drugom svjetskom ratu ugašen, kao što su u tim vremenima još neki klubovi ugašeni.
Guest- Guest
sektaši dodali gas, jal na maxu
ipak danas igra dinamo, osminu finala EL
mora da peče
ipak danas igra dinamo, osminu finala EL
mora da peče
End- Posts : 21177
2015-08-25
Za Hajduk navijaju kozojebi iz okolnih zaselaka i oni Srbi koji nisu pobjegli '95. Normalni građani navijaju za Šibenik i simpatiziraju Dinamo.
Dok se Dinamo sprema za hrabru utakmicu protiv moćnog Tottenhama, sektaši drhte pred susret s Goricom pa pokušavaju s jadnim forama o interesu za njihove igrače destabilizirati protivnika.
U ovom tvom kratkom upisu od proliva si još jednom pokazao svu svoju mržnju prema Dalmaciji, jad, jad i još jednom jad. Nije prvi, nije ni zadnji put.Roland Deschain wrote:Za Hajduk navijaju kozojebi iz okolnih zaselaka i oni Srbi koji nisu pobjegli '95. Normalni građani navijaju za Šibenik i simpatiziraju Dinamo.
Ono što sam siguran, ovo si hrabar napisati na ovom šupku od foruma, ali nisi izreći npr. familiji ti od vlastite žene. Kukavica...
Guest- Guest
Anthony Kalik: Svaki igrač koji ode iz Hajduka ima se želju vratiti
Sve je čovjek objasnio...
Guest- Guest
Ovo je točno...Andreas Goldberger wrote:U ovom tvom kratkom upisu od proliva si još jednom pokazao svu svoju mržnju prema Dalmaciji, jad, jad i još jednom jad. Nije prvi, nije ni zadnji put.Roland Deschain wrote:Za Hajduk navijaju kozojebi iz okolnih zaselaka i oni Srbi koji nisu pobjegli '95. Normalni građani navijaju za Šibenik i simpatiziraju Dinamo.
Ono što sam siguran, ovo si hrabar napisati na ovom šupku od foruma, ali nisi izreći npr. familiji ti od vlastite žene. Kukavica...
Ne smi doma zucnit protiv Dalmaciji i Hajduka, pa se odi istresa...
Guest- Guest
Ahahaha, kad si ga već citirao...točno sam znao kako će se redikul prvi upecati na udicu, ali što očekivati od nekog tko je bukvan, sve bukvalno shvaća i potpuno je asocijalan lik. Ono, ljudi se prave da ga ne vide kad prolazi.
HahahaRoland Deschain wrote:Ahahaha, kad si ga već citirao...točno sam znao kako će se redikul prvi upecati na udicu, ali što očekivati od nekog tko je bukvan, sve bukvalno shvaća i potpuno je asocijalan lik. Ono, ljudi se prave da ga ne vide kad prolazi.
Da, da.... Previše si puta ti iskazao mržnju tu na forumu, i onaj put kad si se izbrisao s foruma, sjeti se što si napisao u zadnjem upisu.
Svoju mržnju ne možeš sakriti, jebiga.
A te priče da si bacio udicu za mene, pa redikul ja sam ti na ignor listi i ja te ne zanima, jeli tako?
Kukavica...
Guest- Guest
Inače, ja sam gori post kao odgovor na izljev mržnje napisao jer sam zna da će niche citirati, pa će ze-ge birtijaš smrad vidjeti. I shvatiti sve bukvalno...Andreas Goldberger wrote:HahahaRoland Deschain wrote:Ahahaha, kad si ga već citirao...točno sam znao kako će se redikul prvi upecati na udicu, ali što očekivati od nekog tko je bukvan, sve bukvalno shvaća i potpuno je asocijalan lik. Ono, ljudi se prave da ga ne vide kad prolazi.
Da, da.... Previše si puta ti iskazao mržnju tu na forumu, i onaj put kad si se izbrisao s foruma, sjeti se što si napisao u zadnjem upisu.
Svoju mržnju ne možeš sakriti, jebiga.
A te priče da si bacio udicu za mene, pa redikul ja sam ti na ignor listi i ja te ne zanima, jeli tako?
Kukavica...
niche, molim te citiraj i ovaj.
Hvala.
Guest- Guest
Ovdje ni napalm vise ne moze spasiti stvar
Daj Fat mana da zavrsimo ovu agoniju
Guest- Guest
Ajde ne sramoti se vise bogati ne sramoti seRoland Deschain wrote:Za Hajduk navijaju kozojebi iz okolnih zaselaka i oni Srbi koji nisu pobjegli '95. Normalni građani navijaju za Šibenik i simpatiziraju Dinamo.
I zena ti je iz dalmatinskog zaledja
Ispadas sve gluplji i gluplji
2015-09-13
Atomska i teski genocid ovo spasavaMontero wrote:Ovdje ni napalm vise ne moze spasiti stvar
2015-09-13
Odakle si ti ajde iskreno reci.Roland Deschain wrote:Ahahaha, kad si ga već citirao...točno sam znao kako će se redikul prvi upecati na udicu, ali što očekivati od nekog tko je bukvan, sve bukvalno shvaća i potpuno je asocijalan lik. Ono, ljudi se prave da ga ne vide kad prolazi.
Samo molim.te ne prosipaj mi pricu da si zagrebanac. Jer nisi.
Ja sam rodjen u munchenu pa nikad sebe nisam smatrao svabom nit bavarcem.
Nego imocaninom
I ponosan sam na svoj grad
Na kraju krajeva i 98% moje obitelji dolazi iz tih kako ti kazes kozojebackih pokrajina. I navijaju za hajduk.
A eto i moj stari i ja dolazimo iz tih vukojebina pa navijamo za Dinamo.
Ili smo ja i moj stari prema tvome sudu ipak niza klasa u usporedbi sa tvojim statusom plemstva zvanog Purgeri.
I nemoj potencirati dalje nista vise jer cu i ja izgubit zivce
2015-09-13
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50