Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
End wrote:bože dragi sljedeće kolo čmarduk istra, veliki derbi za ostanak u ligi
Bome...dobije li istra biti ce borba do kraja
No ne bojim se ..nanetovu mantru ocito razumiju ,makedonci ,bosanci kao i ostali inozemni kapitalci, bili tici su shvatili da im je bolje drugdje
Guest- Guest
Hajduk triba privatizirat. To nije više pitanje nogometa nego skidanja HDZ partijskih likova koji od tamo sisaju novac.
Šibenik je privatiziran i grabi naprijed.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo boldano je glupost i neistina.RayMabus wrote:Hajduk triba privatizirat. To nije više pitanje nogometa nego skidanja HDZ partijskih likova koji od tamo sisaju novac.
Treba promijeniti kriterije za izbor NO kluba, isto tako pronaći nove izvore financiranja. Hajdukov problem zadnjih godina je čisto nesposobnost ljudi iz struke i onog koji je iste dovodio. Klub je u kalendarskoj 2019-oj godini bio 2 momčad lige po osvojenim bodovima, uz perspektivu u vidu mladih igrača, a onda je uno di gnoj došao (tj. doveden je) doveo je svoju ekipu i gurnuo Hajduk u prosječnost HNL-a. Svojim sranjima, glupostima i neznanjem gdje je svim ali baš svim igračima srušena vrijednost, a pojedinim drastično. Uz to ove igrače što su doveli su teški promašaj, pa si došao u situaciju da nikad skuplji kadar igrača je nikad lošiji, od kad je HNL-a. I sad to treba riješiti. Sreća što nekim igračima ističe ugovor na lito, nekima posudba, neke treba prodati, a s nekim raskinuti.
Ako ništa, bar je tu sad SD koji ima neki rezultat u svojoj karijeri za razliku od prethodnika koji nije imao ništa.
Guest- Guest
Pa ako se neće privatizirat onda ga čeka borba za predzadnje mjesto u prvoj ligi HNL-a.
Tako stvari stoje danas u svijetu nogometa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jeli klub bio privatiziran 2019-e? I privatizacija nije nikakva garancija uspjeha. Istra je privatan klub godinama i godinama se cupa i jedva ostaje u prvoj HNL. Hajduk ima kapacitet biti uspjesan klub po ovom modelu, ali treba jasna strategija i kvalitetni ljudi. Ako nemas kvalitetne ljude nece ti nikakvi milijuni pomoci.RayMabus wrote:Pa ako se neće privatizirat onda ga čeka borba za predzadnje mjesto u prvoj ligi HNL-a.
Guest- Guest
bolje da maske prodajuBeef Supreme wrote:Boze dragi pala je prodaja jogurta i japanki
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:
bolje da maske prodaju
Tko kaže da se ne prodaju. I to jako dobro. 100 % pamuk, hrvatski proizvod.
Guest- Guest
Danas počinju Chmarduku kvalifikacije za ostanak u ligi.
Bogami, ako ovo danas ne dobiju ne piše im se dobro ... Odmah budu počeli tražiti zamjenu za ovog kapitalca iz špageti-westerna, pa za onog litavskog genitalca i na kraju za vaterpolistu iz Dubrovnika ... Svakako bude zanimljivo u HNK Lutalica šrd ...
Zeko-
2015-08-26
Istra stisla...bit ce cupavo...moze li hajDug izdrzati i prezivjeti bitku zacelja
Guest- Guest
Da, istina. Imam. Bilu (h), crveno-plavu i crnu. Crna je najbolja. Drugaciji je dizajn i malo je veca.karlitovnačin wrote:crna je najbolja
Guest- Guest
Pičke jedne, javija mi se Niche i poručija vam je da se napušite kurca svi, a Operle nek se oprosti od onih 100 kuna kojih mu je navodno dužan.
darth_vader-
2014-04-17
Ko jebe i tebe i tog narkomanajasambrend wrote:Pičke jedne, javija mi se Niche i poručija vam je da se napušite kurca svi, a Operle nek se oprosti od onih 100 kuna kojih mu je navodno dužan.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ko jebe i tebe i tog narkomanajasambrend wrote:Pičke jedne, javija mi se Niche i poručija vam je da se napušite kurca svi, a Operle nek se oprosti od onih 100 kuna kojih mu je navodno dužan.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:Ko jebe i tebe i tog narkomanajasambrend wrote:Pičke jedne, javija mi se Niche i poručija vam je da se napušite kurca svi, a Operle nek se oprosti od onih 100 kuna kojih mu je navodno dužan.
darth_vader-
2014-04-17
Kaj je niče na odvikavanju?
Zeko-
2015-08-26
Novo pravilo uvodi se zbog HNK Lutalica šrd iz Splita:
Novo pravilo HNS-a:
Hajduk od sljedećeg kola ne puca jedanaesterce, već se mjesto izvođenja kaznenog udarca pomiče na 7 metara i Hajduk izvodi sedmerce. Taj propis vrijedi samo za Hajduk !!!!!!!!
Novo pravilo HNS-a:
Hajduk od sljedećeg kola ne puca jedanaesterce, već se mjesto izvođenja kaznenog udarca pomiče na 7 metara i Hajduk izvodi sedmerce. Taj propis vrijedi samo za Hajduk !!!!!!!!
Zeko-
2015-08-26
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50