Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
izgleda da je samo beijing guoan ispred tovara
ogojeni da čim se ukaže prilika svi bježe iz te smrdljive izlučevine od kluba
ogojeni da čim se ukaže prilika svi bježe iz te smrdljive izlučevine od kluba
End- Posts : 21177
2015-08-25
tako govoraše bilić i odlepršaše u kinu.Andreas Goldberger wrote:'Hrvatska je možda bila na prvom mjestu, ali Hajduk je uvijek bio ispred svega. Tako smo odgojeni, prvo Hajduk pa opet Hajduk, pa deset mjesta prazno pa Dinamo'- Slaven Bilić
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:'Hrvatska je možda bila na prvom mjestu, ali Hajduk je uvijek bio ispred svega. Tako smo odgojeni, prvo Hajduk pa opet Hajduk, pa deset mjesta prazno pa Dinamo'- Slaven Bilić
Znaci da ste krivo odgojeni
Guest- Guest
Ako doista tako mislite, onda igraci hajduka ni ne trebaju u reprezentaciju( a ni igdje drugdje...iako svi lete za lovom kad se ukaze prilika, pitam se zasto) jer prema debilnom odgoju vi ste svoj vrhunac postigli u minornom klubu
Guest- Guest
ismijava dinamo, a piša sam po sebi s ovom izjavom naneta što je možda najdebilnija izjava koju je jedan tovar ikad dao...
da ima 1% istine u toj izjavi ne bi bili 5. na tablici između ostaloga i brukali se svake uboge godine...
da ima 1% istine u toj izjavi ne bi bili 5. na tablici između ostaloga i brukali se svake uboge godine...
2015-08-25
tovari mrze čmarduk, oni mrze same sebe, zajebana situacija
2015-08-25
Ende kako je materEnd wrote:tovari mrze čmarduk, oni mrze same sebe, zajebana situacija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dobro je hvala na pitanjuFRANK wrote:Ende kako je materEnd wrote:tovari mrze čmarduk, oni mrze same sebe, zajebana situacija
2015-08-25
Pozdravi jeEnd wrote:dobro je hvala na pitanjuFRANK wrote:Ende kako je materEnd wrote:tovari mrze čmarduk, oni mrze same sebe, zajebana situacija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jebiga, kad si glup i nisi razumio niti možeš razumiti...Beef Supreme wrote:Ako doista tako mislite, onda igraci hajduka ni ne trebaju u reprezentaciju( a ni igdje drugdje...iako svi lete za lovom kad se ukaze prilika, pitam se zasto) jer prema debilnom odgoju vi ste svoj vrhunac postigli u minornom klubu
Guest- Guest
Amper na kojem ste vi mistu u hnl
2015-09-13
tovarima gori pod petama
bolje da odma predaju papire za 2. HNL
kakva bruka i čemer od kluba
bolje da odma predaju papire za 2. HNL
kakva bruka i čemer od kluba
2015-08-25
bože dragi sljedeće kolo čmarduk istra, veliki derbi za ostanak u ligi
2015-08-25
Jel ovi stvarno nikoga nemogu dobit.
Ali stvarno jeli moguce ovo.
Jeli ovo klub koji je igrao 4tvrt finale lige prvaka.
Ali stvarno jeli moguce ovo.
Jeli ovo klub koji je igrao 4tvrt finale lige prvaka.
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:'Poštenje nikad nije bilo na prvom mjestu, ali krađa u čmarduku je uvijek bila ispred svega. Tako smo odgojeni.
Prvi na tablici je Dinamo, pa Osijek, pa Gorica, Rijeka, Slaven pa onda Čmarduk'- Slaven Bilić
2015-08-25
6-om mislim. Jebiga, loši smo i sami krivi. Nećemo kmečati kao kmečavci iz Maksimira.FRANK wrote:Amper na kojem ste vi mistu u hnl
Sahiti najbolji hajdukovac. Hvala uno di gnoju što nije vidio ništa u njemu, kao ni u Špikiću kojeg su poslali u Goricu.
Guest- Guest
End wrote:bože dragi sljedeće kolo čmarduk istra, veliki derbi za ostanak u ligi
Bome...dobije li istra biti ce borba do kraja
No ne bojim se ..nanetovu mantru ocito razumiju ,makedonci ,bosanci kao i ostali inozemni kapitalci, bili tici su shvatili da im je bolje drugdje
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50