Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
šta je sljedeće, žalba uefi jer su im dali preteškog protivnika..
gziru junajted
gziru junajted
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:nemaju ljudi pametnijeg posla nego čmarduku namještat gostovanja u kupu, klubu sredine tablice HNL-a, koji ne može biti jadniji, a trofej mogu sanjati.
samo pustiš sektu da odradi svoje, to je dovoljno ako ih želiš uništiti
Naravno, kad tvoji lopovi odrade svoje.
Guest- Guest
Dobro, Ampere, nema smisla pisat o krađama za Dinamo...
Past će internet onda...
:D
Past će internet onda...
Guest- Guest
Ovo je bilo sam da poklopim malog smrdljivog lažljivca, ništa više.fridrih-niche wrote:Dobro, Ampere, nema smisla pisat o krađama za Dinamo...
Past će internet onda...
Nego:
Čujem da si ti kupio najviše Livajinih i diliš dici po Stradunu...
Guest- Guest
Evo Hajduk istaknuo kandidaturu za organizaciju finala kupa. Kako će preživjeti da na Poljudu u finalu igraju Dinamo i Rijeka. A možda i Gorica. Nikad se ne zna.
lukša odrađuje posao dogovoren zbog obnove terena koju će platiti hns.Roland Deschain wrote:Evo Hajduk istaknuo kandidaturu za organizaciju finala kupa. Kako će preživjeti da na Poljudu u finalu igraju Dinamo i Rijeka. A možda i Gorica. Nikad se ne zna.
sitting_bull-
2015-09-28
Ha, ha, kako je sektaš amper izbjegao repliku na ovo Na svaki kurac se nakalami s odgovorom, jer njemu je bitno jedino da nešto trabunja, ali kad ga se posere od sto glasa glasa čuti nije ...End wrote:opet lažeš, napisao ti je od 4-finala, a fa cup se od polufinala igra na wemblyju, a ne četvrtfinala.
Zeko-
2015-08-26
Lopovi, nije ova tema za vas...
Za vas je onaj Zovko, ili kako se zove taj Sauronov kmet, koji pljuje po Cici, to su teme za vas i po vašem gustu...
Hajduk živi vječno!
<3
Za vas je onaj Zovko, ili kako se zove taj Sauronov kmet, koji pljuje po Cici, to su teme za vas i po vašem gustu...
Hajduk živi vječno!
<3
Last edited by fridrih-niche on 9/3/2021, 16:02; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Tebi isto zuto il bilo. Bitno je da udarafridrih-niche wrote:Kupit ću samo jednog...
Al još dvojim ocu li bilog ili gostujućeg...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Kupit ću samo jednog...
Al još dvojim ocu li bilog ili gostujućeg...
<3
Guest- Guest
Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zato jer je najveći klub, složio si se malo prije...FRANK wrote:Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
Guest- Guest
Pusi kuracAndreas Goldberger wrote:Zato jer je najveći klub, složio si se malo prije...FRANK wrote:Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
2015-09-13
FRANK wrote:Pusi kuracAndreas Goldberger wrote:Zato jer je najveći klub, složio si se malo prije...FRANK wrote:Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:Pusi kuracAndreas Goldberger wrote:Zato jer je najveći klub, složio si se malo prije...FRANK wrote:Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
2015-09-13
FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:Pusi kuracAndreas Goldberger wrote:Zato jer je najveći klub, složio si se malo prije...FRANK wrote:Zasto klub koji drzi 4. Mjesto u hnl ima svoju temu
Guest- Guest
16 godina bez trofeja.
2015-09-13
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50