Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
Novo pravilo uvodi se zbog HNK Lutalica šrd iz Splita:
Novo pravilo HNS-a:
Hajduk od sljedećeg kola ne puca jedanaesterce, već se mjesto izvođenja kaznenog udarca pomiče na 7 metara i Hajduk izvodi sedmerce. Taj propis vrijedi samo za Hajduk !!!!!!!!
Novo pravilo HNS-a:
Hajduk od sljedećeg kola ne puca jedanaesterce, već se mjesto izvođenja kaznenog udarca pomiče na 7 metara i Hajduk izvodi sedmerce. Taj propis vrijedi samo za Hajduk !!!!!!!!
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Iskreno meni ja zao hajduka. Sami normalni hajdukovci se rugaju sra je sekta uradila od hajduka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bogami, dobro su ga nakmečali ovi iz HNK Lutalica šrd Split .... Svaku utakmicu im sude penal, a sad ga budu još i sa 7 metara pucali ... Ovo je valjda Pajo Kanižaj za njih napisal:
I onda ne’š kmečal!
Negda sam visoko letel,
zdavnja sem bez kril!
I noge su mi strli!
I onda ne’š kmečal!
Kak je, tak je, nem lagal!
I v partiji sem bil!
Još k tomu dva put!
I onda ne’š kmečal!
Bilo je dobre kaplice,
Al najviše sem se pelina vžil!
Dost toga sem i popušil!
I onda ne’š kmečal!
I onda ne’š kmečal!
Negda sam visoko letel,
zdavnja sem bez kril!
I noge su mi strli!
I onda ne’š kmečal!
Kak je, tak je, nem lagal!
I v partiji sem bil!
Još k tomu dva put!
I onda ne’š kmečal!
Bilo je dobre kaplice,
Al najviše sem se pelina vžil!
Dost toga sem i popušil!
I onda ne’š kmečal!
Zeko-
2015-08-26
Sekta svuda oko nas...FRANK wrote:Iskreno meni ja zao hajduka. Sami normalni hajdukovci se rugaju sra je sekta uradila od hajduka
Guest- Guest
kaj god.Andreas Goldberger wrote:Sekta svuda oko nas... :starac:FRANK wrote:Iskreno meni ja zao hajduka. Sami normalni hajdukovci se rugaju sra je sekta uradila od hajduka
sekta u tebi i takvima.
sitting_bull-
2015-09-28
Naprotiv mi se pripremamo za ligu prvaka a ne za ligu bedaka.jasambrend wrote:Patite gube...
Uostalom mi sve malo ozbiljnije pripremamo za nazovi konkurenciju iz Rijeke Osijeka Gorice klubovi iz donjeg dijela naas ne interesiraju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ti se radije pripremi predati scudetto milanskom klubu.FRANK wrote:Naprotiv mi se pripremamojasambrend wrote:Patite gube...
Guest- Guest
Bolje bilo da navijate za tovare danas da opet uzmu bodove mađarima.
Ili je bitnije da je Hajduk u qurcu a ne to da izgubiš prvo misto, LP/EL sljedeće sezone.
Ili je bitnije da je Hajduk u qurcu a ne to da izgubiš prvo misto, LP/EL sljedeće sezone.
Guest- Guest
Como si como saAndreas Goldberger wrote:Ti se radije pripremi predati scudetto milanskom klubu.FRANK wrote:Naprotiv mi se pripremamojasambrend wrote:Patite gube...
2015-09-13
38 juventusAndreas Goldberger wrote:Ti se radije pripremi predati scudetto milanskom klubu.FRANK wrote:Naprotiv mi se pripremamojasambrend wrote:Patite gube...
18 kinezi
2015-09-13
Dobar je momak ovaj parmezzani, steta sto mu netko drugi kroji momcad ...miju nije ni uvodio
Guest- Guest
Ovu više nije ni smiješno, osjećam žaljenje prema ovom, nekad dobrom klubu. Makar, navijači ko da su s Marsa jučer pali, još uvijek crtaju neke formacije, nadaju se Europi. Jedino je Talijan na zemlji, shvaća da predstoji borba za opstanak.
Navijači Rijeke napali hajdukovce ispred hotela u Opatiji pa pobjegli
Pripadnici Armade su sinoć došli pred hotel u Opatiji gdje su smješteni hajdukovci uoči derbija s Rijekom. Pokušali su ih napasti, gađali bocama i još nekakvim predmetima, skinuli su registracijsku oznaku s kombija s Hajdukovom opremom, a o verbalnim provokacijama da i ne govorimo.
Događalo se to nešto prije ponoći, no potom je dio hajdukovaca izašao na prozore, da bi vrlo brzo nakon prepucavanja i žestoke reakcije pojedinaca, koju valjda nisu očekivali, navijači Rijeke pobjegli.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/navijaci-rijeke-napali-hajdukovce-ispred-hotela-u-opatiji-pa-pobjegli/88521
Šaka jada...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50