Da remiziramo...
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Da remiziramo...
China Moon Sampling Mission: Headed back to Earth
By Leonard Davidhttps://www.leonarddavid.com/china-moon-sampling-mission-headed-back-to-earth/
Strašni su ovi kinezi.
To još nije vrh, ali ste blizu.Brnjičari i antivakseri imaju čak i svoje medije.kaya wrote:Ne možeš raditi i živjeti normalno dok mrtvih ima da ih ne mogu sahraniti 10 dana.Triny wrote:Ti ju u podrumu čekaj dokle hoćeš. Takvima poput tebe to i paše. A ostale pusti da rade i žive.MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:A što fali vakciniTriny wrote:Ma corona će stati kad ona bude htjela. Sve ostalo...đaba ste krečili...
Treba ju cekati par mjeseci. To utjece na njen komod. Cijena od par desetaka mrtvih je njoj sasvim prihvatljiva samo da ne mora nista nicemu na bilo koji period prilagodjavati. Ima toga koliko hoces.
Ima pravo onaj srića pulomolog, ovi brnjičari i antkoronaši su egoistične psihopate.
To zamotavaju u neka svoja ustavna prava . I bore se protiv brnjica. Deset puta dnevno kažu brnjica. A najbolje bi bilo da ju stave na glavu i začepe.
Koliko sam vam puta rekao da treba demokraciju uskratiti kad su vam u pitanju mediji?
Na djelu je i specijalni i hibridni rat, to samo slijepci ne vide. Ili se netko pravi mrtav.
Bergamo danas: +104
Ekvivalent za Hrvatsku , glede na broj stanovnika, bi bio +384.
U Bergamu evidentno djeluje kolektivni imunitet.
Ovo "totale contagi" je daleko od istine.
Samo ako preračunamo broj zaraženih na temelju službenog broja umrlih u ožujku
je prokuženost bila veća od 41% od ukupnog broja stanovnika.
Danas je taj broj (postotak) daleko veći!
Faktor reprodukcije virusa im je RT= 0.85. Dakle, uskoro im slijedi rapidno opadanje
širenje virusa.
Ekvivalent za Hrvatsku , glede na broj stanovnika, bi bio +384.
U Bergamu evidentno djeluje kolektivni imunitet.
Ovo "totale contagi" je daleko od istine.
Samo ako preračunamo broj zaraženih na temelju službenog broja umrlih u ožujku
je prokuženost bila veća od 41% od ukupnog broja stanovnika.
Danas je taj broj (postotak) daleko veći!
Faktor reprodukcije virusa im je RT= 0.85. Dakle, uskoro im slijedi rapidno opadanje
širenje virusa.
Jebo ga pas ako je ovaj Ero normalan... Taj samo u Italiji priželjkuje 1,5milijuna mrtvih...
2015-08-08
Kr neki, rekli bi moji Slovenci.michaellcmacha wrote:Jebo ga pas ako je ovaj Ero normalan... Taj samo u Italiji priželjkuje 1,5milijuna mrtvih...
Gdje si to pročitao ili isčitao?
Bergamo pratim od samog početka i osjećam ih kao da su mi rođeni.
Ne postoji ni jedna država na svijetu, ili čak mjesto, koje je ova pošast više pogodila od njih.
ajd prdonjo stari, zemi malo starog kruha pa odi hrani patke i golubove, umjesto kaj si ovdje.
vrijeme je za jutarnju fiskulturu.
vrijeme je za jutarnju fiskulturu.
2014-12-30
Prvi Hrvat koji se cijepio protiv korone za RTL: 'Ja sam bio potpuno OK, sutra sam komotno odradio smjenu od 10 sati'
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3944688/prvi-hrvat-koji-se-cijepio-protiv-korone-za-rtl-ja-sam-bio-potpuno-ok-sutra-sam-komotno-odradio-smjenu-od-10-sati/
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3944688/prvi-hrvat-koji-se-cijepio-protiv-korone-za-rtl-ja-sam-bio-potpuno-ok-sutra-sam-komotno-odradio-smjenu-od-10-sati/
Da skratimo... Ti si budalaEroo wrote:Kr neki, rekli bi moji Slovenci.michaellcmacha wrote:Jebo ga pas ako je ovaj Ero normalan... Taj samo u Italiji priželjkuje 1,5milijuna mrtvih...
Ne postoji ni jedna država na svijetu, ili čak mjesto, koje je ova pošast više pogodila od njih.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa konjino glupa stara, što je dovelo do kolektivnog imuniteta u bergamu... Opći pomor starčadi do te mjere da im nema tko umrijeti slijedećih 5 godina, osim kog pogazi auto...
Stvarno si kreme malo žešći... Bolje ti je išlo dok si čkomio i ljepilo one grafove
Stvarno si kreme malo žešći... Bolje ti je išlo dok si čkomio i ljepilo one grafove
2015-08-08
Ćaća ti je budala, a ti si još veći. Fali ti kućni odgoj ito poprilično.michaellcmacha wrote:Da skratimo... Ti si budalaEroo wrote:Kr neki, rekli bi moji Slovenci.michaellcmacha wrote:Jebo ga pas ako je ovaj Ero normalan... Taj samo u Italiji priželjkuje 1,5milijuna mrtvih...
Sigurno nisam prvi koji ti je to rekao.
pa nikad ja to nisam rekao nekom normalnom... čovječe neki dan veliš da tu pojedini rade projekcije unazad a to u stvari ti radiš, nakon toga da pokušaš sam sebi ispast pametan pa daš projekciju za sutrašnji dan, ali onako sav važan, i sad drobiš o kolektivnom imunitetu u bergamu, a njih virus satrao skoro ko i srbi preostale hrvate u tzv krajini do te mjere da im nema tko ni umrijeti u narednom razdoblju... oni imaju mali broj zaraženih jer se pridržavaju mjera koje nisu ni donešene, tamo nitko živ nosa ne promoli iz kuće ni kad treba i zato imaju tako mali broj zaraženih ali tvoj oskorušani mozak nije u stanju pokopčati te relacije....Eroo wrote:Ćaća ti je budala, a ti si još veći. Fali ti kućni odgoj ito poprilično.michaellcmacha wrote:Da skratimo... Ti si budalaEroo wrote:Kr neki, rekli bi moji Slovenci.michaellcmacha wrote:Jebo ga pas ako je ovaj Ero normalan... Taj samo u Italiji priželjkuje 1,5milijuna mrtvih...
Sigurno nisam prvi koji ti je to rekao.
ovo su slike bergama u jutarnjim satima pa se ti misli zašto nemaju zaraženih
2015-08-08
Upravo sam noćas saznao službene podatke za Bergamo na dan 13.12.2020.
U mjesecu ožujku je u Bergamu umrlo ukupno: 5,919 osoba
Prema službenim podacima(it. države!) je OD korone umrlo 2,984 osobe
Očekivana prirodna smrtnost u ožujku 995 osoba
Smrtnost u ožujku ZBOG korone : 5919-995-2984 = 1,940 osoba
Ukupno očekivana prirodna smrtnost u provinciji Bergamo na godišnjem nivou: 10.7 promila, iliti 1.07%
Provincija Bergamo ima 1,116,248 stanovnika
Očekivana ukupna smrtnost u 2020. : 1,116,248x10.7/1000 = 11,944 osobe
Samo u mjesecu rujnu je umrlo: 5,919/11,944 = 49.6% od ukupnog broja na godišnjem nivo.
A sad malo usporedbe sa Hrvatskom, kao ekvivalent glede na broj stanovnika:
Ukupno očekivan broj umrlih u 2020.: 12.8 promila = 52,399
Ako bi situacija u HR bila kao u Bergamo onda bi samo za mjesec dana umrlo : 25,990 osoba, umjesto 4,367 osoba.
Prema studiji više sveučilišta i instituta navodi se stvarni postotak umrlih glede na stvarni broj zaraženih, koji iznosi 0.65%.
Na temelju toga možemo za Bergamo izračunati stvarni broj zaraženih , glede na broj umrlih od korone:
Suma umrlih do 13.12.2020 = 3,296 --> preračunan ekvivalentni broj zaraženih: = 3,296x100/.65 = 507,077 slučajeva
iliti u postotcima ukupnog broja stanovnika = 507,077/1,116,248 = 45.0% ...minimalno
Ako umrlim od korone pribrojimo i one ZBOG korene samo u OŽUJKU je iznosio:
taj postotak iznosi barem: (2,984+1,940)x100/.65 = 757,538 zaraženih iliti u postotcima--> 67.9% od cjelokupne populacije
Zaključno:
Postotak zaraženih u Bergamu u svakom slučaju je veći od 60%!!!
Da se razumijemo, ovo sam analizirao zbog Mihe, jer bi mu predugo trajalo na'prste.
U mjesecu ožujku je u Bergamu umrlo ukupno: 5,919 osoba
Prema službenim podacima(it. države!) je OD korone umrlo 2,984 osobe
Očekivana prirodna smrtnost u ožujku 995 osoba
Smrtnost u ožujku ZBOG korone : 5919-995-2984 = 1,940 osoba
Ukupno očekivana prirodna smrtnost u provinciji Bergamo na godišnjem nivou: 10.7 promila, iliti 1.07%
Provincija Bergamo ima 1,116,248 stanovnika
Očekivana ukupna smrtnost u 2020. : 1,116,248x10.7/1000 = 11,944 osobe
Samo u mjesecu rujnu je umrlo: 5,919/11,944 = 49.6% od ukupnog broja na godišnjem nivo.
A sad malo usporedbe sa Hrvatskom, kao ekvivalent glede na broj stanovnika:
Ukupno očekivan broj umrlih u 2020.: 12.8 promila = 52,399
Ako bi situacija u HR bila kao u Bergamo onda bi samo za mjesec dana umrlo : 25,990 osoba, umjesto 4,367 osoba.
Prema studiji više sveučilišta i instituta navodi se stvarni postotak umrlih glede na stvarni broj zaraženih, koji iznosi 0.65%.
Na temelju toga možemo za Bergamo izračunati stvarni broj zaraženih , glede na broj umrlih od korone:
Suma umrlih do 13.12.2020 = 3,296 --> preračunan ekvivalentni broj zaraženih: = 3,296x100/.65 = 507,077 slučajeva
iliti u postotcima ukupnog broja stanovnika = 507,077/1,116,248 = 45.0% ...minimalno
Ako umrlim od korone pribrojimo i one ZBOG korene samo u OŽUJKU je iznosio:
taj postotak iznosi barem: (2,984+1,940)x100/.65 = 757,538 zaraženih iliti u postotcima--> 67.9% od cjelokupne populacije
Zaključno:
Postotak zaraženih u Bergamu u svakom slučaju je veći od 60%!!!
Da se razumijemo, ovo sam analizirao zbog Mihe, jer bi mu predugo trajalo na'prste.
Pijem jutarnji kofi i nesh mudrujem..viruz se i nadalje siri i sve vise i sve brze..ne sjecam se koliko se ono moze zadrzati na papiru/kartonu,koristeci bakterije kao nosace..
jasno je da ljudi moraju po Hranu u ducane i markete,i ako su pametni prije i poslije kupovine ce na glavnim vratima koristiti dezificijens...
no POŠTE,jeboimpas guzicu..dostavne sluzbe..pa pisma,posiljke i paketi su idealno sredstvo za sirenje virusa..
jasno je da ljudi moraju po Hranu u ducane i markete,i ako su pametni prije i poslije kupovine ce na glavnim vratima koristiti dezificijens...
no POŠTE,jeboimpas guzicu..dostavne sluzbe..pa pisma,posiljke i paketi su idealno sredstvo za sirenje virusa..
Guest- Guest
vidim ja da neki opako su poceli sa muljanjima i medijskim uljepsavanjem slike...nekima dopizdio lockdown pa ajmo takticki muljat..ocito mi,janezi,svabe ispadamo lajbeki stalno forsirajuci crnu sliku i onda se cudimo sto su ljudima popucali zivci...u nekim drzavama je korona postala druga,treca vijest..statisticki podatak a da ljude opuste i ne zama ra ih se forsiraju druge teme..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za one otvorenog uma :
Tu još i Brescia sa prokuženošću 36.3%.
Više od ovoga ne mogu reći jer mi nisu poznati podaci.
Tu još i Brescia sa prokuženošću 36.3%.
Više od ovoga ne mogu reći jer mi nisu poznati podaci.
ovdje je stvarno mrtvež kod Menea..Svabi se sasrali,i od kazni i od panike..vuksadinare wrote:vidim ja da neki opako su poceli sa muljanjima i medijskim uljepsavanjem slike...nekima dopizdio lockdown pa ajmo takticki muljat..ocito mi,janezi,svabe ispadamo lajbeki stalno forsirajuci crnu sliku i onda se cudimo sto su ljudima popucali zivci...u nekim drzavama je korona postala druga,treca vijest..statisticki podatak a da ljude opuste i ne zama ra ih se forsiraju druge teme..
Guest- Guest
ono,svi ducani lockani,svi ugostiteljski objekti isto..poglerdam danas trgovine tipa C&A garderoba,nemaju se ljudi gdje zadrzavati na ulicama..josh nesmetano rade veliki trgovacki centri..
Guest- Guest
...nekima korona vise nije vijest...ne znam zasto se to kod nas toliko forsira...jednostavno svi cekaju lijek i to je to...kod mjera je najvaznije da ih se bar preko 90% ljudi pridrzava..dobro je rekoa jedan nas doktor svaka mjera je dobra neovisno bila strozija ili ne je uspjesna onoliko koliko se ljudi toga pridrzavaju...kao i u sportu.mozes imati ekipu sastavljanu od jacih imena ali ako su kao ekipa za kurac nema rezultata...đaba utukao lovu...ljudima je najteze oduzeti neki vid slobode narocito mladima...kod kojih se onda javi svojevrstan bunt...sto ti znaci zatvaranje kafica kad s eekipa skupi ispred kafica i piju kavu kupljenu na kavomatu u tisku...dosao si opet na isto..ako ih i policija i reari potjeraju,kazne oni opet odu na neko drugo mjesto...Legendovich wrote:ovdje je stvarno mrtvež kod Menea..Svabi se sasrali,i od kazni i od panike..vuksadinare wrote:vidim ja da neki opako su poceli sa muljanjima i medijskim uljepsavanjem slike...nekima dopizdio lockdown pa ajmo takticki muljat..ocito mi,janezi,svabe ispadamo lajbeki stalno forsirajuci crnu sliku i onda se cudimo sto su ljudima popucali zivci...u nekim drzavama je korona postala druga,treca vijest..statisticki podatak a da ljude opuste i ne zama ra ih se forsiraju druge teme..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, u pravu si, ljudi su na kraju sa živcima.vuksadinare wrote:vidim ja da neki opako su poceli sa muljanjima i medijskim uljepsavanjem slike...nekima dopizdio lockdown pa ajmo takticki muljat..ocito mi,janezi,svabe ispadamo lajbeki stalno forsirajuci crnu sliku i onda se cudimo sto su ljudima popucali zivci...u nekim drzavama je korona postala druga,treca vijest..statisticki podatak a da ljude opuste i ne zama ra ih se forsiraju druge teme..
Ali, svaka pametna vlada vodi računa o mentalnom zdravlju nacije, o broju umrlih i o ekonomiji.
Mentalno zdravlje je sad dodatni treći element krize. Nije jednostavno sve to balansirati.
Već vam umire preko 80 ljudi na dan, štabi ovo trebalo pusti da galopira naprijed?
Imaš gore analizu za Bergamo, pa si pogledaj kako to izgleda kad ništa ne činiš.
PS: U Sloveniji smoupravo popustili neke stvari, ali se pazi da stvar ne pobjegne ispod kontrole.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50