Da remiziramo...
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
vuksadinare wrote:Grome zgromi me..gnjeco je ok..lijepo me zamolio da otkacim od njega jer ga hocu spijat zato sto ga trazim povjerljive podatke
ajd u pičku materinu!
Guest- Guest
Legendovich wrote:Coronavirus: Daily record 952 deaths as Germany enters lockdown
The record death toll for a single day coincided with the country beginning new, tougher COVID-19 lockdown restrictions. Reinforced measures are expected to run at least until January 10, affecting stores and schools.
With infections rising sharply, German hospitals in certain regions have been approaching capacity
The Robert Koch Institute (RKI) reported a record 952 deaths in Germany on Wednesday, the country's highest daily death toll since the start of the coronavirus pandemic. The previous record, set less than a week ago, was 598.
Germany also recorded 27,728 new infections as the country entered a stricter lockdown which closed schools and most shops nationwide.
One reason for the surge in deaths could be down to delayed reporting of data from earlier in the week from Saxony — one of the worst-hit regions.
The total number of deaths from coronavirus-related problems has reached 23,427. The total number of infections reported by the Robert Koch Institute, the country's national agency for disease control, since the beginning of the pandemic stands at 1,379,238. Just over 1 million of those cases have since registered as having recovered from the virus.
The number of new infections per 100,000 people in the last seven days stood at 179.8 as an average across Germany, according to the RKI. In some parts of the country, the figure is much higher. The government is aiming to bring this number down to 50, the level at which it says it's still possible to reliably trace the contacts of those infected.
The current infection rate is reported to be stable or slightly falling among younger age groups, but it's still rising among older people who are more likely to suffer more serious health problems.Which services may remain open during the lockdown?
- Supermarkets / grocery stores / weekly markets
- Gas stations / post offices / newspaper stands
- Food pickup and delivery services
- Shops selling drinks, health foods, baby-related goods, medical supplies and pet and animal supplies
- Chemists / pharmacies / drug stores
- Laundromats
- Opticians and hearing care services
- Christmas tree vendors
dalje na linku,da ne pretrpavam tekstom..
https://www.dw.com/en/coronavirus-daily-record-952-deaths-as-germany-enters-lockdown/a-55955713
Guest- Guest
vidis svetoje to se tako radi...a ja sad njega u picku strininu...a moze da podebljam i babinuGnječ wrote:vuksadinare wrote:Grome zgromi me..gnjeco je ok..lijepo me zamolio da otkacim od njega jer ga hocu spijat zato sto ga trazim povjerljive podatke
ajd u pičku materinu!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro dobro..bude sve oke..sad malo hajde4 uciti..vuksadinare wrote:vidis svetoje to se tako radi...a ja sad njega u picku strininu...a moze da podebljam i babinuGnječ wrote:vuksadinare wrote:Grome zgromi me..gnjeco je ok..lijepo me zamolio da otkacim od njega jer ga hocu spijat zato sto ga trazim povjerljive podatke
ajd u pičku materinu!
Guest- Guest
Pa ne govorim o takvom slučaju...michaellcmacha wrote:E jebiga sad, ja nisam imao problema sa kilogramima, tj tek 4-5 kg više od optimalnog sam dobio par mjeseci prije neg što me je zdrmao srčani udar 2016 u ožujku... E sad u 11 dana bolničkog liječenja sam kroz dnevne terapije požderao oko 800 komada raznih tableta, do zadnjeg dana kad su me otpuštali iz bolnice sam bio ili ili, sam imao veliki problem sa zadržavanje vode, a nisam smio primiti nikakav diuretik jer mi je kalij bio u tri pičke materine nizak, a na 50% funkcije srčanog mišića nisam smio izgubiti ni pikogram kalija jer kako rekoh cijelo sam vrijeme bio i za ostat i za otputovat... Uglavnom kroz tu jebanu s vodom u tih 11 dana dobio ja još 17 kilograma, vidjeli su me dvojica forumski kolega tada i vjerujem da se sjećaju da sam bio sjeban Al ono sjeban do temelja... I tako ja iz bolnice izađem ko zombi, usporen do te mjere da sam odbijao grčeve u mišićima i zbog najmanjih naprezanja, i sa 21 kilogram viška.... Nakon toga u slijedećih mjesec dana oporavljanja doma dobijem još 10tak kg, i mogu reći da me je srčani udar sjevao u svakom pogledu pa i u tom... I EVO LJETA, i ja kad sam malo osjetio da mogu udahnu ti punim plućima, krenem prvo sa biciklom, pa hodanje 10 km dnevno i evo mene u kolovozu u drilu, gdje opet skačem vijaču, radim sklekove, čučnjeve, trčim lagano ali trčim (doktor mi je rekao da ne trčim) i do sredine rujna uspijem skinuti tih jebenih 30 kilograma, naravno jeo sam ko kanarinac, chia, lan i kurac palac puno vode, masnoće samo iz orašastih plodova pokoji žumanjak... I rekao bi čovjek super sad sam na konju, težina skoro idealna,... Kad ono kiki, opet zazimilo, neda mi disat, terapija 17 tableta dnevno, od kojih svaka jedno pokušava zadržat na donekle povoljnoj razini, a drugo razjebava, i tako ide zima ja ne smijem poteza hladan zrak jer me i jebeni hladan zrak može ubiti u tren oka, i evo, iako pazim i što i koliko jedem, opet se nakuplja voda, a posljefično i kilogrami, i tako evo 4 godine, se ja jebem, od proljeća do jeseni skinem 20-30 kg, i onda u zimi ih opet dobijem... I sad veliš ti ko nas jebe nek pocrka o, ako smo već zbog nekih pizdarija u životu dogurali do tog da pumpa za kaže, ili žile zaštekaju zbog nekog tromba, koji je nastao zbog ne spavanja, velike razine kontinuiranog stresa, ili sve to plus genetske predispozicije... I sad crkni miha tko te jebe... Aj ok toten da mi to želi crvenkasti, ali to se od tebe baš i nisam nadao... Uglavnom nisam ja bitan u toj priči, nego mi se ipak čini da si tu problematiku sažeo kroz jednodimenzionalnu prizmu, a nije to baš tako... Puno je mojih kolega pomrlo od nekih čudnih karcinoma, prednjačimo u srčanim i moždanim udarcima, neovisno o prekomjernoj težini... Naglašavam da ja nisam imao problema sa težinom, niti sa šećerom, dok nisam doživio srčani udar... Samo da ti plastificiram koja je to banana, uzmem odvijač i privrbem drvo vijak sa 10 zavrtanja u meko drvo i dobijem tako jebene grčeve u podlaktici da ne mogu opisati... Ista stvar i sa hodanjem uz stepenice, listovi gore i grčevi jedan drugog stižu,.... Zato i moram tući magnezij i natrij askorbat....T. wrote:Gle, ako uvatim rak pluća, znat ću zašto sam ga uvatio, jer dimim 30 godina...veber wrote:dok tebe ne pohodi neka boleština, onda ćeš malo promjeniti kukurikanje.T. wrote:vuksadinare wrote:Doktor sa Rebra kaze da su vodeci po postotku umrlih od korone pretili ljudi...ni'š cudno..po pretilosti smo drugi,treci u europi..normalno..masnoca,secer,slab protok krvi kroz zacepljene zile,tlak u kombinaciji sa koronom mogucnost prezivljavanja manja od 1%...nedugo kd smo gledali slike iz dubrave oboljelih od korone skoro svaki drugi imao trbuh do plafona
takve ne treba previše žaliti ako umru, u najvećem dijelu sami su si zakuhali...
umrli danas od virusa ili za godinu-dvije od infarkta, isti je kiki...
a zdravstveni sustav se rasterećuje sada kada je najvažnije...
Neće mi bit kriv ministar zdravlja ni doktor ni nitko drugi...
Tako i ovi pretili, ubit će ih njihovo vlastito prežderavanje jer su si njime nabacili po nekoliko komorbiditeta i onda će odapet od malo jače gripe...
Tebe je strefilo jer te strefilo, nisi imao sreće, strefi ljude s 25-30 godina, potpuno zdrave...
Tvrdim da ljude koji zbog dugogodišnjeg prežderavanja odapnu od ovog virusa ne treba previše žaliti jer su se sami doveli u položaj da umru od virusa čije je preživljavanje 99+%...
Ako njima nije žao samih sebe, zašto bi nekome drugome bilo žao njih?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Tej ne voli debele ljude.. ..e da je tebe zena naucila dobro jesti,i ti bi bio debeljuco..
Guest- Guest
Ma ja ne volim ljude općenito...
Nego je vuk spomenuo pretilost u smislu oboljelih od corone pa su zato trenutačno oni na tapetu...
Nego je vuk spomenuo pretilost u smislu oboljelih od corone pa su zato trenutačno oni na tapetu...
A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Ni sebe ne isključujem iz ove moje filozofije...
Ni sebe ne isključujem iz ove moje filozofije...
pa tak je rekao doktor sa rebra...da po postotku najvise ljudi koji umiru je onih koji pate od nekog vida pretilosti..mislim to nije nista neobicno..pretili ljudi obicno dobiju pa pate on nekog vida kronicnih bolesti,masnoca,secer,srcane tegobe,zacepljenost krvnih zila...uostalom statisticki smo u europskom vrhu po pretilosti.pa kad je bila nedavno ona slika iz dubrave skoro pa svaki drugi ima poveci trbuh...moj susjed je zbrisao na vikendicu da s ene zarazi jer je inace gotov kako rekoh ima oko 160 kg sigurno a bolnici prije tri mjeseca zavrsio zbog viska vode u tkivu...a kad dise znoji se kao plitvicki slap..njega da dohvati korona njegov sanse su za prezivljavanje ispod 1%...jbg realnost..nikom se ne rugam ali statisticki to je takoT. wrote:Ma ja ne volim ljude općenito...
2015-09-08
ljudi koji zdravo zive,bave se sportom rekreativno ili aktivno njihove sanse su daleko vece da prezive ili prebole koronu bez nekih vecih poteskoca..mislim vjerojatno i kod njih neki dobiju tezak oblik korone ili umru ali to je sigurno daleko daleko manaj brojka nego kod pretilih..i ono najvaznije njihov disni kapacitet pluca je bar deset puta veci nego kod ovih
2015-09-08
drugo ljudi koji zdravo zive,sportasi mahom steknu i vid discipliniranosti...kroz onim cim se bave ili na nacin koji zive...nada se da ce i iz ovog ljudi izvuci pouke i poceti zdravije zivjeti i misliti na svoje tijelo i nacin zivota...
2015-09-08
Pa fotelja bi im bila sigurnije da komuniciraju iskreno sa stanovništvom... Javno mnijenje ne računam, oni su druga pričavuksadinare wrote:razlog je..njezina svetost - fotelja...ah ta fotelja koja ima magicnu i neodoljivu privlacnost..sto bi oni bez fotelje...michaellcmacha wrote:Jesam li rekao da ćemo u narednom razdoblju imati velik broj mrtvih, jesam, jesam li rekao da cjepivo neće doći kako su neki očekivali, niti će ga biti dovoljno, uglavnom mi, svi zajedno, tek ulazimo u fazu sa najvećim problemima... Evo kod nas već sad znaju da ćemo biti zaključani do kraja veljače, ali uz nekog razloga ne žele to podijeliti sa stanovništvom...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa svi lažu ili prikrivaju stvarno stanje, znači svugdje je kao na balkanu... Robi aj ne seriLegendovich wrote:tak je to na balkanu..ili si u fotelji u udobnom uredu ili driftas ko kmet za sitnis..zato je prije u jugi bio masovan odlazak na studije besplatne..znam jednog srbina Đorđević,moje godiste,13 godina je studirao....legenda..vuksadinare wrote:razlog je..njezina svetost - fotelja...ah ta fotelja koja ima magicnu i neodoljivu privlacnost..sto bi oni bez fotelje...michaellcmacha wrote:Jesam li rekao da ćemo u narednom razdoblju imati velik broj mrtvih, jesam, jesam li rekao da cjepivo neće doći kako su neki očekivali, niti će ga biti dovoljno, uglavnom mi, svi zajedno, tek ulazimo u fazu sa najvećim problemima... Evo kod nas već sad znaju da ćemo biti zaključani do kraja veljače, ali uz nekog razloga ne žele to podijeliti sa stanovništvom...
2015-08-08
a što je pretilost?T. wrote:Ma ja ne volim ljude općenito...
meni je promjer bedra 64 bez grama masti.
u ove nove pederske traperice nemrem ući, zapnu na listu.
Last edited by veber on Thu 17 Dec - 7:48; edited 1 time in total
2014-12-30
pa na koliko si iskrenih politicra naisao?..vjerojatno na vrlo malo...sama iskrenost ne znaci da ces zadrzati fotelju...usotalom ljudi koji su svikli na mulje(ne samo u svezi korone) i dalje ce muljati..kao i oni koji jendom pobjegnu uvijek ce bjezati..michaellcmacha wrote:Pa fotelja bi im bila sigurnije da komuniciraju iskreno sa stanovništvom... Javno mnijenje ne računam, oni su druga pričavuksadinare wrote:razlog je..njezina svetost - fotelja...ah ta fotelja koja ima magicnu i neodoljivu privlacnost..sto bi oni bez fotelje...michaellcmacha wrote:Jesam li rekao da ćemo u narednom razdoblju imati velik broj mrtvih, jesam, jesam li rekao da cjepivo neće doći kako su neki očekivali, niti će ga biti dovoljno, uglavnom mi, svi zajedno, tek ulazimo u fazu sa najvećim problemima... Evo kod nas već sad znaju da ćemo biti zaključani do kraja veljače, ali uz nekog razloga ne žele to podijeliti sa stanovništvom...
2015-09-08
ne znam zasto se svi cude i ljute na plenkija koji izbjegava ponajprije osobnu odgovornost..pa lik zna da ce mu to stetiti karijeri ne nuzno ovdje u hrvatskoj jer njemu ionako ambicije puno vise sezu...pa zasigurno nece dozvoliti da sam sebi puca u koljeno...radije ce zrtvovati pola vlade,dupelisce nego sebe...on sebe gleda kao nekog koji je npr.dosao iz mercedesa u tvornicu parnih kotlova kao nekakav spasitelj jer su doslovno ovi ddrugi ga molili da dođe i spase stvar...i logicno da njemu onda smeta svaki oblik kritike jer on mozda nije ni trebao doci ali eto smilovao se i nema sanse da sad preuzme odgovornost...on nije ni ni trebao biti tu
2015-09-08
Ali kak ne kužiš, netko bi rekao tko ne zna moju situaciju, gle ovog mcdonalds lika...a ja u 10 godina nisam popio sveukupno litru Coca Cole, ili pojeo 2 hamburger... Metabolički procesi se nekad pojebu do te mjere da je sve češće problem u zadržavanju tekućine u organizmu... Evo ti mog dnevnog unosa otprilike... Ujutro 150 g probiotika, 2 žlice chia i 2 žlice lana. Oko 11 pojedem pol jabuke ili narandže, ručak juha s dosta povrća, bez vegete s začinskih biljem suho/svježe, i vrlo malo morske soli, količina 250 grama, popodne pola šake orašastih plodova, večera 100 grama polumasnog sira opet jebene sjemenke... I tako se to vrti u krug... U onoj juhi uglavnom bude ili kuhano bijelo pileće meso ili junetina i to pojedem komadić cca 50-75 g, svinjetinu skoro da i ne jedem tek ponekad kare... Kruh isključivo jedem stari suhi potpuno dehidrirani, i to 3 prozirne šnjitice dnevno... Alkohol uopće ne konzumiram, šećer ne znam uopće koji je okus, gazirano ništa, i svejedno uz ovaj režim prehrane, a moram nešto jesti zbog terapije, u zimskom periodu dobijam kile ko da se prežderavam dan i noć...T. wrote:Pa ne govorim o takvom slučaju...michaellcmacha wrote:E jebiga sad, ja nisam imao problema sa kilogramima, tj tek 4-5 kg više od optimalnog sam dobio par mjeseci prije neg što me je zdrmao srčani udar 2016 u ožujku... E sad u 11 dana bolničkog liječenja sam kroz dnevne terapije požderao oko 800 komada raznih tableta, do zadnjeg dana kad su me otpuštali iz bolnice sam bio ili ili, sam imao veliki problem sa zadržavanje vode, a nisam smio primiti nikakav diuretik jer mi je kalij bio u tri pičke materine nizak, a na 50% funkcije srčanog mišića nisam smio izgubiti ni pikogram kalija jer kako rekoh cijelo sam vrijeme bio i za ostat i za otputovat... Uglavnom kroz tu jebanu s vodom u tih 11 dana dobio ja još 17 kilograma, vidjeli su me dvojica forumski kolega tada i vjerujem da se sjećaju da sam bio sjeban Al ono sjeban do temelja... I tako ja iz bolnice izađem ko zombi, usporen do te mjere da sam odbijao grčeve u mišićima i zbog najmanjih naprezanja, i sa 21 kilogram viška.... Nakon toga u slijedećih mjesec dana oporavljanja doma dobijem još 10tak kg, i mogu reći da me je srčani udar sjevao u svakom pogledu pa i u tom... I EVO LJETA, i ja kad sam malo osjetio da mogu udahnu ti punim plućima, krenem prvo sa biciklom, pa hodanje 10 km dnevno i evo mene u kolovozu u drilu, gdje opet skačem vijaču, radim sklekove, čučnjeve, trčim lagano ali trčim (doktor mi je rekao da ne trčim) i do sredine rujna uspijem skinuti tih jebenih 30 kilograma, naravno jeo sam ko kanarinac, chia, lan i kurac palac puno vode, masnoće samo iz orašastih plodova pokoji žumanjak... I rekao bi čovjek super sad sam na konju, težina skoro idealna,... Kad ono kiki, opet zazimilo, neda mi disat, terapija 17 tableta dnevno, od kojih svaka jedno pokušava zadržat na donekle povoljnoj razini, a drugo razjebava, i tako ide zima ja ne smijem poteza hladan zrak jer me i jebeni hladan zrak može ubiti u tren oka, i evo, iako pazim i što i koliko jedem, opet se nakuplja voda, a posljefično i kilogrami, i tako evo 4 godine, se ja jebem, od proljeća do jeseni skinem 20-30 kg, i onda u zimi ih opet dobijem... I sad veliš ti ko nas jebe nek pocrka o, ako smo već zbog nekih pizdarija u životu dogurali do tog da pumpa za kaže, ili žile zaštekaju zbog nekog tromba, koji je nastao zbog ne spavanja, velike razine kontinuiranog stresa, ili sve to plus genetske predispozicije... I sad crkni miha tko te jebe... Aj ok toten da mi to želi crvenkasti, ali to se od tebe baš i nisam nadao... Uglavnom nisam ja bitan u toj priči, nego mi se ipak čini da si tu problematiku sažeo kroz jednodimenzionalnu prizmu, a nije to baš tako... Puno je mojih kolega pomrlo od nekih čudnih karcinoma, prednjačimo u srčanim i moždanim udarcima, neovisno o prekomjernoj težini... Naglašavam da ja nisam imao problema sa težinom, niti sa šećerom, dok nisam doživio srčani udar... Samo da ti plastificiram koja je to banana, uzmem odvijač i privrbem drvo vijak sa 10 zavrtanja u meko drvo i dobijem tako jebene grčeve u podlaktici da ne mogu opisati... Ista stvar i sa hodanjem uz stepenice, listovi gore i grčevi jedan drugog stižu,.... Zato i moram tući magnezij i natrij askorbat....T. wrote:Gle, ako uvatim rak pluća, znat ću zašto sam ga uvatio, jer dimim 30 godina...veber wrote:dok tebe ne pohodi neka boleština, onda ćeš malo promjeniti kukurikanje.T. wrote:vuksadinare wrote:Doktor sa Rebra kaze da su vodeci po postotku umrlih od korone pretili ljudi...ni'š cudno..po pretilosti smo drugi,treci u europi..normalno..masnoca,secer,slab protok krvi kroz zacepljene zile,tlak u kombinaciji sa koronom mogucnost prezivljavanja manja od 1%...nedugo kd smo gledali slike iz dubrave oboljelih od korone skoro svaki drugi imao trbuh do plafona
takve ne treba previše žaliti ako umru, u najvećem dijelu sami su si zakuhali...
umrli danas od virusa ili za godinu-dvije od infarkta, isti je kiki...
a zdravstveni sustav se rasterećuje sada kada je najvažnije...
Neće mi bit kriv ministar zdravlja ni doktor ni nitko drugi...
Tako i ovi pretili, ubit će ih njihovo vlastito prežderavanje jer su si njime nabacili po nekoliko komorbiditeta i onda će odapet od malo jače gripe...
Tebe je strefilo jer te strefilo, nisi imao sreće, strefi ljude s 25-30 godina, potpuno zdrave...
Tvrdim da ljude koji zbog dugogodišnjeg prežderavanja odapnu od ovog virusa ne treba previše žaliti jer su se sami doveli u položaj da umru od virusa čije je preživljavanje 99+%...
Ako njima nije žao samih sebe, zašto bi nekome drugome bilo žao njih?
Last edited by michaellcmacha on Thu 17 Dec - 8:07; edited 1 time in total
2015-08-08
Ne generaliziraj. Sve poduzete mjere, skupa s lockdownom, su zbog toga što nas boli kiki itekako.vili40 wrote:strašno je to da je došlo do toga da nas za neke ljude boli kiki jer su stari,bolesni ili debeli,pa onda imao je šečer ili visoki tlak ili nešto drugo i za takve nam je sve jedno,sami su si krivi.Da nema takvih mogli bi i dalje komotno živjeti i ispijati kavice.Strava i užas.
To da ima određeni postotak mlađih koji nikad nisu osjetili što znači imati:
ćaću, mater, dida, baku...tetu, ujnu, strinu..strica, tetka, ujaka...
Ni takve ne treba osuđivati, već žaliti.Nisu oni krivi za to, već upravo pobrojani.
...kao u ratu...puno kola razlicitih informacija u prostoru...svi najbolje znaju a nipodistavaju onog drugog..sjecam se kad je bio rat ili kad je poceo...svi su bili generali..svak za sebe je zano kako treba tuci neprijatečlja..sto treba raditi..kao i u nogometu..sto s eono kaze na stadionu je 30 000 trenera od koji svak misli d aje trebalo ovo ono napraviti...a njjaci su mi oni koji moraliziraju i 'znaju najbolje' a tisucama ili stotnama kilometara su daleko od fronta i poprista događaja..e takvih je bilo i u ratu i sada u korona krizi..i takvi mozda rade najvecu stetu
2015-09-08
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50