YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
Znaci ti se smijes sa "njnjnjnjnj"?! Aaaa, sad mi je jasno zasto te mama zove onako kako te zove. :p
A kako se glasa zebra? Ili zirafa?
Guest- Guest
NJ! ti mi neki puta postaviš pitanje kao da sam ja pametan pa bih trebao znativiolator wrote:ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
Znaci ti se smijes sa "njnjnjnjnj"?! Aaaa, sad mi je jasno zasto te mama zove onako kako te zove. :p
ali ne, ja sam glup i kad skočim u vodu isti je zvuk: gloup.
Guest- Guest
violator wrote:
Nitko u mojoj okolini nista slicno ne izvodi. :D
Ali, sad kad velis, imam i ja jednu rijec koju koristim u razlicitim prilikama: kad je nesto smijesno, glupo, apsurdno ili kad zelim zavrsiti razgovor koji bi se protegao u nedogled. :)
pa koja je to rijec ? nemoj nas lozit na laganoj vatrici
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:
tako je betika kad me nitko ne razumije...."kada pogledaš meeee vidim sebe u njimaaaa, kao ogledala, uuuu..."
eto, bas mi je drago da nisam jedini majmun ovdje
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:NJ! ti mi neki puta postaviš pitanje kao da sam ja pametan pa bih trebao znativiolator wrote:ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
A nije " plop"? :)
° Žirafa je jedna od najtiših životinja i, budući da nema glasnica, ne ispušta gotovo nikakve zvukove.
Među sobom pretežno komuniciraju mahanjem glave i vrata.
° Zebre se glasaju rzanjem.
Evo i tebe medju "plopovcima". :D
Guest- Guest
betty.boop wrote:violator wrote:
Nitko u mojoj okolini nista slicno ne izvodi. :D
Ali, sad kad velis, imam i ja jednu rijec koju koristim u razlicitim prilikama: kad je nesto smijesno, glupo, apsurdno ili kad zelim zavrsiti razgovor koji bi se protegao u nedogled. :)
pa koja je to rijec ? nemoj nas lozit na laganoj vatrici
A ne mogu ovako "na suho".
Guest- Guest
Dakle, svasta. Cula je opet u radijskon eteru i ne mogu je zaboravit'. Eto i vama malo, na!
Guest- Guest
znam onomatopeju za tu životinju, to mi je materinji jezikbetty.boop wrote:ebenica wrote:
tako je betika kad me nitko ne razumije...."kada pogledaš meeee vidim sebe u njimaaaa, kao ogledala, uuuu..."
eto, bas mi je drago da nisam jedini majmun ovdje
Guest- Guest
meni zvuči kao gloup al sad nisam siguran, to je mana bit budala lako me poljuljat u mislima:Pviolator wrote:ebenica wrote:NJ! ti mi neki puta postaviš pitanje kao da sam ja pametan pa bih trebao znativiolator wrote:ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
° Žirafa je jedna od najtiših životinja i, budući da nema glasnica, ne ispušta gotovo nikakve zvukove.
zašto si me sad tjerala da to znam? ne želim znat' ništa o žirafamaaa !
Guest- Guest
ebenica wrote:meni zvuči kao gloup al sad nisam siguran, to je mana bit budala lako me poljuljat u mislima:Pviolator wrote:ebenica wrote:NJ! ti mi neki puta postaviš pitanje kao da sam ja pametan pa bih trebao znativiolator wrote:ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
zašto si me sad tjerala da to znam? ne želim znat' ništa o žirafamaaa !
Evo, vrati mi istom mjerom! Nauci me nesto sto mi uopce nije potrebno! :D
Kad je covjek glup, lagana mu je glavica pa vjerojatno pluta na vodi. Dakle, ne mozes biti glup ako je " gloup". Glupi ljudi poskakuju od razlicitih povrsina s "boing-boing"...
Guest- Guest
ebenica wrote:nekad su spotovi bili ineresantni, da :)
Pravi kratkometrazni filmovi, ponekad. I u nastavcima. :)
____
Ovo nije jedan od njih, ali je iz filma.. :)
Guest- Guest
još nešto pluta na vodi :D :D meni je boing super zvuk :Dviolator wrote:
Kad je covjek glup, lagana mu je glavica pa vjerojatno pluta na vodi. Dakle, ne mozes biti glup ako je " gloup". Glupi ljudi poskakuju od razlicitih povrsina s "boing-boing"...
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:nekad su spotovi bili ineresantni, da :)
Pravi kratkometrazni filmovi, ponekad.
ovaj nije film ali je remek djelo.
Guest- Guest
ebenica wrote:još nešto pluta na vodi :D :D meni je boing super zvuk :Dviolator wrote:
Ma " boing-boing" je odlican zvuk! Upotrebljavala bih ga stalno, u razlicitim neprimjerenim situacijama, jer je sav vedar i vrlo slikovit. Odmah si zamislim federe, odnosno ljude kako poskakuju na njima dok prolaze nekom ulicom.. :) Zanimljivi su mi i onomatopejski zvukovi na drugim jezicima koje stripovi obilato koriste. :)
Hej, znas li mozda kako se zove onaj instrument, nalik nekoj zakrivljenoj zici, koji prislonis uz usta i prstima trzas pa proizvodi boing - zvukove?
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 50