YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: YouTube
Zar nismo većina nas višeslojne osobe?Ra wrote:Govno?mativka wrote:Zanimljivo je promatrati muhe koje idu na..jel!
Reci do kraja, ne boj se.
Mate ti uglavnom imaš kontrolu nad svojim pisanjem i trudiš se ostaviti dojam pristojne, obrazovane osobe koja ima prilično razvijenu i duhovnu razinu.
A onda iz vedra neba ubaciš neku zlobnu upadicu čak i onima koji je ničim nisu zaslužili (kao recimo Kic).
Mislila sam da je to samo na Denkiju (obično je Noorka dobijala te tvoje otrovne strjelice) jer su ti tamo neki od prisutnih krali znamočiju pozornost. Ali, nije to samo to.
Počela si ih dijeliti i izvan Denkija i to iz čista mira. Kao da postoje dvije Mativke, ali se zločesta pojavljuje malo rjeđe.
Ne mogu se oteti dojmu da se ta druga, ta "zločesta Mate" pojavi u omjeru odgovarajućem promilima nečega u krvi.
Nadam se da me moja intuicija ovaj put prevarila i da je ipak nešto drugo posrijedi.
Ponekad jednostavno želiš razbiti dosadu ili jednosmjernu putanju (jer dovoljno smo dugo tu da smo u stanju predvidjeti monotoniju odnosa)
Ne bih nikada za sebe rekla nit' da sam dobra,nit' da sam loša, dan po dan :)
Impliciranje da volim popiti - volim! Al' kažu i da osoba pod utjecajem alkohola u dobrom društvu je vesela, tj. odašilješ ono što primaš ( pod utjecajem alkohola).
No ja sam u nekim drugim promišljanjima, istraživanjima pa se nikako ne uklapam kao niti danas u zadane ili očekivane obrasce.
Rađamo se sami, umiremo sami.
Al' da svaki dan mi naviru pitanja - naviru :)
Trenutno me muči pitanje:
Što bi se dogodilo s Isusom da Ivanu Krstitelju nisu odsjekli glavu?
Meni su doista smiješne takve situacije.Ra wrote:Ma gle, ne pada mi na pamet miješati se u bilo čiji odnos. Svađajte se, grizite, volite, mrzite.violator wrote:Ra wrote:violator wrote:Ma nabij si taj kriz u prijetvorno dupe pa si ga onda duboko, temeljito osjeti, ufaj se u nj i pisi o njegovoj "znanosti"! Mozda ces tada manje koristiti umorstva ljudi za zagovaranje mucenistva i vjere! Bolesnice!
Li? Ne znam što je posrijedi, ali je li vrijedno toga?
Zapravo, je, vrijedno je. Zbog ponovljenih detalja, neprekidnih ciklusa Jekyllice i Hydice koje nisi imala priliku zagledati jer si se ovdje pojavila ipak maaaalcice prekasno i stogod ti se sada cinilo da je slucaj, velika je vjerojatnost da nisi ubrala pricu.. Nama koji smo ovdje malo duze vrijeme, sve je vec vidjeno i jako poznato, Ra.
Molim te, ne mijesaj se. Hvala.
To je vaša stvar jer ne moramo svi jednako misliti o drugima.
Znam da je viđeno jer sam i sama svjedočila nekim stvarima.
Iznenadila sam se zapravo tvojoj reakciji na način koji inače nije tvoj stil komunikacije.
Kasnije sam pročitala i tu drugu temu i povezala na što se odnosio ovaj tvoj post. Sad mi je jasnija tvoja reakcija, ali mi je žao što se nerviraš bez veze.
Ono, da je riječ o osobi koju si smatrala prijateljem pa te izdala, povrijedila, ali radi se samo o osobi koja se bori sama sa sobom i svako malo izgubi tu bitku.
Ti (i svi mi) smo tu tek sporedni likovi u kojima se povremeno zrcale njeni strahovi da se ne odmakne od onog što je čini sigurnom na tom putu.
Voljela bih da ona ovaj puta stvarno dobije tu svoju bitku i ostane ovakva kakva će se sviđati, ne nama, nego samoj sebi.
Stvarno. Od srca.
Volim biti u zadnjoj klupi, volim biti neprimjećena jer tada imam slobodu. Živjeti od nečije potvrde mi je apsurdno u bilo kojem smislu i na bilo kojem mjestu.
Ponovno čitam komentar Ra, ja se uopće ne trudim...i to je razlika između mene i svih onih koji me imaju potrebu iskomentirati.
mativka wrote:Trenutno me muči pitanje:
otvorio bi turističku agenciju.
Guest- Guest
idi se liječi kat iznad.mativka wrote:Trenutno me muči pitanje:
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 35 of 50