ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YouTube

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

YouTube - Page 12 Empty Re: YouTube

Post by Ra 28/12/2020, 18:29

wtf wrote:Ra,
ne znam zbog čega, al osjećam te..i evo ti link u znak dobre volje :)
:)

Hvala Mate. 

Ja sam malo pomela cukar koji se lijepi Brendu za đonove  B-)

Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 18:31

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 18:36

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 18:43

Ra, izvoli:

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 18:49

Hvala Mate. Upravo mi je trebalo nešto smirujuće. Uši mi otpadoše od paprene glazbe. :D
Nema do cukra.  B-)

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 18:57

Ra, imam osjećaj da ti treba ..mir, nerazmišljanje, nickovi, samo ti i trenutak vremena...opuštanje od sebe same...:

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:01

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 19:04

Ra, samo za tebe :) :

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2020, 19:12

U čast pune lune u raku za 2 dana..my fav piece of art <3

Evo 5 tona cukra za grintavog Brenda:

Valjalo bi pokazati puno ljubavi ovih dana, i to na neobične načine ako već nismo zajedno, zvati, pomoći, skuhati,oprostiti, povezati se - pokazivati stare fotke na zoomu, plakati, izbaciti van kamenčiće što žuljaju, radovati se svemu što smo proživili, sanjariti..

Last edited by venus on 28/12/2020, 19:20; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:18

wtf wrote:Ra, imam osjećaj da ti treba ..mir, nerazmišljanje, nickovi, samo ti i trenutak vremena...opuštanje od sebe same...:
Više od tjedan dana sam sama doma. 
Ne sjećam se kad sam Božić provela bez djece i osjećala sam se grozno što ostajem sama, ali... moram ti priznati da mi je prijalo. 
I to jako. Imala sam mira u izobilju. I uživala sam u svom društvu, tetošila sam samu sebe. 
Ne znam zašto to osjećaš ti, ali danas kod mene nema nemira. Niti malo. Dapače. 

Mate, možda je taj nemir koji osjećaš nije u meni nego je u tebi. 
Želim da znaš da te često razumijem bez da išta napišeš, ali ponekad kad čitam tvoje postove ne mogu uopće dešifrirati što pokušavaš reći... kao da su ti misli totalo razbijene. Imam osjećaj da ni sama više ne možeš dokučiti što želiš, ne želiš, imaš ili nemaš... Kao da ti se neka važna nit zapetljala i ne možeš je raspetljati, a žao ti je prekinuti je i vezati novi čvorić. 
Ponekad sam se i sama grčevito držala nekih bolnih stvari ne želeći ih otpustiti. Nekako se naviknemo živjeti s boleštinom i... 

Odoh predaleko.
Tu smo da slušamo dobru glazbu. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:20

venus wrote:U čast pune lune u raku za 2 dana..my fay piece of art <3

Evo 5 tona cukra za grintavog Brenda:

:D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 19:21

Ra wrote:
wtf wrote:Ra, imam osjećaj da ti treba ..mir, nerazmišljanje, nickovi, samo ti i trenutak vremena...opuštanje od sebe same...:
Više od tjedan dana sam sama doma. 
Ne sjećam se kad sam Božić provela bez djece i osjećala sam se grozno što ostajem sama, ali... moram ti priznati da mi je prijalo. 
I to jako. Imala sam mira u izobilju. I uživala sam u svom društvu, tetošila sam samu sebe. 
Ne znam zašto to osjećaš ti, ali danas kod mene nema nemira. Niti malo. Dapače. 

Mate, možda je taj nemir koji osjećaš nije u meni nego je u tebi. 
Želim da znaš da te često razumijem bez da išta napišeš, ali ponekad kad čitam tvoje postove ne mogu uopće dešifrirati što pokušavaš reći... kao da su ti misli totalo razbijene. Imam osjećaj da ni sama više ne možeš dokučiti što želiš, ne želiš, imaš ili nemaš... Kao da ti se neka važna nit zapetljala i ne možeš je raspetljati, a žao ti je prekinuti je i vezati novi čvorić. 
Ponekad sam se i sama grčevito držala nekih bolnih stvari ne želeći ih otpustiti. Nekako se naviknemo živjeti s boleštinom i... 

Odoh predaleko.
Tu smo da slušamo dobru glazbu. :)
Ako je nemir u meni, sretna sam...il polovično s obzirom na tvoj nick:)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:23

wtf wrote:Ra, samo za tebe :) :

Tako me doživljavaš?  B-)

Zanimljivo je kako se boriš s tim svojim demonima. Stalno te sustižu. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 19:27

ja sam ih svjesna i ne želim biti dio ikoga...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 19:27

Al u red, ako se ravnaš prema čoporu :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 19:32

Uz tebe imam osjećaj, vrijednosti truda.
:)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:55

wtf wrote:Al u red, ako se ravnaš prema čoporu :)
Mate, tvoj je odabir čega ćeš biti svjesna i s kim ćeš imati kakav odnos. Možeš birati hoćeš li biti 'mimo svijeta' ili u miru sa svojom okolinom. 
I ja imam pravo odabira. 

To što sam ja izgradila s nekim forumašima bliskije odnose ne znači da sam u bilo kakvom čoporu. Kad sam smatrala da nisi u redu postupila prema bilo kome to sam ti i napisala.  Vrlo jasno i direktno, bez uvijanja i izmotavanja. I nastavila normalnu komunikaciju s tobom. Je'l to točno? 
Doista ne želim da se bilo tko zbog mene osjeća loše, ali ne volim ni kad se netko osjeća loše zbog nekog drugog. I to kažem bez obzira o kome je riječ. 

Ono što ti imaš problem (a ja nemam) je reći direktno što misliš, bez tih dvosmislenosti, uvijenosti, nedorečenosti i kamuflaža. Ljudi to osjete i zato su često grublji no što bi bili da si jasno rekla što misliš i otvoreno se sukobila. Ovako ispada da grickaš iz prikrajka, ali bi usput htjela zadržati i sliku dobre curice. 

Iskreno i mene je živciralo kad npr. uletiš na temu i iznebuha napišeš - Dno dna!, ali sam odlučila ne prihvatiti provokaciju i pokušati razumjeti zašto si u takvom stanju. 
Ne mislim da si zla, ali se znaš tako ponašati... 
Pretpostavljam da postoji neki razlog za te povremene ispade iz kolosijeka, da si u nekom svom privatnom rasulu i ne možeš se nositi čak ni sa najobičnijim iznošenjem osobnih stavova ako se ne podudaraju s tvojim. 

Nije moje da ulazim u to. Moje je da pokušam ne nanositi bol namjerno, pogotovo ne onima koje već nešto jako boli.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 28/12/2020, 19:57

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 20:03

Ra wrote:
wtf wrote:Al u red, ako se ravnaš prema čoporu :)
Mate, tvoj je odabir čega ćeš biti svjesna i s kim ćeš imati kakav odnos. Možeš birati hoćeš li biti 'mimo svijeta' ili u miru sa svojom okolinom. 
I ja imam pravo odabira. 

To što sam ja izgradila s nekim forumašima bliskije odnose ne znači da sam u bilo kakvom čoporu. Kad sam smatrala da nisi u redu postupila prema bilo kome to sam ti i napisala.  Vrlo jasno i direktno, bez uvijanja i izmotavanja. I nastavila normalnu komunikaciju s tobom. Je'l to točno? 
Doista ne želim da se bilo tko zbog mene osjeća loše, ali ne volim ni kad se netko osjeća loše zbog nekog drugog. I to kažem bez obzira o kome je riječ. 

Ono što ti imaš problem (a ja nemam) je reći direktno što misliš, bez tih dvosmislenosti, uvijenosti, nedorečenosti i kamuflaža. Ljudi to osjete i zato su često grublji no što bi bili da si jasno rekla što misliš i otvoreno se sukobila. Ovako ispada da grickaš iz prikrajka, ali bi usput htjela zadržati i sliku dobre curice. 

Iskreno i mene je živciralo kad npr. uletiš na temu i iznebuha napišeš - Dno dna!, ali sam odlučila ne prihvatiti provokaciju i pokušati razumjeti zašto si u takvom stanju. 
Ne mislim da si zla, ali se znaš tako ponašati... 
Pretpostavljam da postoji neki razlog za te povremene ispade iz kolosijeka, da si u nekom svom privatnom rasulu i ne možeš se nositi čak ni sa najobičnijim iznošenjem osobnih stavova ako se ne podudaraju s tvojim. 

Nije moje da ulazim u to. Moje je da pokušam ne nanositi bol namjerno, pogotovo ne onima koje već nešto jako boli.
Sve u redu, bez riječi!

samo osjećaj..

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 20:04

Lijepo si napisala, riječi su ponekad previše...

2018-08-07

Ra likes this post

Back to top Go down

Post by mativka 28/12/2020, 20:12

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next