YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:moraš češće gledati horore :P najzlokobnija je tišina i lagan hod, michael myers style :P
Zapravo, najzlokobniji su oni filmovi sa savrsenom malom zajednicom, savrenim susjedima, dobrim ljudima, dobrih namjera, sirokih osmijeha... :p A onda se u tom raju dogodi - umorstvo na vrlo brutalan nacin.
NJ.
Ma! Nisam gledala, ali ima mi vibru ovog iz 2005.
A pomalo i ovog:
:)
___
"NJ"?
Izvin'te, poznajem samo engleske abrevijacije! :D
HAGDE!
Guest- Guest
NJ! je glasan smijeh zato što NJ smiješno zvuči kad usklikneš to slovo :Dviolator wrote:
"NJ"?
HAGDE!
jesi šašava :P
Guest- Guest
ogledala? najbolja pjesma ikad napisana o ogledalima :
kao ogledalllllaaaa, mala svjetlucava uuuu tvoje očiiiiiiii te tvoje očiiii.
Guest- Guest
ebenica wrote:NJ! je glasan smijeh zato što NJ smiješno zvuči kad usklikneš to slovo :Dviolator wrote:
"NJ"?
HAGDE!
A to je "nj", a ne "n - j"!? : )) Ponekad su najjednostavnije stvari najteze vidljive.... :)
Znaci ti se smijes sa "njnjnjnjnj"?! Aaaa, sad mi je jasno zasto te mama zove onako kako te zove. :p
Guest- Guest
ebenica wrote:ogledala? najbolja pjesma ikad napisana o ogledalima :
Jest, Ogledala spadaju u taj rijecki novi val s par antologijskih pjesama, a ono je bila jedna od njih. Iako u originalu zvuci malo drugacije, izabrala sam verziju koja se meni vide dopada. :)
Animatori. Jasno. :) A ubrzo cemo pjevati i Ljeto nam se vratilo. :)
____
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:NJ! je glasan smijeh zato što NJ smiješno zvuči kad usklikneš to slovo :Dviolator wrote:
"NJ"?
HAGDE!
A to je "nj", a ne "n - j"!? : )) Ponekad su najjednostavnije stvari najteze vidljive.... :)
Znaci ti se smijes sa "njnjnjnjnj"?! Aaaa, sad mi je jasno zasto te mama zove onako kako te zove. :p
sa NJ se ne smije kao sa hahaha
NJ je vise kao uzvik, samo jedno NJ !
betty.boop-
2015-01-23
ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
Guest- Guest
tako je betika kad me nitko ne razumije...."kada pogledaš meeee vidim sebe u njimaaaa, kao ogledala, uuuu..."betty.boop wrote:violator wrote:ebenica wrote:NJ! je glasan smijeh zato što NJ smiješno zvuči kad usklikneš to slovo :Dviolator wrote:
"NJ"?
HAGDE!
Guest- Guest
betty.boop wrote:violator wrote:ebenica wrote:NJ! je glasan smijeh zato što NJ smiješno zvuči kad usklikneš to slovo :Dviolator wrote:
"NJ"?
HAGDE!
Nitko u mojoj okolini nista slicno ne izvodi. :D
Ali, sad kad velis, imam i ja jednu rijec koju koristim u razlicitim prilikama: kad je nesto smijesno, glupo, apsurdno ili kad zelim zavrsiti razgovor koji bi se protegao u nedogled. :)
Guest- Guest
ebenica wrote:ne, to bi bilo njiiiiii...koliko dugo me zovu konjem? ihaaaaa :Pviolator wrote:
A kako se glasa zebra? Ili zirafa?
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50