Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
ti imaš fetiš na varenje.
kaj će još izronit?
Guest- Guest
Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Sve ostalo ... običan pičkin dim.
Guest- Guest
pa nisam ja pedofil.Legendovich wrote:Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
kaj će još izronit?
moja ženska ima 41
doduše to je dijete za tebe.
2014-12-30
sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
2014-12-30
veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Pusti ga nek misli da je mlajši ... misliti - drek znati.
Guest- Guest
jebote lik je stariji od marca :DSovak wrote:veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
i dvije godine se mukotrpno školovao preko njemačke burze da dobije NKV beruf.
jel ti znaš koja je to patnja.
(ali ima još jednu patnju, tihu želju, pojaviti se u selo sos xxl90, bela kola-pssst, nemoj nikom reći)
2014-12-30
ti jesi,samo to krijes i od sebea i od drugih,kao imajuci "vezu" sa zenama,a vidi se i da nisi jebac,jer te brzo sve ostave...imas onu logiku,prikrivanja sebea optuzujuci druge..veber wrote:pa nisam ja pedofil.Legendovich wrote:Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
kaj će još izronit?
moja ženska ima 41
Guest- Guest
veber wrote:jebote lik je stariji od marca :DSovak wrote:veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
(ali ima još jednu patnju, tihu želju, pojaviti se u selo sos xxl90, bela kola-pssst, nemoj nikom reći)
Ne bum.
Čkomim kak mrtav.
Guest- Guest
Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Guest- Guest
blize 200 godina..kao Yoda..veber wrote:jebote lik je stariji od marca :DSovak wrote:veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Aha ... a kad se zbudiš onda skužiš da si gural u vanjkuš.
Daj naj srati.
Guest- Guest
jesss jeaj ja imala prikrivala, meneja ostavila, jeee.Legendovich wrote:ti jesi,samo to krijes i od sebea i od drugih,kao imajuci "vezu" sa zenama,a vidi se i da nisi jebac,jer te brzo sve ostave...imas onu logiku,prikrivanja sebea optuzujuci druge..veber wrote:pa nisam ja pedofil.Legendovich wrote:Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
kaj će još izronit?
moja ženska ima 41
ti sijea bač toliko velikuu da to samuu ru(j)ka more podnesti.
2014-12-30
Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
Guest- Guest
čuj navečer poopije tri puvo iz lidlo pa mu se ujtro ru(ka)nađe na pol metra kobase. ma zna bi li pišo, srao ili malo drkeljo.Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
2014-12-30
veber wrote:jesss jeaj ja imala prikrivala, meneja ostavila, jeee.Legendovich wrote:ti jesi,samo to krijes i od sebea i od drugih,kao imajuci "vezu" sa zenama,a vidi se i da nisi jebac,jer te brzo sve ostave...imas onu logiku,prikrivanja sebea optuzujuci druge..veber wrote:pa nisam ja pedofil.Legendovich wrote:Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
kaj će još izronit?
moja ženska ima 41
Feberu..ja josh NIJEDNU korpu od cura u zivotu nisam dobio..kuzis??..nijednu..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
veber wrote:čuj navečer poopije tri puvo iz lidlo pa mu se ujtro ru(ka)nađe na pol metra kobase. ma zna bi li pišo, srao ili malo drkeljo.Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
Guest- Guest
a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
malo izlasci, ples, druženje, neobavezan sex?
nikad!
2014-12-30
pa da. nisi.Legendovich wrote:veber wrote:jesss jeaj ja imala prikrivala, meneja ostavila, jeee.Legendovich wrote:ti jesi,samo to krijes i od sebea i od drugih,kao imajuci "vezu" sa zenama,a vidi se i da nisi jebac,jer te brzo sve ostave...imas onu logiku,prikrivanja sebea optuzujuci druge..veber wrote:pa nisam ja pedofil.Legendovich wrote:Jebem ti onu ruznu od 20 godina u čvalje..veber wrote:kaj su tebe na baušteli poslali po amper struje pa si zujao okolo?
onaj robi je pedofil.
kaj će još izronit?
moja ženska ima 41
Feberu..ja josh NIJEDNU korpu od cura u zivotu nisam dobio..kuzis??..nijednu..pametnom dovoljno..
nisi niti jednu imao.
ček, bivša te nije napustila?
zato joj nisi plaćao alimentaciju ili jer si frajer?
2014-12-30
Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
Samo sam rekel da sam voljan Katicu Peović mrknuti ... da ozdravi ... od marksizma.
Ti ne razmeš razliku između dobrotvornog i humanitarnog rada i manijakalnog fukanja 74 djevica.
Kaj da delam s tobom?
Guest- Guest
veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
Na forumu svi imaju izrazito bogat i raznovrstan sexualan život. To čovjek prvo nauči tu.
Guest- Guest
Feberu Feberu..eto,prejucer me cura uzjahala,jucer nish,nesh se posvadjali,danas,onako sluzbeno pricamo..a visi stalno kod menea ,mom kitonji mojoj plemenitosti na usluzi...a ti se tjesi..veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50