Da remiziramo...
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
Feberu Feberu..eto,prejucer me cura uzjahala,jucer nish,nesh se posvadjali,danas,onako sluzbeno pricamo..a visi stalno kod menea ,mom kitonji mojoj plemenitosti na usluzi...a ti se tjesi..veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Sve ostalo ... običan pičkin dim.
Aha ... a kad se zbudiš onda skužiš da si gural u vanjkuš.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
malo izlasci, ples, druženje, neobavezan sex?
nikad!
Guest- Guest
zaboravio si da su nam kite do koljena. svi imamo tri noge.MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
Na forumu svi imaju izrazito bogat i raznovrstan sexualan život. To čovjek prvo nauči tu.
svetoje može 5× drk, upss jebat na dan
2014-12-30
of kors.Legendovich wrote:Feberu Feberu..eto,prejucer me cura uzjahala,jucer nish,nesh se posvadjali,danas,onako sluzbeno pricamo..a visi stalno kod menea ,mom kitonji mojoj plemenitosti na usluzi...a ti se tjesi..veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
prije sexa si ju odfurao u lidlo ili aldo na večero?
jedan manager, inžinjer, broker jede samo u elitnom lancu restorana lidlo i aldo. ako nema u blizini i penny je ok, doduše skuplji, ali kaj je to za jednog managera.
DAJ MAJMUNE PRESTANI LAGAT.
2014-12-30
i koga ti lažeš?
u njemačkoj imaš pristojni gablec za 12-15€.
neka radiš 22 dana to je 264€, neka odeš vikendom na ručak to je plus 150€
znači 400€
da imaš doma nekaj dosta ti je 400€.
ali tebi je problem jer nisi inžinjer, nisi manager, nisi nikaj.
tvoja plaća je manja od najma mojeg stana.
i zato bi se ti u selo dovezo u belo, jer ti je mjerilo auto.
u njemačkoj imaš pristojni gablec za 12-15€.
neka radiš 22 dana to je 264€, neka odeš vikendom na ručak to je plus 150€
znači 400€
da imaš doma nekaj dosta ti je 400€.
ali tebi je problem jer nisi inžinjer, nisi manager, nisi nikaj.
tvoja plaća je manja od najma mojeg stana.
i zato bi se ti u selo dovezo u belo, jer ti je mjerilo auto.
2014-12-30
jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy
glasaci HDZejstine iz nelegalnih domova gdje korisnike vezu uzadi su zauzeli stav
Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika!
- Upitnik je ispunilo svih 11 zagrebačkih domova za starije, zatim tri ustanove socijalne skrbi i Zaklada Zajednički put koja pruža organizirano stanovanje starijima. Bilo je obuhvaćeno 3682 korisnika i od toga je njih 2724 ili 74 posto reklo da bi se cijepilo, a samo 493 djelatnika ili 36 posto od njih 1373 izjasnilo se za cijepljenje - kaže Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Ovi podaci to više čude jer su upravo domovi za starije tijekom epidemije koronavirusa najviše izloženi zarazi, a iz njih nerijetko dolaze i najteži pacijenti.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-dvije-trecine-zaposlenika-u-domovima-je-reklo-da-ce-odbiti-cijepljenje-protiv-covida-15013253
glasaci HDZejstine iz nelegalnih domova gdje korisnike vezu uzadi su zauzeli stav
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
:)))))Legendovich wrote:Feberu Feberu..eto,prejucer me cura uzjahala,jucer nish,nesh se posvadjali,danas,onako sluzbeno pricamo..a visi stalno kod menea ,mom kitonji mojoj plemenitosti na usluzi...a ti se tjesi..veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
darth_vader likes this post
etoc,Svabi ce starijima od 60 godina,osigurati besplatno zastitne maske..policijski sat od21-05h ide do kraja januara..ostalo po starom..
Guest- Guest
Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=44]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
[size=44]- Upitnik je ispunilo svih 11 zagrebačkih domova za starije, zatim tri ustanove socijalne skrbi i Zaklada Zajednički put koja pruža organizirano stanovanje starijima. Bilo je obuhvaćeno 3682 korisnika i od toga je njih 2724 ili 74 posto reklo da bi se cijepilo, a samo 493 djelatnika ili 36 posto od njih 1373 izjasnilo se za cijepljenje - kaže [/size][size=44]Romana Galić[/size][size=44], pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Ovi podaci to više čude jer su upravo domovi za starije tijekom epidemije koronavirusa najviše izloženi zarazi, a iz njih nerijetko dolaze i najteži pacijenti.[/size]
[size=44]https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-dvije-trecine-zaposlenika-u-domovima-je-reklo-da-ce-odbiti-cijepljenje-protiv-covida-15013253[/size]
2015-08-08
Gledjim..ljudi se napalili na DAYZ igru..bilo bi zanimljivo vidjeti forumsku akipu u toj igri..
Guest- Guest
rusija mi nije iznenadjenje , budimo realni rusima nista ne vjerujem kad su ovakve ili vojne stvari u pitanju kako stoji stvar zapadno tj. civilizacijskom kruzooku kojem utvaramo da pripadamo , ako imas neki podatakmichaellcmacha wrote:Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=44]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
[size=44]- Upitnik je ispunilo svih 11 zagrebačkih domova za starije, zatim tri ustanove socijalne skrbi i Zaklada Zajednički put koja pruža organizirano stanovanje starijima. Bilo je obuhvaćeno 3682 korisnika i od toga je njih 2724 ili 74 posto reklo da bi se cijepilo, a samo 493 djelatnika ili 36 posto od njih 1373 izjasnilo se za cijepljenje - kaže [/size][size=44]Romana Galić[/size][size=44], pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Ovi podaci to više čude jer su upravo domovi za starije tijekom epidemije koronavirusa najviše izloženi zarazi, a iz njih nerijetko dolaze i najteži pacijenti.[/size]
[size=44]https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-dvije-trecine-zaposlenika-u-domovima-je-reklo-da-ce-odbiti-cijepljenje-protiv-covida-15013253[/size]
2014-04-12
virus nakon tretmana head & shoulders ?Eroo wrote:
2014-04-12
debotoijusto wrote:rusija mi nije iznenadjenje , budimo realni rusima nista ne vjerujem kad su ovakve ili vojne stvari u pitanju kako stoji stvar zapadno tj. civilizacijskom kruzooku kojem utvaramo da pripadamo , ako imas neki podatakmichaellcmacha wrote:Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=44]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
Otkud ta fobija?dirali te mozda??..povrijedili??
zapadni civilizacijski kružook??..To ono,kad zakon izgubi na ulicama,a Rulja se poziva na prirodno pravo Lottanja(citaj:upadni susjedu u kucu i uzmi sve sto ti se svidi..)
Guest- Guest
od carske rusije preko staljin/berija osovine mracnih 90-ih i putinizma 20 godin... hvala ne hvalaLegendovich wrote:debotoijusto wrote:rusija mi nije iznenadjenje , budimo realni rusima nista ne vjerujem kad su ovakve ili vojne stvari u pitanju kako stoji stvar zapadno tj. civilizacijskom kruzooku kojem utvaramo da pripadamo , ako imas neki podatakmichaellcmacha wrote:Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=44]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
Otkud ta fobija?dirali te mozda??..povrijedili??
zapadni civilizacijski kružook??..To ono,kad zakon izgubi na ulicama,a Rulja se poziva na prirodno pravo Lottanja(citaj:upadni susjedu u kucu i uzmi sve sto ti se svidi..)
os jos ? gulag katin afganistan cernobil kursk spasavanje taoca iz skole... a samo izmedju dva dima
2014-04-12
Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
michaellcmacha wrote:Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=44]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
Pa jel bi ti vjerovao u Rusiji ičemu što ti vladajući govore?
Guest- Guest
Aha.Eroo wrote:To nema veze s čoporom. Ako nisi pratila raspravu od početka (cca 1 godinu) onda ne znaš o čemu se radiRa wrote:Milostivi gospodine, ne znam tko je vođa čopora i od koga se braniš, ali nije točno to što govoriš.Eroo wrote:Da si dosljedna na ovo bih ti pljeskao, ali mi djeluješ više licemjerno, nego dosljedno.Ra wrote:Veliš problem je u našem kućnom odgoju? Moguće. Sve je moguće. :)Eroo wrote:Ne bi ni valjalo da svi gledate s mojim očima.Ra wrote:Eroo wrote:Pa kad sam superioran, jebiga...Ma ne misli da san ja za to zaslužan, daleko od toga. A nisan ni kriv...Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:opet namaz samopromocije pa namaz budalaština pa opet dvi fete samopromocije...
Ne vjerujem da si ti Foe, ali da si i zapao u loše drušvo to jesi. Čopor.
nisam zapao nigdje. ti si vješt manipulator ali više mi se ne da elaborirati jer si naporan, iskačeš iz svake paštete, neodgojen si pripadnik ercegovnjarske talibanske sirotinje, napoleonski sindrom, narcisoidni poremećaj ličnosti, udbaš, šetebandiere... to je moja odokativna dijagnoza. malo skromnosti ti ne bi škodilo.
Šteta što te svi ne gledamo tvojim očima. :)
Nije u pitanju dioptrija, o nečem drugom je riječ...
Jednom ćete se i vi morati odlučiti između carpe diem i memento mori, ili možda i nećete...stvar izbora.
A možda i kućnog ne/odgoja.
Pišeš o svojoj majci, o milosti, kako si blag, dobro odgojen.
Oprosti, ali ne da te ja tako ne doživljavam, nego su mi ta tvoja "slučajna" spominjanja žene i majke prilično degutantna, jer mi se ne čine iskreni nego imaju za cilj stvoriti neku sliku toplog domaćinskog čovjeka, zapravo dobričine koji je samo krivo shvaćen.
A nisi ni topla osoba ni dobričina. Nisi ni milostiv, jer sam od tebe na vlastitoj koži osjetila par vrlo neugodnih stvari bez da sam ti se prije toga uopće obratila.
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
Venus ti je pokušala objasniti da ne znaš tko piše iza monitora, jer ne znaš, kao što ni ja ne znam i nije u redu kretati s pretpostavkom da su iza monitora idioti ili neki inferiorni blesani.
Sve i da jesu inferiorni, takav bahati stav nije u redu i ne priliči dobrom kućnom odgoju i jednom obrazovanom čovjeku.
Ne želim reći da su te tvoji loše odgajali. Sigurno su te učili što je skromnost i poniznost, ali po ovome što čitam, tvoj ego je daleko veći od onog što su te doma učili.
Jednostavno, to je jače od tebe,od tvog kućnog odgoja, od svega onog što si u tim godinama već trebao i sam shvatiti.
Sad ćeš mi spočitat i drskost, ali će te istina demantirat, bez veće buke.
Odi se nazad vrati i pogledaj tko je neodgoj, a mene takvi neće utišat.
Umjesto rasprave, predlagao sam da svatko ovdje postavi svoje verificirane reference.
Nećeš to vidjeti, ali ćeš pronaći nabacivanje blata na moju osobnost:
te udbaš, te radnik na mješalici za beton, te pobjegulja i slično...
Foe tipove možeš razoružati samo s činjenicama.
Ne znam kakav vam je to običaj da citirate jednom Venus (s kojom imam čiste račune)
drugi put Šejkera (koji se osobno ogradio), treći put Gnječa ...itd. Tipično za čopor,
koji se uvijek pojavi na mig vođe čopora. Nemoć? Valjda.
Nešto sam i pročitao od znalaca na ovu temu, tako da se ni malo ne uzbuđujem.
Upravo suprotno, uživam ...
Sve što si gore naveo ja ti nikad nisam napisala. Podmećeš mi tuđe riječi, što opet potvrđuje da sam te dobro ocijenila.
Venus sam citirala jer znam što ti je htjela reći lijepim načinom (na slovenskom), ali očito nisi shvatio.
Šejkera nisam uopće citirala.
Gnječa jesam citirala nedavno, ali ni jednim slovom nisam spomenula tebe.
Ispričala sam slučaj poznanika koji ima posljedice preboljene korone. Evo tu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43972p400-da-remiziramo
I što je učinio lijepo odgojeni gospodin Ero?
Dodao je komentar: Jeste li konzultirali Tarabiće? :)
To je tebi superiorno?
Što si htio reći s tim? Biti duhovit? Što, Ero?
Oprosti, meni je to debilno do krajnjih granica jer ti se uopće nisam obratila ni jednom riječju, pisala sam nečije iskustvo, jer smatram da bi možda nekad nekom dobro došlo.
I to nije jedini primjer, ima ih još, ali i ovaj je dovoljan da ti pokažem da mi uvaljuješ nešto što zapravo ti sam činiš.
Ne uživaš, Ero. Iznervirao si se. I to bespotrebno.
Ovdje na ovoj temi nema znalaca. Svi nagađamo i pogađamo, jer nagađaju čak i oni kojima je to struka. Nitko još uvijek nema pojma ni o čemu, zato i je sva ova frka i strka u svijetu.
Iskreno, nije mi jasno zbog čega je bitno tko je svo ovo vrijeme bio u pravu, tko je prognozirao krivo ili pravo.
To sam nedavno i napisala. Ovo bi trebala biti tema na kojoj izmjenjujemo iskustva u svrhu međusobne pomoći, a pretvorila se u međusobno nadmetanje, pretvorila se u morbidnu kladionicu.
i ne petljaj se u stvari koje te se ne tiču. Zašto slijediš logiku čopora ako ne želiš tamo spadati? I što će ti to uopće?
Ja samo čitam komentare i na sadražaj adekvatno odgovaram. Ništa više i ništa manje od toga.
Glede teme: samo koristim neko svoje predznanje, kako bih svatio ovu pojavu koja se nam desila.
Uzeo sam si vremena da saznam nešto više i tome i to želim podijeliti s drugima.
Epidemija je epidemiološki fenomen, ali je iz vidika širenja, po mom mišljenju, skoro pa isključivo matematički problem.
To se pokazalo kao točno(provjereno) za barem desetak karakteristična područja.
Ja bih trebala pratiti raspravu godinu dana da bih smjela adekvatno odgovoriti na ono što se sad piše, a ti samo čitaš komentare i na sadržaj adekvatno odgovaraš?
Ma vidi đokice u slamnatom šeširu . Vjerojatno bih trebala tražiti tvoju dozvolu za činiti ono šti ti činiš.
Kakva je to logika čopora koju ja slijedim? Svatko tko ti proturiječi slijedi logiku čopora?
I zašto zaobilaziš objasniti svoju bezobraznu upadicu o Tarabićima?
Preskačeš to pitanje jer nemaš suvislog odgovora.
Omakli su ti se jer si opet zabrazdio u tko zna kakve zaključke, kao ono kad sam tek došla na forum pa si mi dobacivao one muslimanske izraze koje sam morala tražiti na Googlu jer nisam znala što mi želiš reći.
A onda sam shvatila da si malo pobrkao lončiće da si uvjeren da sam muslimanka.
Što i da jesam?
Jesu li te doma učili da se rugaš drugim nacijama i vjerama bez da su ti išta ružno rekli ili učinili?
Je li to taj tvoj čuveni kućni odgoj koji svako malo spomeneš?
Učiš li svoje prinčeve i princeze da se rugaju na taj način?
Ne želiš ti ništa podijeliti s drugima, ti samo pokušavaš ispasti pametan i superioran, ali ti ne prolazi ni jedno ni drugo.
A o samoj temi nemaš pojma i lupetaš ono što pročitaš u medijima, baš kao i svi drugi koji nisu te struke. I ja sam među nabrojanim, naravno.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Pa da krenem od kraja prema gore(boldano).Ra wrote:Aha.Eroo wrote:To nema veze s čoporom. Ako nisi pratila raspravu od početka (cca 1 godinu) onda ne znaš o čemu se radiRa wrote:Milostivi gospodine, ne znam tko je vođa čopora i od koga se braniš, ali nije točno to što govoriš.Eroo wrote:Da si dosljedna na ovo bih ti pljeskao, ali mi djeluješ više licemjerno, nego dosljedno.Ra wrote:Veliš problem je u našem kućnom odgoju? Moguće. Sve je moguće. :)Eroo wrote:Ne bi ni valjalo da svi gledate s mojim očima.Ra wrote:Eroo wrote:Pa kad sam superioran, jebiga...Ma ne misli da san ja za to zaslužan, daleko od toga. A nisan ni kriv...Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:opet namaz samopromocije pa namaz budalaština pa opet dvi fete samopromocije...
Ne vjerujem da si ti Foe, ali da si i zapao u loše drušvo to jesi. Čopor.
nisam zapao nigdje. ti si vješt manipulator ali više mi se ne da elaborirati jer si naporan, iskačeš iz svake paštete, neodgojen si pripadnik ercegovnjarske talibanske sirotinje, napoleonski sindrom, narcisoidni poremećaj ličnosti, udbaš, šetebandiere... to je moja odokativna dijagnoza. malo skromnosti ti ne bi škodilo.
Šteta što te svi ne gledamo tvojim očima. :)
Nije u pitanju dioptrija, o nečem drugom je riječ...
Jednom ćete se i vi morati odlučiti između carpe diem i memento mori, ili možda i nećete...stvar izbora.
A možda i kućnog ne/odgoja.
Pišeš o svojoj majci, o milosti, kako si blag, dobro odgojen.
Oprosti, ali ne da te ja tako ne doživljavam, nego su mi ta tvoja "slučajna" spominjanja žene i majke prilično degutantna, jer mi se ne čine iskreni nego imaju za cilj stvoriti neku sliku toplog domaćinskog čovjeka, zapravo dobričine koji je samo krivo shvaćen.
A nisi ni topla osoba ni dobričina. Nisi ni milostiv, jer sam od tebe na vlastitoj koži osjetila par vrlo neugodnih stvari bez da sam ti se prije toga uopće obratila.
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
Venus ti je pokušala objasniti da ne znaš tko piše iza monitora, jer ne znaš, kao što ni ja ne znam i nije u redu kretati s pretpostavkom da su iza monitora idioti ili neki inferiorni blesani.
Sve i da jesu inferiorni, takav bahati stav nije u redu i ne priliči dobrom kućnom odgoju i jednom obrazovanom čovjeku.
Ne želim reći da su te tvoji loše odgajali. Sigurno su te učili što je skromnost i poniznost, ali po ovome što čitam, tvoj ego je daleko veći od onog što su te doma učili.
Jednostavno, to je jače od tebe,od tvog kućnog odgoja, od svega onog što si u tim godinama već trebao i sam shvatiti.
Sad ćeš mi spočitat i drskost, ali će te istina demantirat, bez veće buke.
Odi se nazad vrati i pogledaj tko je neodgoj, a mene takvi neće utišat.
Umjesto rasprave, predlagao sam da svatko ovdje postavi svoje verificirane reference.
Nećeš to vidjeti, ali ćeš pronaći nabacivanje blata na moju osobnost:
te udbaš, te radnik na mješalici za beton, te pobjegulja i slično...
Foe tipove možeš razoružati samo s činjenicama.
Ne znam kakav vam je to običaj da citirate jednom Venus (s kojom imam čiste račune)
drugi put Šejkera (koji se osobno ogradio), treći put Gnječa ...itd. Tipično za čopor,
koji se uvijek pojavi na mig vođe čopora. Nemoć? Valjda.
Nešto sam i pročitao od znalaca na ovu temu, tako da se ni malo ne uzbuđujem.
Upravo suprotno, uživam ...
Sve što si gore naveo ja ti nikad nisam napisala. Podmećeš mi tuđe riječi, što opet potvrđuje da sam te dobro ocijenila.
Venus sam citirala jer znam što ti je htjela reći lijepim načinom (na slovenskom), ali očito nisi shvatio.
Šejkera nisam uopće citirala.
Gnječa jesam citirala nedavno, ali ni jednim slovom nisam spomenula tebe.
Ispričala sam slučaj poznanika koji ima posljedice preboljene korone. Evo tu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43972p400-da-remiziramo
I što je učinio lijepo odgojeni gospodin Ero?
Dodao je komentar: Jeste li konzultirali Tarabiće? :)
To je tebi superiorno?
Što si htio reći s tim? Biti duhovit? Što, Ero?
Oprosti, meni je to debilno do krajnjih granica jer ti se uopće nisam obratila ni jednom riječju, pisala sam nečije iskustvo, jer smatram da bi možda nekad nekom dobro došlo.
I to nije jedini primjer, ima ih još, ali i ovaj je dovoljan da ti pokažem da mi uvaljuješ nešto što zapravo ti sam činiš.
Ne uživaš, Ero. Iznervirao si se. I to bespotrebno.
Ovdje na ovoj temi nema znalaca. Svi nagađamo i pogađamo, jer nagađaju čak i oni kojima je to struka. Nitko još uvijek nema pojma ni o čemu, zato i je sva ova frka i strka u svijetu.
Iskreno, nije mi jasno zbog čega je bitno tko je svo ovo vrijeme bio u pravu, tko je prognozirao krivo ili pravo.
To sam nedavno i napisala. Ovo bi trebala biti tema na kojoj izmjenjujemo iskustva u svrhu međusobne pomoći, a pretvorila se u međusobno nadmetanje, pretvorila se u morbidnu kladionicu.
i ne petljaj se u stvari koje te se ne tiču. Zašto slijediš logiku čopora ako ne želiš tamo spadati? I što će ti to uopće?
Ja samo čitam komentare i na sadražaj adekvatno odgovaram. Ništa više i ništa manje od toga.
Glede teme: samo koristim neko svoje predznanje, kako bih svatio ovu pojavu koja se nam desila.
Uzeo sam si vremena da saznam nešto više i tome i to želim podijeliti s drugima.
Epidemija je epidemiološki fenomen, ali je iz vidika širenja, po mom mišljenju, skoro pa isključivo matematički problem.
To se pokazalo kao točno(provjereno) za barem desetak karakteristična područja.
Ja bih trebala pratiti raspravu godinu dana da bih smjela adekvatno odgovoriti na ono što se sad piše, a ti samo čitaš komentare i na sadržaj adekvatno odgovaraš?
Ma vidi đokice u slamnatom šeširu . Vjerojatno bih trebala tražiti tvoju dozvolu za činiti ono šti ti činiš.
Kakva je to logika čopora koju ja slijedim? Svatko tko ti proturiječi slijedi logiku čopora?
I zašto zaobilaziš objasniti svoju bezobraznu upadicu o Tarabićima?
Preskačeš to pitanje jer nemaš suvislog odgovora.
Omakli su ti se jer si opet zabrazdio u tko zna kakve zaključke, kao ono kad sam tek došla na forum pa si mi dobacivao one muslimanske izraze koje sam morala tražiti na Googlu jer nisam znala što mi želiš reći.
A onda sam shvatila da si malo pobrkao lončiće da si uvjeren da sam muslimanka.
Što i da jesam?
Jesu li te doma učili da se rugaš drugim nacijama i vjerama bez da su ti išta ružno rekli ili učinili?
Je li to taj tvoj čuveni kućni odgoj koji svako malo spomeneš?
Učiš li svoje prinčeve i princeze da se rugaju na taj način?
Ne želiš ti ništa podijeliti s drugima, ti samo pokušavaš ispasti pametan i superioran, ali ti ne prolazi ni jedno ni drugo.
A o samoj temi nemaš pojma i lupetaš ono što pročitaš u medijima, baš kao i svi drugi koji nisu te struke. I ja sam među nabrojanim, naravno.
Ustvari ne, jer držim do pristojnosti.
Evo vele da alergičari po bilo kojoj osnovi nikako ne bi smjeli primiti cjepivo pfizer biontech.debotoijusto wrote:rusija mi nije iznenadjenje , budimo realni rusima nista ne vjerujem kad su ovakve ili vojne stvari u pitanju kako stoji stvar zapadno tj. civilizacijskom kruzooku kojem utvaramo da pripadamo , ako imas neki podatakmichaellcmacha wrote:Pa tako je svugdje u svijetu... Jesu rusi rekli njet vakcini... Njih sam 40% ima volju primit cjepivo... Zato rusi tako malo i proizvode cjepiva...debotoijusto wrote:jebaci vratite se na temu ili prebacite na dio foruma pod nazivom fantasy[size=47]Odgovori na Upitnik o organizaciji cijepljenja protiv covida-19 Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, kojim su se proteklih dana u domovima za starije i ustanovama socijalne skrbi prikupljali podaci o tome koliko se štićenika i zaposlenika namjerava cijepiti protiv covida, stigli su razočaravajući odgovori: dok je 74 posto korisnika reklo da će se cijepiti, isto je učinilo samo 36 posto zaposlenika![/size]
[size=47]- Upitnik je ispunilo svih 11 zagrebačkih domova za starije, zatim tri ustanove socijalne skrbi i Zaklada Zajednički put koja pruža organizirano stanovanje starijima. Bilo je obuhvaćeno 3682 korisnika i od toga je njih 2724 ili 74 posto reklo da bi se cijepilo, a samo 493 djelatnika ili 36 posto od njih 1373 izjasnilo se za cijepljenje - kaže [/size][size=47]Romana Galić[/size][size=47], pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Ovi podaci to više čude jer su upravo domovi za starije tijekom epidemije koronavirusa najviše izloženi zarazi, a iz njih nerijetko dolaze i najteži pacijenti.[/size]
[size=47]https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-dvije-trecine-zaposlenika-u-domovima-je-reklo-da-ce-odbiti-cijepljenje-protiv-covida-15013253[/size]
Nisam vidio da se objavljivale kakvo je raspoloženje u vezi cijepljenja cjepivom protiv sars-cov2 virusa, ali tu smo se nešto spominjali... Ja npr se neću cijepiti, eventualno ukoliko bude neka revizija cjepiva za godinu dana... Za ovu sezonu iako ću vjerojatno biti na nekoj od lista za cijepljenje nemam namjeru...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:a, kada si ti zadnji put mrknul žensku?Legendovich wrote:Pa daj ..sinoc si pričo,ako bi ovu ,ako bi onu,a bio si podgasit cugom,a onda odjedared..odo u krevet..pala drkica ili si pohebo neku sa foruma??Sovak wrote:Legendovich wrote:Od Milja ga zovem Matori..a pojebem duplo vise i bolje nego ti i on skupa..veber wrote:sovac je mlađi od tebeLegendovich wrote:Matori,fuzijo bi ti ove starke po forumu...Sovak wrote:Dečki ... zapamtite kaj sam vam rekel ... bez fuzije nikaj.
Daj naj srati.
one iz pufa ne brojimo.
nikad!
Na forumu svi imaju izrazito bogat i raznovrstan sexualan život. To čovjek prvo nauči tu.
Htio ne htio...
darth_vader-
2014-04-17
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50