Da remiziramo...
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
ajd ti meni reci.Legendovich wrote:neg reci ti meni jednu zanimljivu stvar....svabi imaju puno solidnog mesa,zilijun mesnih proizvoda,ali kobase fine..ziro..one bijele kao veliki crvi,nis paprika cesnjak i sol..doslovno nish osim Abrahamovih sunki,i one opcenito Švarcvaldske,nije za uzivati..veber wrote:pa kaj nisi ti musliman?Legendovich wrote:nema jedan..regija je odlicna gastronomski..novi mi je okus bio mjesana divljac i konjsko meso..veber wrote:daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
tebeja omotaja inžinjer u afrika?
koji kurac stalno lažeš?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Sinoć stiglo s Marsa.
Zabezeknuo sam se kad sam ovo ugledao.
Poznat mi je fenomen pareidolie, ali mi ovo ne djeluje tako.
Zabezeknuo sam se kad sam ovo ugledao.
Poznat mi je fenomen pareidolie, ali mi ovo ne djeluje tako.
Eroo wrote:Bog, Maxo, kako je kod vas stanje? Čini mi se da se Dubrovačko-Neretvanska drži dobro, ako ne i najbolje u HR.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
Onako, na'prste ocjenjujem.
Mislim da nama jedino što ide u prilog je što su svi gradovi i gradići mali. Danas je doduše bilo 150 slučajeva. U Mtk je ušlo u starački danas se nastavilo. U Korčuli se isto nešto desilo...digod koji put bi imali 1-2 u tjedan dana danas 17. U Dbk je isto negdje se nešto krupno dogodilo kad je u jednom danu na 50 skočilo. Znat ćemo ovih dana.
Guest- Guest
sam oza Mihu....
https://www.youtube.com/channel/UCI1iQ_lWPGWB8P5XGPd4Pag
BININ SAHAN..dobra hranaaa.....
https://www.youtube.com/channel/UCI1iQ_lWPGWB8P5XGPd4Pag
BININ SAHAN..dobra hranaaa.....
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:A što ćemo krenulo cijepljenje, što ima za pocrkati to bude pocrkalo, za badnjak smo svi na gotovs, za božićni ručak se budemo okupili, malo papali, malo viruseka širili i malo rođenje Boga Krista slavili...MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
Uh...sirovo. Ali tako je jbg.
Guest- Guest
ja taj viruz opce ne dozivljavam..postivam mjere naravno,blagi oprez isto,ali ono...sestra mi rekla da je prvi puta vidjela otvorena pluca jednog umrlog od korone..kaze zivi uzas..
Guest- Guest
To su tkzv. klasteri.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Bog, Maxo, kako je kod vas stanje? Čini mi se da se Dubrovačko-Neretvanska drži dobro, ako ne i najbolje u HR.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
Onako, na'prste ocjenjujem.
Mislim da nama jedino što ide u prilog je što su svi gradovi i gradići mali. Danas je doduše bilo 150 slučajeva. U Mtk je ušlo u starački danas se nastavilo. U Korčuli se isto nešto desilo...digod koji put bi imali 1-2 u tjedan dana danas 17. U Dbk je isto negdje se nešto krupno dogodilo kad je u jednom danu na 50 skočilo. Znat ćemo ovih dana.
Nego, čini mi se da ste danas imali +50 novozaraženih (+416/1M, županija) što je za cca 50% manje od državnog prosjeka (+644/1M).
Legendovich wrote:dakle,koga viruz zeme posteno,zeme ga u potpunosti,nema oporavka..
Ti baš uživaš u ovome ha?
Guest- Guest
Pa bas..iskreno..NE uzivam..ono,cesto opsujem,kako neka generacija ne moze proci mirno bez nego generalnog sranja tipa rat ili evo pandemija..shvati to kao smijem se da ne bih plakao..i naravno vrlo objektivno prihvacam cinjenice..ne bojim se ama bash nimalo,jer sto Bog da,bit ce..MaximusDecimusMiridije wrote:Legendovich wrote:dakle,koga viruz zeme posteno,zeme ga u potpunosti,nema oporavka..
Ti baš uživaš u ovome ha?
Guest- Guest
To je okej, ali imaj na umu da ovdje pise na desetine ljudi koji mozebitno ne promatraju svijet na takav nacin. Neki ce se razboliti, neki vec jesu. Ako i dolaze tu dolaze se opustiti... ma u biti nebitno.
Ajte laku noc.
Ajte laku noc.
Guest- Guest
doli polako pred blagdane i to je to..ne volim ovaj format ustroja drustva,i sve sto se nadzire iza njega...ne paše mi..msm,meni je sasvim oke,ali navikao sam na nesh drugo..
Guest- Guest
Flatlanderi.kaya wrote:I tko je najpametniji na svijetu?
Cuj,od realnosti se ne moze pobjeci..laku noć zelim..MaximusDecimusMiridije wrote:To je okej, ali imaj na umu da ovdje pise na desetine ljudi koji mozebitno ne promatraju svijet na takav nacin. Neki ce se razboliti, neki vec jesu. Ako i dolaze tu dolaze se opustiti... ma u biti nebitno.
Ajte laku noc.
Guest- Guest
Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
I, da, superioran sam i tebi i tvom čoporu, to svatko sa zrnom slsoli u glavi vidi. Za ostale je manje važno.
Gore napisano je bio kompliment, ali tebe očito peru kompleksi porijekla pa si i to doživio kao uvredu. :)
Dobro Ero. Superioran si. I meni i čoporu.
I imaš bolji kućni odgoj.
I znalac si.
I imaš neke radove na netu...
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
I čoporativci se međusobno razlikujete, zašto spominješ čopor ako se dopisuješ sa mnom?
Uostalom, ne sjećam se da sam te pozivao na razgovor ili tražio tvoje mišljenje?
Tražila si i dobila si što si tražila, a sad prestani, ne stoji ti to.
Nisam ni ja tebe pa si našao za shodno pisati bedastoće iz čista mira..
Zašto si se s tako lijepim kućnim odgojem nadovezao na moj post s Tarabićima? Što si želio reći pitajući me jesmo li ih kozultirali? Možeš li mi odgovoriti?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43972p400-da-remiziramo
Što sam to tražila i što sam to točno dobila?
Ako gače i liči na patku patka je.
Eroo wrote:Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
I, da, superioran sam i tebi i tvom čoporu, to svatko sa zrnom slsoli u glavi vidi. Za ostale je manje važno.
Gore napisano je bio kompliment, ali tebe očito peru kompleksi porijekla pa si i to doživio kao uvredu. :)
I znalac si.
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
I čoporativci se međusobno razlikujete, zašto spominješ čopor ako se dopisuješ sa mnom?
Uostalom, ne sjećam se da sam te pozivao na razgovor ili tražio tvoje mišljenje?
Zašto si se s tako lijepim kućnim odgojem nadovezao na moj post s Tarabićima? Što si želio reći pitajući me jesmo li ih kozultirali? Možeš li mi odgovoriti?
Što sam to tražila i što sam to točno dobila?
Ako gače i liči na patku patka je.
nije..Kaya je..
Guest- Guest
Bjedniče.michaellcmacha wrote:Nadmenost, samoživost bez pokrića koje si dobro primijetila vidi samo dotični , uz neizostavan prstohvat malicioznosti i pregršt bezobzirne perfidnosti...Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
I znalac si.
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
Što sam to tražila i što sam to toč u no dobila?
To nema veze s čoporom. Ako nisi pratila raspravu od početka (cca 1 godinu) onda ne znaš o čemu se radiRa wrote:Milostivi gospodine, ne znam tko je vođa čopora i od koga se braniš, ali nije točno to što govoriš.Eroo wrote:Da si dosljedna na ovo bih ti pljeskao, ali mi djeluješ više licemjerno, nego dosljedno.Ra wrote:Veliš problem je u našem kućnom odgoju? Moguće. Sve je moguće. :)Eroo wrote:Ne bi ni valjalo da svi gledate s mojim očima.Ra wrote:Eroo wrote:Pa kad sam superioran, jebiga...Ma ne misli da san ja za to zaslužan, daleko od toga. A nisan ni kriv...Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:opet namaz samopromocije pa namaz budalaština pa opet dvi fete samopromocije...
Ne vjerujem da si ti Foe, ali da si i zapao u loše drušvo to jesi. Čopor.
nisam zapao nigdje. ti si vješt manipulator ali više mi se ne da elaborirati jer si naporan, iskačeš iz svake paštete, neodgojen si pripadnik ercegovnjarske talibanske sirotinje, napoleonski sindrom, narcisoidni poremećaj ličnosti, udbaš, šetebandiere... to je moja odokativna dijagnoza. malo skromnosti ti ne bi škodilo.
Šteta što te svi ne gledamo tvojim očima. :)
Nije u pitanju dioptrija, o nečem drugom je riječ...
Jednom ćete se i vi morati odlučiti između carpe diem i memento mori, ili možda i nećete...stvar izbora.
A možda i kućnog ne/odgoja.
Pišeš o svojoj majci, o milosti, kako si blag, dobro odgojen.
Oprosti, ali ne da te ja tako ne doživljavam, nego su mi ta tvoja "slučajna" spominjanja žene i majke prilično degutantna, jer mi se ne čine iskreni nego imaju za cilj stvoriti neku sliku toplog domaćinskog čovjeka, zapravo dobričine koji je samo krivo shvaćen.
A nisi ni topla osoba ni dobričina. Nisi ni milostiv, jer sam od tebe na vlastitoj koži osjetila par vrlo neugodnih stvari bez da sam ti se prije toga uopće obratila.
Venus ti je pokušala objasniti da ne znaš tko piše iza monitora, jer ne znaš, kao što ni ja ne znam i nije u redu kretati s pretpostavkom da su iza monitora idioti ili neki inferiorni blesani.
Sve i da jesu inferiorni, takav bahati stav nije u redu i ne priliči dobrom kućnom odgoju i jednom obrazovanom čovjeku.
Ne želim reći da su te tvoji loše odgajali. Sigurno su te učili što je skromnost i poniznost, ali po ovome što čitam, tvoj ego je daleko veći od onog što su te doma učili.
Jednostavno, to je jače od tebe,od tvog kućnog odgoja, od svega onog što si u tim godinama već trebao i sam shvatiti.
Sad ćeš mi spočitat i drskost, ali će te istina demantirat, bez veće buke.
Odi se nazad vrati i pogledaj tko je neodgoj, a mene takvi neće utišat.
Umjesto rasprave, predlagao sam da svatko ovdje postavi svoje verificirane reference.
Nećeš to vidjeti, ali ćeš pronaći nabacivanje blata na moju osobnost:
te udbaš, te radnik na mješalici za beton, te pobjegulja i slično...
Foe tipove možeš razoružati samo s činjenicama.
Ne znam kakav vam je to običaj da citirate jednom Venus (s kojom imam čiste račune)
drugi put Šejkera (koji se osobno ogradio), treći put Gnječa ...itd. Tipično za čopor,
koji se uvijek pojavi na mig vođe čopora. Nemoć? Valjda.
Nešto sam i pročitao od znalaca na ovu temu, tako da se ni malo ne uzbuđujem.
Upravo suprotno, uživam ...
Sve što si gore naveo ja ti nikad nisam napisala. Podmećeš mi tuđe riječi, što opet potvrđuje da sam te dobro ocijenila.
Venus sam citirala jer znam što ti je htjela reći lijepim načinom (na slovenskom), ali očito nisi shvatio.
Šejkera nisam uopće citirala.
Gnječa jesam citirala nedavno, ali ni jednim slovom nisam spomenula tebe.
Ispričala sam slučaj poznanika koji ima posljedice preboljene korone. Evo tu.
I što je učinio lijepo odgojeni gospodin Ero?
Dodao je komentar: Jeste li konzultirali Tarabiće? :)
To je tebi superiorno?
Što si htio reći s tim? Biti duhovit? Što, Ero?
Oprosti, meni je to debilno do krajnjih granica jer ti se uopće nisam obratila ni jednom riječju, pisala sam nečije iskustvo, jer smatram da bi možda nekad nekom dobro došlo.
I to nije jedini primjer, ima ih još, ali i ovaj je dovoljan da ti pokažem da mi uvaljuješ nešto što zapravo ti sam činiš.
Ne uživaš, Ero. Iznervirao si se. I to bespotrebno.
Ovdje na ovoj temi nema znalaca. Svi nagađamo i pogađamo, jer nagađaju čak i oni kojima je to struka. Nitko još uvijek nema pojma ni o čemu, zato i je sva ova frka i strka u svijetu.
Iskreno, nije mi jasno zbog čega je bitno tko je svo ovo vrijeme bio u pravu, tko je prognozirao krivo ili pravo.
To sam nedavno i napisala. Ovo bi trebala biti tema na kojoj izmjenjujemo iskustva u svrhu međusobne pomoći, a pretvorila se u međusobno nadmetanje, pretvorila se u morbidnu kladionicu.
i ne petljaj se u stvari koje te se ne tiču. Zašto slijediš logiku čopora ako ne želiš tamo spadati? I što će ti to uopće?
Ja samo čitam komentare i na sadražaj adekvatno odgovaram. Ništa više i ništa manje od toga.
Glede teme: samo koristim neko svoje predznanje, kako bih svatio ovu pojavu koja se nam desila.
Uzeo sam si vremena da saznam nešto više i tome i to želim podijeliti s drugima.
Epidemija je epidemiološki fenomen, ali je iz vidika širenja, po mom mišljenju, skoro pa isključivo matematički problem.
To se pokazalo kao točno(provjereno) za barem desetak karakteristična područja.
u početku se mislilo da je R0=2 za covid-19. ali sad vide da su potcijenili virulentnost pa je sada skočio broj na 6.6 dakle R0=6.6 što je ekstremno velik broj. to znači da jedna zaražena osoba u prosjeku zarazi 6 ljudi. svaki od tih 6 novozaraženih zarazi opet 6 ljudi što je već 42 plus onaj jedan prvotni....onda ovih 42 novozaraženih svaki zarazi 6 ljudi...pa računajte kako to brzo ide.
The Novel Coronavirus, 2019-nCoV, is Highly Contagious and More Infectious Than Initially Estimated
The novel coronavirus (2019-nCoV) is a recently emerged human pathogen that has spread widely since January 2020. Initially, the basic reproductive number, R0, was estimated to be 2.2 to 2.7. Here we provide a new estimate of this quantity. We collected extensive individual case reports and estimated key epidemiology parameters, including the incubation period. Integrating these estimates and high-resolution real-time human travel and infection data with mathematical models, we estimated that the number of infected individuals during early epidemic double every 2.4 days, and the R0 value is likely to be between 4.7 and 6.6. We further show that quarantine and contact tracing of symptomatic individuals alone may not be effective and early, strong control measures are needed to stop transmission of the virus.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.07.20021154v1
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.07.20021154v1.full.pdf
The Novel Coronavirus, 2019-nCoV, is Highly Contagious and More Infectious Than Initially Estimated
The novel coronavirus (2019-nCoV) is a recently emerged human pathogen that has spread widely since January 2020. Initially, the basic reproductive number, R0, was estimated to be 2.2 to 2.7. Here we provide a new estimate of this quantity. We collected extensive individual case reports and estimated key epidemiology parameters, including the incubation period. Integrating these estimates and high-resolution real-time human travel and infection data with mathematical models, we estimated that the number of infected individuals during early epidemic double every 2.4 days, and the R0 value is likely to be between 4.7 and 6.6. We further show that quarantine and contact tracing of symptomatic individuals alone may not be effective and early, strong control measures are needed to stop transmission of the virus.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.07.20021154v1
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.07.20021154v1.full.pdf
Guest- Guest
Nije mu to prvi put da mu osnovne postavke inteligencije prokližu... On svako malo nije u stanju zbrojiti da npr ti ne odobravaš moj način komunikacije i da ako već i postoji neki čopor u njemu zasigurno nismo ti i ja... Doduše ja nikad nisam ni bio u nekom čoporu, a po prilično sam siguran da nisi ni ti, jer bi do sada to već bilo primijećeno... Tezgara jebe sujeta, pa onda vidi i ono što ne postoji... Kako bi si drugačije pljeskao u zrcalu...Ra wrote:Ahaaaa. Miha je taj čopor.Eroo wrote:Foe čopor je tu. Kako sam samo znao...ne možeš falit.michaellcmacha wrote:Nadmenost, samoživost bez pokrića koje si dobro primijetila vidi samo dotični , uz neizostavan prstohvat malicioznosti i pregršt bezobzirne perfidnosti...Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
I znalac si.
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
Što sam to tražila i što sam to toč u no dobila?
I tko još?
Aj upoznaj me s mojim čoporom, da znam s kim te to napadam.
Hoćeš li mi odgovoriti za Tarabiće?
Nije vrag da je to bio tek jedan od mnogih sporadičnih napada zaborava čuvenog kućnog odgoja. :)
2015-08-08
tu ima trun istine.Legendovich wrote:ja taj viruz opce ne dozivljavam..postivam mjere naravno,blagi oprez isto,ali ono...sestra mi rekla da je prvi puta vidjela otvorena pluca jednog umrlog od korone..kaze zivi uzas..
jadna tvoja sestra koja te hrani na pragu sedamdesetih, koja te jadnog trpila.
kakva su to "otvorena" pluća?
majmune, ko i safet od NM, niste vi vidjeli nikaj, a tipkate puno.
2014-12-30
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50