imamo najveći pad BDP-a u svijetu
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: imamo najveći pad BDP-a u svijetu
Realno, ja sam sada nacionalno blago, moja krv je puna antitijela, prirodno cjepivo, čudno da me već nisu priključili na nekakve igle i aparate za cijeđenje limuna, bit će da je zato što je zdravstvo u banani pa se nisu snašli
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Uopće nisam imao temperaturu, imao sam prvu noć groznicu, dva dana su me boljeli mišići i to je uglavnom to.סמאל wrote:Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-08-09
ti si ko longi. nema djece ali se i nisi potrudio.debotoijusto wrote:zivim u kvartu gdje djete nisam vidio od stoljeca sedmog i nitko ne zuri jutri negdje , neovisno o bolestini sto nas zahvatila kako bi to moglo dobro zavrsit ?jasambrend wrote:Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
a i malo je nezgodno vidjet djecu u noćnim satima. barem meni.
2014-12-30
ae sad je problem u meni , ne prodajem ja pricu o obitelji/klincima/ufanju a nerotkinja s 50 g. uredno na drzavnoj sisiveber wrote:ti si ko longi. nema djece ali se i nisi potrudio.debotoijusto wrote:zivim u kvartu gdje djete nisam vidio od stoljeca sedmog i nitko ne zuri jutri negdje , neovisno o bolestini sto nas zahvatila kako bi to moglo dobro zavrsit ?jasambrend wrote:Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Veliki pad, naravno, godinama nema znacajnog rasta, otud sada veci pad nego drugdje.
dijagram-
2015-08-09
Dobro, ti nisi vazan, samo da se anemiji ili pupiju ne pogorsa.melkior wrote:Uopće nisam imao temperaturu, imao sam prvu noć groznicu, dva dana su me boljeli mišići i to je uglavnom to.סמאל wrote:Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
dijagram-
2015-08-09
A i to što kažeš, da nam stradaju lideri takvog formata, bila bi to nacionalna i svesrpska tragedija, uključujući i europske pučanedijagram wrote:Dobro, ti nisi vazan, samo da se anemiji ili pupiju ne pogorsa.melkior wrote:Uopće nisam imao temperaturu, imao sam prvu noć groznicu, dva dana su me boljeli mišići i to je uglavnom to.סמאל wrote:Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-08-09
Naravno. Trebamo ih braniti svim snagama sad kad je najgore.melkior wrote:A i to što kažeš, da nam stradaju lideri takvog formata, bila bi to nacionalna i svesrpska tragedija, uključujući i europske pučanedijagram wrote:Dobro, ti nisi vazan, samo da se anemiji ili pupiju ne pogorsa.melkior wrote:Uopće nisam imao temperaturu, imao sam prvu noć groznicu, dva dana su me boljeli mišići i to je uglavnom to.סמאל wrote:Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
Sto bi njonjo, bacic, kuscevic ili djakic bez anemije?
Doduse, njonjo bi se snasao kod novog vodje:)
dijagram-
2015-08-09
problem je u tebi. nije mi jasno da vi botovi na ovakvom forumu idete zarađivat.debotoijusto wrote:ae sad je problem u meni , ne prodajem ja pricu o obitelji/klincima/ufanju a nerotkinja s 50 g. uredno na drzavnoj sisiveber wrote:ti si ko longi. nema djece ali se i nisi potrudio.debotoijusto wrote:zivim u kvartu gdje djete nisam vidio od stoljeca sedmog i nitko ne zuri jutri negdje , neovisno o bolestini sto nas zahvatila kako bi to moglo dobro zavrsit ?jasambrend wrote:Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
navuci haljinu i izađi iz ormara..
imao si vremena napravit djecu, kaj sad? genetika se brine.
2014-12-30
Čekaj dok se dogovore tko bi uopće bio vođa, možda Božinović, možda Lovro Kuščević, možda Čorić, možda bi ipak sve prepustili Rimčevoj da ih koordiniradijagram wrote:Naravno. Trebamo ih braniti svim snagama sad kad je najgore.melkior wrote:A i to što kažeš, da nam stradaju lideri takvog formata, bila bi to nacionalna i svesrpska tragedija, uključujući i europske pučanedijagram wrote:Dobro, ti nisi vazan, samo da se anemiji ili pupiju ne pogorsa.melkior wrote:Uopće nisam imao temperaturu, imao sam prvu noć groznicu, dva dana su me boljeli mišići i to je uglavnom to.סמאל wrote:Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
Sto bi njonjo, bacic, kuscevic ili djakic bez anemije?
Doduse, njonjo bi se snasao kod novog vodje:)
2015-08-09
???veber wrote:problem je u tebi. nije mi jasno da vi botovi na ovakvom forumu idete zarađivat.debotoijusto wrote:ae sad je problem u meni , ne prodajem ja pricu o obitelji/klincima/ufanju a nerotkinja s 50 g. uredno na drzavnoj sisiveber wrote:ti si ko longi. nema djece ali se i nisi potrudio.debotoijusto wrote:zivim u kvartu gdje djete nisam vidio od stoljeca sedmog i nitko ne zuri jutri negdje , neovisno o bolestini sto nas zahvatila kako bi to moglo dobro zavrsit ?jasambrend wrote:Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
navuci haljinu i izađi iz ormara..
imao si vremena napravit djecu, kaj sad? genetika se brine.
vise vode u vino kolega
2014-04-12
ne znaš kaj je bot?
stalno obrađuješ teme o crkvi.
netko te za to plaća ili to radiš iz zlobe.
pitaj one koji te plaćaju kaj je bot.
možeš i surfat.
možeš i surfat.
2014-12-30
onda smo mi još i dobri, ako su oni pukli 5,8%, s obzirom da je kod njih 364 milijarde gdpa i 65000 bdp pp, oni su u puno večim problemima od nas... pad gospodarske aktivnosti od 37%, za prvih 6 mjeseci je toliko loše da iako nije poanta veselit se tuđoj nesreći ipak pokazuje da su i puno bolji od nas sa manjim strukturnim problemima i nedostacima te društvenim anomalijama jednako loše ako ne i lošije prošli....kic wrote:
https://www.cnbc.com/2020/11/23/singapore-releases-third-quarter-2020-gdp-economic-data.html
2015-08-08
Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
Deboto voli teme o crkvi,Longi o emančipaciji,crvenkasti voli da je Hrvat,epikur najviše voli teme o Dodiku i trećem entitetu a moja malenkost najviše volim teme o 850 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
Deboto voli teme o crkvi,Longi o emančipaciji,crvenkasti voli da je Hrvat,epikur najviše voli teme o Dodiku i trećem entitetu a moja malenkost najviše volim teme o 850 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu.
revizionist. Bilo je bar milionče.
Jest i milionče i pol,ali ne u Jasenovcu,već na području NDH.marcellus wrote:סמאל wrote:Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
Prema mojim izračunima,750 000 samo u Jasenovcu,međutim,Draško kaže da je bilo 800 000,e sad,ne znam kako mi je promaklo tih 50 000,a nemam razloga ne vjerovati čovjeku na riječ.
Da ne bih opet omašio,sad sam izračunao 850 000,ono,neka se nađe za svaki slučaj da me opet netko ne bi ispravio.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
najgore je da ova bot govna najviše štete baš sebi. stalno neki antifašizam u ime nekih "viših" ciljeva.marcellus wrote:סמאל wrote:Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
i onda nekom dojadi i oplete ga po faci.
konstantno seru i sada su ugroženi.
2014-12-30
dobro te pere kriza srednjih godina , ako te zivciram posudi mi lovuveber wrote:najgore je da ova bot govna najviše štete baš sebi. stalno neki antifašizam u ime nekih "viših" ciljeva.marcellus wrote:סמאל wrote:Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
2014-04-12
sada se malo osjećaš ugroženo?debotoijusto wrote:dobro te pere kriza srednjih godina , ako te zivciram posudi mi lovuveber wrote:najgore je da ova bot govna najviše štete baš sebi. stalno neki antifašizam u ime nekih "viših" ciljeva.marcellus wrote:סמאל wrote:Svatko ima neku omiljenu temu,a to ne znači da je bot.veber wrote:ne znaš kaj je bot?
možeš i surfat.
malo si botal, pa se sjebao.
2014-12-30
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U 2019 Rusija ponovo uvodi u službu najveći bojni brod na svijetu
» Iz splitskog škvera isplovio najveći jedrenjak na svijetu
» Ukrajina i Kina prave najveći avion na svijetu
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu
» Iz splitskog škvera isplovio najveći jedrenjak na svijetu
» Ukrajina i Kina prave najveći avion na svijetu
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu
Page 2 of 10