imamo najveći pad BDP-a u svijetu
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: imamo najveći pad BDP-a u svijetu
Kic, struktura naše ekonomije je takva da bi pad bio neizbježan ovako i onako... pusti kmečavce, par tisuća života je značajna razlika kad treba vagnuti treba li donositi mjere ili ne... a ti što kmeče zbog svojih radnika u ugostiteljstvu bi za promjenu mogli razmisliti da ih plate koju kunu više u doba kad nisu izvanredne okolnosti... a ne, non-stop cmizdre, ljeti kako nema radnika, zimi kako nema posla... realno u svojoj bližoj okolini ne znam niti jednog koji ima godišnje ispod 500 000 čiste zarade, a revu na sve strane kako im je teško...
darth_vader-
2014-04-17
ocekivano , sljedi pad cijene rada iseljavane te zatim deflacija
HDZ jedno 47% podrske
tko se nije skrio magarac je bio
HDZ jedno 47% podrske
tko se nije skrio magarac je bio
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
darth_vader-
2014-04-17
Mere li se zadužiti kod IMF-a?
Lako je za BDP,to će se popravit ovako ili onako,a šta ćemo sa 850 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu,to se više ne može ispravit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ali pazi ovo
država je prije koji tjedan izglasala da povećavam uhljebima i ojebinama plaće te im još daje božićnice i regres i ostale pičke materine.. a najveći pad ekonomije, bolnice se raspadaju, hahaha, a ojebine koje ništa nerade dobijaju povećanje plaće. hahaha bog te jebo
država je prije koji tjedan izglasala da povećavam uhljebima i ojebinama plaće te im još daje božićnice i regres i ostale pičke materine.. a najveći pad ekonomije, bolnice se raspadaju, hahaha, a ojebine koje ništa nerade dobijaju povećanje plaće. hahaha bog te jebo
Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
2015-08-08
možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-07-23
Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-08-09
zivim u kvartu gdje djete nisam vidio od stoljeca sedmog i nitko ne zuri jutri negdje , neovisno o bolestini sto nas zahvatila kako bi to moglo dobro zavrsit ?jasambrend wrote:Ti si glavni kradezeovac u kvartu, loša ti krinka... :)
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-07-23
Pa to je logično jer uhljebi pate s obzirom da je za pandemiju najviše kriv privatni sektor, odnosno ugostiteljstvo, noćni klubovi i ispijanje kava po kafićima. Da su se konobari i vlasnici kafića pridržavali preporučenih mjera, mogli su postaviti ispred birtija samo automate za kavu i praznit kasu dva puta dnevno, ovako neka pateAssadNaPodmornici wrote:ali pazi ovo
2015-08-09
gazda UO gdje moja supruga radi kaže da se osigurao ovo ljeto i da im neće niti smanjivati plaću niti uskraćivati bonuse... radit će dostavu i za taj dio posla prijavit samo dvije radnice i na taj način od države primiti 32 000 kuna za preostalih 8 koji će svejedno odrađivati poslove dostave.... tak da će u stvari on biti na dobitku...jasambrend wrote:Kic, struktura naše ekonomije je takva da bi pad bio neizbježan ovako i onako... pusti kmečavce, par tisuća života je značajna razlika kad treba vagnuti treba li donositi mjere ili ne... a ti što kmeče zbog svojih radnika u ugostiteljstvu bi za promjenu mogli razmisliti da ih plate koju kunu više u doba kad nisu izvanredne okolnosti... a ne, non-stop cmizdre, ljeti kako nema radnika, zimi kako nema posla... realno u svojoj bližoj okolini ne znam niti jednog koji ima godišnje ispod 500 000 čiste zarade, a revu na sve strane kako im je teško...
2015-08-08
https://www.cnbc.com/2020/11/23/singapore-releases-third-quarter-2020-gdp-economic-data.html
Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-08-09
Pa je li isto kao i gripa ili ?melkior wrote:Pa nije baš da puno visim na forumu, ali pratim trendove i volim sve što vole mladiסמאל wrote:Čudno,ali nisam primjetio da si se hvalio na forumu kako si uhvatio kroronu.melkior wrote:Ne, ovjereno Covid pozitivan.סמאל wrote:možda je bila gripa a ne koronamelkior wrote:Fućka mi se za BDP, ja sam prebolio koronu, pimpek raste to je bitno, neka cvili koga je stislo
2015-07-23
Realno, ja sam sada nacionalno blago, moja krv je puna antitijela, prirodno cjepivo, čudno da me već nisu priključili na nekakve igle i aparate za cijeđenje limuna, bit će da je zato što je zdravstvo u banani pa se nisu snašli
2015-08-09
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U 2019 Rusija ponovo uvodi u službu najveći bojni brod na svijetu
» Iz splitskog škvera isplovio najveći jedrenjak na svijetu
» Ukrajina i Kina prave najveći avion na svijetu
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu
» Iz splitskog škvera isplovio najveći jedrenjak na svijetu
» Ukrajina i Kina prave najveći avion na svijetu
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Erdogan: Turska drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu
Page 1 of 10