korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 23
Page 19 of 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Re: korona
fridrih-niche wrote:Noor wrote:nisi, ti si samo gayMontero wrote:Nisam gayniche niti gaykic
valjda...
bio sam kod pulmologa na pregledu, pluća čista ko kod beba...
sada je još ostao kardiolog.
braćala stronK
bio sam kod pulmologa na pregledu, pluća čista ko kod beba...
sada je još ostao kardiolog.
braćala stronK
Guest- Guest
Ja imam probadanja česta kod leve plećke, grudnog mišića i leve ruke. Mislim da je više ortopedski nego neki drugi problem...
Guest- Guest
To je posljedica dugogodišnjeg drogiranja, a ne od korone.fridrih-niche wrote:Ja san dosa sebi, iako još osjetim kroničan umor tu i tamo...
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:To je posljedica dugogodišnjeg drogiranja, a ne od korone.fridrih-niche wrote:Ja san dosa sebi, iako još osjetim kroničan umor tu i tamo...
;)
darth_vader-
2014-04-17
Tribalo bi možda topic preimenovati u hipohondrija...
darth_vader-
2014-04-17
Volija bi da san hipohondar...jasambrend wrote:Tribalo bi možda topic preimenovati u hipohondrija...
:D
Guest- Guest
Mimoze...od malo korone sad će 10 godina biti bolesni.
kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Marjana i bija bi najbolji igrač HNL-a...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Marjana i bija bi najbolji igrač HNL-a...
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Marjana i bija bi najbolji igrač HNL-a...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Marjana i bija bi najbolji igrač HNL-a...
<3
Tamo je rape scena jaka...sad je sve jasno niche
Guest- Guest
Page 19 of 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 23