korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 23
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: korona
mene neće, jača sam i bez antibiotika :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:More marš!Princ od Čaira wrote:Njeno godište je satrla korona...
Bez uvrede-barem kod nas ljudi 1950-1970 godište su pokošeni od korone. Najviše su oni stradali...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:mene neće, jača sam i bez antibiotika :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:More marš!Princ od Čaira wrote:Njeno godište je satrla korona...
Bez uvrede-barem kod nas ljudi 1950-1970 godište su pokošeni od korone. Najviše su oni stradali...
Nisam znao da si stara kao i torcida
Guest- Guest
Noor wrote:živa, al baš me drma pošteno, kao u intervalimaMontero wrote:Jel noor ziva ? Ili je zbog korone postala uzorna kucanica i cestita zena?
par sati bude ok, taman pomislim evo jenjava, a onda krene ispočetka
uvijek sam čestita i uzorna
Jel to pokušaj humora?
Guest- Guest
ne vjeruj ciganuMontero wrote:Noor wrote:mene neće, jača sam i bez antibiotika :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:More marš!Princ od Čaira wrote:Njeno godište je satrla korona...
mrtva sam ozbiljnaMontero wrote:Jel to pokušaj humora?Noor wrote:živa, al baš me drma pošteno, kao u intervalimaMontero wrote:Jel noor ziva ? Ili je zbog korone postala uzorna kucanica i cestita zena?
A i mislio sam da imas barem 5 cenera ..nisam znao da si starija od jože i tominjaNoor wrote:ne vjeruj ciganuMontero wrote:Noor wrote:mene neće, jača sam i bez antibiotika :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:More marš!Princ od Čaira wrote:Njeno godište je satrla korona...
Guest- Guest
Noor wrote:mrtva sam ozbiljnaMontero wrote:Jel to pokušaj humora?Noor wrote:živa, al baš me drma pošteno, kao u intervalimaMontero wrote:Jel noor ziva ? Ili je zbog korone postala uzorna kucanica i cestita zena?
Kvragu, izgleda da korona uzrokuje znacajne promjene u čeonom režnju mozga
Guest- Guest
to smo vec uocili na tebiMontero wrote:Noor wrote:mrtva sam ozbiljnaMontero wrote:Jel to pokušaj humora?Noor wrote:živa, al baš me drma pošteno, kao u intervalimaMontero wrote:Jel noor ziva ? Ili je zbog korone postala uzorna kucanica i cestita zena?
Kvragu, izgleda da korona uzrokuje znacajne promjene u čeonom režnju mozga
srčeko, nemaš pametnijeg posla nego misliti o meni?Montero wrote:A i mislio sam da imas barem 5 cenera ..nisam znao da si starija od jože i tominjaNoor wrote:ne vjeruj ciganuMontero wrote:Noor wrote:mene neće, jača sam i bez antibiotika :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:More marš!Princ od Čaira wrote:Njeno godište je satrla korona...
od korone pate samo žene i mekušci. pravi muškarci nemaju ili ni ne primjete da su imali
Završiće i na kiseoniku jadnik. Ali razumem ga, klošar ima 0 socijalnih kontakata pa nije do sasa imao gde da se zarazi...
Guest- Guest
kakav cope nisam ja kriv što vam je imunološki sustav slabiji od monice belucci kad vidi 500 eura
nisi, ti si samo gayMontero wrote:Nisam gayniche niti gaykic
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 23