korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: korona
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Marjana i bija bi najbolji igrač HNL-a...
<3
Tamo je rape scena jaka...sad je sve jasno niche
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Cenacola i odvikavanja od droge i izgleda bih kao covik. I Dinamovac .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche može biti svakakav, i narkomačina i pijanac i gay, ali to da postane navijač GNK Lopova je nemoguće.
Guest- Guest
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Cenacola i odvikavanja od droge i izgleda bih kao covik. I Dinamovac .
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Cenacola i odvikavanja od droge i izgleda bih kao covik. I Dinamovac .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Misec dana Cenacola i odvikavanja od droge i izgleda bih kao covik. I Dinamovac .
2015-09-13
Noor, javi se jebem mu, Ante nam je uvenuja skroz...
darth_vader-
2014-04-17
Noorka, nadam se da si OK i da ćeš nas povremeno počastiti slikom tvoje pozadine...
Guest- Guest
ma odnija ga đava, taj ni ne pita ni za mene ni za moju metlujasambrend wrote:Noor, javi se jebem mu, Ante nam je uvenuja skroz...
nije..ni neće, bar ne od koroneMontero wrote:Jel noor prdnula o fenjer ?
zato i šutim, da ne mora održat riječkic wrote:
javi se noor, niche će se prestati drogirati, obećao je
:^ONoor wrote:zato i šutim, da ne mora održat riječkic wrote:
Guest- Guest
eh, smršavila sam sada...ode i pozadina u propast :)Princ od Čaira wrote:Noorka, nadam se da si OK i da ćeš nas povremeno počastiti slikom tvoje pozadine...
ostala mi vrtoglavica, glavobolja i nemam snage ni za što
valjda ce i to nestati vremenom
fridrih-niche wrote::^ONoor wrote:zato i šutim, da ne mora održat riječkic wrote:
držiš leđa narkobossu
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23