korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: korona
jel smem pustiti nesto od sinatre...
EstebanEnrique-
2014-04-16
nemam puno vrimena sutra je black friday...valja i u kupovinu stici...
EstebanEnrique-
2014-04-16
jel kontate vi sta pazarit na crni petak...imal dobrih ponuda...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ende ni mater ti se bas nezali kad prima u cmar.fridrih_niche wrote:End wrote:ante voli kad mu ga SIN po guzi raspištolji
Doduse koliko je dosad primila ni ne osjeca ga vise jadna zena
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Od Sinatre moze sve ali opet dodji u vojarnuEstebanEnrique wrote:jel smem pustiti nesto od sinatre...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Ende ni mater ti se bas nezali kad prima u cmar.fridrih_niche wrote:End wrote:ante voli kad mu ga SIN po guzi raspištolji
kurvetina per excellence. najbolje ocene na ponhub ima ubedljivo...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:FRANK wrote:Ende ni mater ti se bas nezali kad prima u cmar.fridrih_niche wrote:End wrote:ante voli kad mu ga SIN po guzi raspištolji
kurvetina per excellence. najbolje ocene na ponhub ima ubedljivo...
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane ujutro svrati u vojarnu
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane ujutro svrati u vojarnu
2015-09-13
FRANK wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane ujutro svrati u vojarnu
Guest- Guest
Brat Brale wrote:FRANK wrote:Ende ni mater mi se bas nezali kad prima u cmar.fridrih_niche wrote:End wrote:ante voli kad mu ga SIN po guzi raspištolji
kurvetina i moja keva per excellence. najbolje ocene na ponhub ima ubedljivo...
End- Posts : 21177
2015-08-25
U vrijeme zabrane radila tri kafića - dva na području Marofa i jedan u Varaždinu
https://www.sjeverni.info/varazdinac-nije-povjerovao-u-svoj-pozitivan-korona-test-ponovio-ga-i-postao-negativan-objasnjenje-lijecnika-ce-vas-zaprepastiti/?fbclid=IwAR2ZBCTh3h7sdWQK24M-CuXt7WkSxEN4CbHVVnoj7JhMLCQJHy1WA4kilMY
varaždinci sjebali sistem tko će drugi neće valjda tovari
https://www.sjeverni.info/varazdinac-nije-povjerovao-u-svoj-pozitivan-korona-test-ponovio-ga-i-postao-negativan-objasnjenje-lijecnika-ce-vas-zaprepastiti/?fbclid=IwAR2ZBCTh3h7sdWQK24M-CuXt7WkSxEN4CbHVVnoj7JhMLCQJHy1WA4kilMY
varaždinci sjebali sistem tko će drugi neće valjda tovari
End- Posts : 21177
2015-08-25
ja sam kupio neki laptop za trista ojra bio snizen sa sesto...i dalje je krs jer nerade moderne igrice...al sam uspio instalirati krono trigera i rade mi sve netflix serije
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 23