korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 23
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: korona
Noor wrote:tako je sraćko, reci ti njima!Brat Brale wrote:FRANK wrote:RKC
SOTONISTICKA
PEDERSKA
CRKVA
to svako dete zna...
Guest- Guest
Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
ta nisam stavio tvoju vaginu na av...
Guest- Guest
Polovnjače nisu tu zbog muškaraca u haljinama, nego zbog onih u hlačama. :)Brat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Brate pope i Brale pope možete odahnuti oba, jer niste ugroženi.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
I svi sveci božji na sjevernoj tribini.fridrih_niche wrote:Sveti Poljud!Ra wrote:Faljenisusimarija.
Ovo je neko sveto mjesto kad se nogomet igra u mantijama?
<3
2020-06-01
GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
2020-06-01
...ili Sarino NSUSRa wrote:Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Guest- Guest
Ra wrote:Polovnjače nisu tu zbog muškaraca u haljinama, nego zbog onih u hlačama. :)Brat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Jao, kako volim ove izlizane floskule ženskih pametnjakovića...
Guest- Guest
Amin!Brat Brale wrote:Ra wrote:Polovnjače nisu tu zbog muškaraca u haljinama, nego zbog onih u hlačama. :)Brat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
2020-06-01
Ajme.Noor wrote:...ili Sarino NSUSRa wrote:Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
To sam skroz zaboravila.
2020-06-01
Ra wrote:Amin!Brat Brale wrote:Ra wrote:Polovnjače nisu tu zbog muškaraca u haljinama, nego zbog onih u hlačama. :)Brat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
Gospodi pomiluj...
Guest- Guest
Da da, gospodi. A možeš i gospođi... pomilovati...Brat Brale wrote:
Gospodi pomiluj...
2020-06-01
Ra wrote:Da da, gospodi. A možeš i gospođi... pomilovati...Brat Brale wrote:
Gospodi pomiluj...
Gospođu svakako mogu pomilovati, svoju, a i tuđu...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Ra wrote:Da da, gospodi. A možeš i gospođi... pomilovati...Brat Brale wrote:
Gospodi pomiluj...
Gospođu svakako mogu pomilovati, svoju, a i tuđu...
Nema više mantija i brada.
Polusvijet je tu, a sad ide Smak.
2020-06-01
ja bi tu dodala i slovo V ...vlastiteRa wrote:Ajme.Noor wrote:...ili Sarino NSUSRa wrote:Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
To sam skroz zaboravila.
..ili još jedan S (sopstvene), da cigo iz Niš bolje razume, jelte
Taman posla S.Noor wrote:ja bi tu dodala i slovo V ...vlastiteRa wrote:Ajme.Noor wrote:...ili Sarino NSUSRa wrote:Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
To sam skroz zaboravila.
Pa da me Toten proziva zbog srbizama. Zaboravila si da se bliži Božić.
Slijedeći tjedan je već advent. Kako vrijeme leti. :)
2020-06-01
Top!Ra wrote:I svi sveci božji na sjevernoj tribini.fridrih_niche wrote:Sveti Poljud!Ra wrote:Faljenisusimarija.
Ovo je neko sveto mjesto kad se nogomet igra u mantijama?
<3
<3
:D
Guest- Guest
Toten ne iđe vodeRa wrote:Taman posla S.Noor wrote:ja bi tu dodala i slovo V ...vlastiteRa wrote:Ajme.Noor wrote:...ili Sarino NSUSRa wrote:Je li to nešto kao i NSK?Noor wrote:GSKKBrat Brale wrote:Noor wrote:makni ova vašljiva stara strašila, rastjero si ih plaheBrat Brale wrote:Šta je ovo, noorka nam navukla još polovnjača...
To sam skroz zaboravila.
Pa da me Toten proziva zbog srbizama. Zaboravila si da se bliži Božić.
Slijedeći tjedan je već advent. Kako vrijeme leti. :)
robi ima novu pismu...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Estebane ujutro svrati u vojarnu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 23