korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 23
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: korona
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
2015-09-13
Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
2015-09-13
FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Prevršio si svaku mjeru, Estebane.FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Estebane dodji ujutro do vojarne.
Guest- Guest
https://www.glasistre.hr/hrvatska/robert-torre-najpoznatiji-hrvatski-psihijatar-o-koroni-ovo-je-minorno-u-odnosu-na-puno-teze-izazove-bolesti-680026?fbclid=IwAR1DLmxv1dvSzIS5EZr5OoyswhtiOns7ZJ465j4Ok_oc9xBlYfamkkFEcUI
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Faljenisusimarija.
Ovo je neko sveto mjesto kad se nogomet igra u mantijama?
Ovo je neko sveto mjesto kad se nogomet igra u mantijama?
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 23