Caffe Venus :P
Page 40 of 47
Page 40 of 47 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 43 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Nisam.
Kic me iznenadio.
Predobro :-))
Kic me iznenadio.
Predobro :-))
Ra likes this post
Prijavak! Dobro, zdravo, živo, bio mi gust raspored, obavila sve što treba, rođena spremna..
Na dobro vam doša Badnji dan & bakalar u <3
Na dobro vam doša Badnji dan & bakalar u <3
Guest- Guest
Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
E ovaj av mi je nekako posebno drag, odražava hedonizam, ljubav prema životu, zahvalnost, ljepotu, "zabranjene" kolačiće, pritajeni seksipil, energičnost, toplinu....ma sve <3
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Meni će ga ex napraviti..toliko smo si dobri..
A pravično je tako jer sam se ja njemu nakuhala, obožavao je sve što spremim, pa nek malo i vrati
Guest- Guest
Ma sve <3venus wrote:E ovaj av mi je nekako posebno drag, odražava hedonizam, ljubav prema životu, zahvalnost, ljepotu, "zabranjene" kolačiće, pritajeni seksipil, energičnost, toplinu....ma sve <3
Guest- Guest
Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
A pravično je tako jer sam se ja njemu nakuhala, obožavao je sve što spremim, pa nek malo i vrati
Da se konačno ispuni ono i u dobru i u zlu.
Dakle jeli ste bakalar.
Ja ga ne nađoh tu. Morala sam se utješiti buzarom od kozica
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Hvala.ᴍᴏxʏ wrote:Dobro jutro....radila full zadnja 3 dana,sad sam evo tu....cestitam vam Badnjak! 🥰
Čestit Badnjak i od mene.
I pozdrav Atlani, ma gdje bila. Neka joj Djedica noćas donese svašta.
2020-06-01
Ljudi moram ići. Budite mi dobro. Budite mi sretni. Budite u miru sa svima. Budite u ljubavi.
2020-06-01
darth_vader likes this post
Ra wrote:
Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.
Hm, ja to gledam ovako: dok god sam "ljuta" na njega vučem tu energiju sa sobom i radim si štetu i smanjujem si prostor za kvalitetnu vezu. Manje mi je štete onda oprostiti i poći dalje, ne zamjerati. Kad tako posložim u glavi, nemam potrebe mu se ispričavati ili lamentirati na temu prošlosti s njim, pošli smo dalje. Dok je trajalo super, a kad netko nekog preraste i počne ga glodat ko pas kost jer ne kuži da treba poradit na sebi, ćao. Bilo bi super razilazit se bez fajta, no to nije moguće dok je velika vezanost i puno emocija...
Guest- Guest
ja bih se bojala da me ne otruje na tvommjestu ;-^^venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Hahahaha, tek sad vidim da isto razmisljamo..;-DRa wrote:Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Dakle jeli ste bakalar.
Ja ga ne nađoh tu. Morala sam se utješiti buzarom od kozica
Dragi moji!
Nisam dobro pa izbjegavam sve drustvene platforme. Ne kazem to jer trazim paznju...
Zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic. Mislim da nam pokoji blagoslov u ovoj godini punoj muke treba.
Druzite se koliko mozete i volite se...
Ljubi vas Atlana :)
Nisam dobro pa izbjegavam sve drustvene platforme. Ne kazem to jer trazim paznju...
Zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic. Mislim da nam pokoji blagoslov u ovoj godini punoj muke treba.
Druzite se koliko mozete i volite se...
Ljubi vas Atlana :)
Guest- Guest
Page 40 of 47 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 43 ... 47
Page 40 of 47