Caffe Venus :P
Page 21 of 47
Page 21 of 47 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 34 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Noor wrote:to tog trenutka sam još mozgala i dvoumilaRa wrote:
A ti nisi skužila do sada?
Bila sam uvjerena da jesi
Tu Veca pikira na mjesec u ribama (čitaj podyebaye mene ) koji kad je cmoljav zaroni u osamu 11 milja pod morem, tamo suze roni i ne izlazi odande dok ne digne razinu mora toliko da poplavi barem one kuće koji su prvi red uz more. A može i drugi red kad je zimsko svjetlo.
A štaću ti reć, prava kyja iz marinijske brazde.
nije loše ni suze ronit kad čovjeku dođe, poslije je bolje :)
nego, jel koja ikad skupila muške suze?
Ja, u lavor.. ..nisu mogli kužit zašto ih neću, pa bi ja uhvatila bježu. Više ne bježim, fino objasnim, pa nema ni suza
Guest- Guest
res je.Ra wrote:Nako. Fore radi u ime nekih starih vremenavenus wrote:
Ay ne pizdy, zašto bi te podyebavala.
Po đotišu sam ja u suncu lavica, a u ćandri mjesecu riba, znam ja iz svog iskustva šta je duboki mrak bez ferala.
Ne sumnjam da znaš.
Sjedenje na suncu godi, ali nema ni znanja ni mudrosti bez zarona u dubinu... naravno, bez ferala. :)
Guest- Guest
A ovo uopće nisam vidjela.venus wrote:Noor wrote:to tog trenutka sam još mozgala i dvoumilaRa wrote:
Tu Veca pikira na mjesec u ribama (čitaj podyebaye mene ) koji kad je cmoljav zaroni u osamu 11 milja pod morem, tamo suze roni i ne izlazi odande dok ne digne razinu mora toliko da poplavi barem one kuće koji su prvi red uz more. A može i drugi red kad je zimsko svjetlo.
Ja, u lavor.. ..nisu mogli kužit zašto ih neću, pa bi ja uhvatila bježu. Više ne bježim, fino objasnim, pa nema ni suza
Ne volim ni ženske suze, a muške doslovce ne podnosim.
Samo treba početi cviliti i plakati i definitivno me nikad više neće vidjeti ni čuti.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ni ak je kulinar i zapalo ga da luk reže?
Ra wrote:A ovo uopće nisam vidjela.venus wrote:Noor wrote:
Samo treba početi cviliti i plakati i definitivno me nikad više neće vidjeti ni čuti.
Suze mogu biti znak duboke povrijeđenosti, propalih očekivanja i manipulacije. Treba ih ipak razlikovati..
Od onih sam koji smatraju da je plakanje zdravo i donosi olakšanje, ali u samoći, da nitko ne vidi jer je to naša najdublja intima.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ni ak je kulinar i zapalo ga da luk reže?
Kad oguliš luk, opereš ga ispod hladne vode, pa ti ne padaju suze po mišićavom tilu..
Guest- Guest
venus wrote:Ra wrote:A ovo uopće nisam vidjela.venus wrote:Noor wrote:
Suze mogu biti znak duboke povrijeđenosti, propalih očekivanja i manipulacije. Treba ih ipak razlikovati..
Od onih sam koji smatraju da je plakanje zdravo i donosi olakšanje, ali u samoći, da nitko ne vidi jer je to naša najdublja intima.
Guest- Guest
Atlana wrote:Na cemu ste zahvalni u ovoj teskoj godini?
Prvo sam jako zahvalna na ljudima koji su u mom životu (uključujući i vas forumsku ekipicu na čije se upise veselim i grohotom smijem), drugo na poslu koji mi u ovim ludim vremenima daje osjećaj mira, treće na toliko boli koliko za života nisam iskusila, a baš ta bol me tjerala da nalazim neke druge neobične puteve i nova rješenja.
Guest- Guest
Ja sam zahvalna na vama i ovom nasem malom kutku mira gdje se nasmijemk, rasplacemo, ali i uvazavamo jedni druge.
Unatoc teskoj godini imam krov nad glavom i hranu na stolu.
Ova godina je testirala moje zivce do kraja, ali unatoc svemu, izborila sam se... Tu sam. Ziva sam.
Imam uz sebe ljude koje stvarno volim, i one koji mene stvarno vole.
Ova godina je testirala moje zivce do kraja, ali unatoc svemu, izborila sam se... Tu sam. Ziva sam.
Guest- Guest
To je najbitnije...Atlana wrote:Ja sam zahvalna na vama i ovom nasem malom kutku mira gdje se nasmijemk, rasplacemo, ali i uvazavamo jedni druge.
<3
Guest- Guest
Zahvalna sam na novim bitnim ljudima u mom zivotu koji su dosli,i na onim pogresnim koji su otpali a i na onima koji ce tek otpasti....
Na svakoj spoznaji koja mi je donesena uz veliki zivotni bolni trud....
Najvise sam zahvalna na ljubavi u svom zivotu,na ljudima koji me vole ovakvu kakva jesam.....
Zahvalna sam na hrabrosti koju nosim u sebi,cistom srcu i mudrosti.....I sto nikad ne posustajem.....
Na humoru kojeg obozavam,i na ljudima sa kojim ga mogu podijeliti....
Na poslu....posebno na jednoj kolegici u kojoj sam pronasla srodnu dusu.....
Na terapiji koja mi pomaze da napravim cistku u svom zivotu.....
Ova godina je bila paklena za mene,ako bih ju morala opisati jednom rjecju,ta rijec bi bila vatra.....
Na svakoj spoznaji koja mi je donesena uz veliki zivotni bolni trud....
Najvise sam zahvalna na ljubavi u svom zivotu,na ljudima koji me vole ovakvu kakva jesam.....
Zahvalna sam na hrabrosti koju nosim u sebi,cistom srcu i mudrosti.....I sto nikad ne posustajem.....
Na humoru kojeg obozavam,i na ljudima sa kojim ga mogu podijeliti....
Na poslu....posebno na jednoj kolegici u kojoj sam pronasla srodnu dusu.....
Na terapiji koja mi pomaze da napravim cistku u svom zivotu.....
Ova godina je bila paklena za mene,ako bih ju morala opisati jednom rjecju,ta rijec bi bila vatra.....
Guest- Guest
Ja u suzama ne vidim nista lose,suze znace da ne zivimo sa grcem u sebi vec da je protok u nama,kak da kazem,dobar....ali da je plakanje intimno,je....medjutim ako imas osobu kojoj se mozes izjadati i isplakati i ona ce jednostavno biti tu,bez sazaljenja,vec jednostavno biti tu i cekati da sva bol izadje u suzama,i onda pricati dalje i traziti rjesenje skupa s tobom da se rijesi taj problem koji prouzrokuje bol,tko to moze platit,i tko ti to moze uzeti?
Prezirem istresanje vlastitog jada pred druge u obliku suza a nespremnost poduzimanja icega u vezi toga....
Prezirem istresanje vlastitog jada pred druge u obliku suza a nespremnost poduzimanja icega u vezi toga....
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To je najbitnije...Atlana wrote:Ja sam zahvalna na vama i ovom nasem malom kutku mira gdje se nasmijemk, rasplacemo, ali i uvazavamo jedni druge.
<3
Guest- Guest
Atlana wrote:fridrih_niche wrote:To je najbitnije...Atlana wrote:Ja sam zahvalna na vama i ovom nasem malom kutku mira gdje se nasmijemk, rasplacemo, ali i uvazavamo jedni druge.
<3
Guest- Guest
U tako teskim trenucima bas saznas koliko si jak...i tko ti je sve prijatelj.
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:to tog trenutka sam još mozgala i dvoumilaRa wrote:
Komentirala sam suze koje su skupljene u lavoru (kad nekog ostaviš), a ne suze općenito. :)venus wrote:Ra wrote:A ovo uopće nisam vidjela.venus wrote:Noor wrote:
Plakati nekom tko nas ostavlja i ne želi više biti s nama je meni prije nedostatak dostojanstva i kralježnice, nego znak ljubavi ili osjećajnosti.
Nemam ništa protiv suza, (dapače jedino njima i mogu isprati tugu), ali imam protiv manipulacijskih suza.
Last edited by Ra on Sun 29 Nov - 21:43; edited 1 time in total
2020-06-01
Bravo za cijeli post, a za boldano još jedno bravo. :)ᴍᴏxʏ wrote:Ja u suzama ne vidim nista lose,suze znace da ne zivimo sa grcem u sebi vec da je protok u nama,kak da kazem,dobar....ali da je plakanje intimno,je....medjutim ako imas osobu kojoj se mozes izjadati i isplakati i ona ce jednostavno biti tu,bez sazaljenja,vec jednostavno biti tu i cekati da sva bol izadje u suzama,i onda pricati dalje i traziti rjesenje skupa s tobom da se rijesi taj problem koji prouzrokuje bol,tko to moze platit,i tko ti to moze uzeti?
2020-06-01
Page 21 of 47 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 34 ... 47
Page 21 of 47