Caffe Venus :P
Page 41 of 47
Page 41 of 47 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Morat ćeš ovo proslijediti mom bivšem, jer je on ljut na mene, a ne ja na njega.venus wrote:Ra wrote:
Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.
Da se konačno ispuni ono i u dobru i u zlu.
Hm, ja to gledam ovako: dok god sam "ljuta" na njega vučem tu energiju sa sobom i radim si štetu i smanjujem si prostor za kvalitetnu vezu. Manje mi je štete onda oprostiti i poći dalje, ne zamjerati. Kad tako posložim u glavi, nemam potrebe mu se ispričavati ili lamentirati na temu prošlosti s njim, pošli smo dalje. Dok je trajalo super, a kad netko nekog preraste i počne ga glodat ko pas kost jer ne kuži da treba poradit na sebi, ćao. Bilo bi super razilazit se bez fajta, no to nije moguće dok je velika vezanost i puno emocija...
Ima i razloga.... Ja sam ga trovala lošim kuhanjem 15 godina.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Slična iskustva, isto razmišljanje... to ti je.Maggie19 wrote:Hahahaha, tek sad vidim da isto razmisljamo..;-DRa wrote:Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Meni će ga ex napraviti..toliko smo si dobri..
A pravično je tako jer sam se ja njemu nakuhala, obožavao je sve što spremim, pa nek malo i vrati
Dakle jeli ste bakalar.
Ja ga ne nađoh tu. Morala sam se utješiti buzarom od kozica
2020-06-01
Činilo mi se da nešto nije u redu čim te nema tako dugo. :(Atlana wrote:Dragi moji!
Nisam dobro pa izbjegavam sve drustvene platforme. Ne kazem to jer trazim paznju...
Zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic. Mislim da nam pokoji blagoslov u ovoj godini punoj muke treba.
Druzite se koliko mozete i volite se...
Ljubi vas Atlana :)
Mila, šaljem ti veliki medvjeđi zagrljaj, puno ljubavi i požurnicu da sve loše završi odmah. Neka ostane samo dobro i lijepo u tvom životu.
Ne daj se, proći će...
2020-06-01
Ne treba meni iskustvo, rođeni sam paranoik ;-DRa wrote:Slična iskustva, isto razmišljanje... to ti je.Maggie19 wrote:Hahahaha, tek sad vidim da isto razmisljamo..;-DRa wrote:Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
A pravično je tako jer sam se ja njemu nakuhala, obožavao je sve što spremim, pa nek malo i vrati
Dakle jeli ste bakalar.
Ja ga ne nađoh tu. Morala sam se utješiti buzarom od kozica
Maggie19 wrote:
Ne treba meni iskustvo, rođeni sam paranoik ;-D
Ja nisam. Samo znam s kim sam imala posla i kakve emocije gaji prema meni.
2020-06-01
Naravno. Zalud lekcije ako se ne izvuce pouka :-)Ra wrote:Maggie19 wrote:
Ne treba meni iskustvo, rođeni sam paranoik ;-D
Ja nisam. Samo znam s kim sam imala posla i kakve emocije gaji prema meni.
Ra likes this post
Ra wrote:Morat ćeš ovo proslijediti mom bivšem, jer je on ljut na mene, a ne ja na njega.venus wrote:Ra wrote:
Meni da bivši skuha bilo što, ne bih se usudila kušati bez profesionalnog kušača hrane. A i tada bi on pojeo pola svakog mog zalogaja.
Hm, ja to gledam ovako: dok god sam "ljuta" na njega vučem tu energiju sa sobom i radim si štetu i smanjujem si prostor za kvalitetnu vezu. Manje mi je štete onda oprostiti i poći dalje, ne zamjerati. Kad tako posložim u glavi, nemam potrebe mu se ispričavati ili lamentirati na temu prošlosti s njim, pošli smo dalje. Dok je trajalo super, a kad netko nekog preraste i počne ga glodat ko pas kost jer ne kuži da treba poradit na sebi, ćao. Bilo bi super razilazit se bez fajta, no to nije moguće dok je velika vezanost i puno emocija...
Ima i razloga.... Ja sam ga trovala lošim kuhanjem 15 godina.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:ja bih se bojala da me ne otruje na tvommjestu ;-^^venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Živa sam ne voli me samo zato jer ne želi priznati da sam u pravu, pala bi mu lažna kruna ponosa s glave.
A ta njegova "frustrativna neljubav" škodi samo njemu, mene ne dodiruje samo zato jer mu ja želim sve najbolje. Voljela bi da je sretan, no nije.
Pa tako kad on ružno misli o meni to se od mene odbije i bumerang se vrati pošiljatelju i zvekne ga u tamburix pa postane još ljući, sve dok može to samonasilje samotrpit. Teško je objasnit da si sve sami radimo.
Ljubav je sve <3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sritan Božić Vam želim!
<3
Hvala, tebi i svima tu sve najbolje <3
Guest- Guest
Malo sam se salila na stereotipu. Svaki odnos je poseban i drukciji. Taj splet uzimanja i davanje, vracanja i primanja te interakcije koja pritom nastaje, nr moze oponasati ni jedan drugi odnos.venus wrote:Maggie19 wrote:ja bih se bojala da me ne otruje na tvommjestu ;-^^venus wrote:Maggie19 wrote:Eee , gustaj venuska..i ja cu na bakalar..oko 2 ;-))
Živa sam ne voli me samo zato jer ne želi priznati da sam u pravu, pala bi mu lažna kruna ponosa s glave.
A ta njegova "frustrativna neljubav" škodi samo njemu, mene ne dodiruje samo zato jer mu ja želim sve najbolje. Voljela bi da je sretan, no nije.
Pa tako kad on ružno misli o meni to se od mene odbije i bumerang se vrati pošiljatelju i zvekne ga u tamburix pa postane još ljući, sve dok može to samonasilje samotrpit. Teško je objasnit da si sve sami radimo.
Ljubav je sve <3
Vjerujem da radis najbolje sto mislis i znas :-)
Na kraju, moramo skupa zivjeti..8-)
Atlana, voljela bih da ti je sve krenulo uzlaznom putanjom.
Ne daj se.
Ma što da je, možeš ti to.
Nekad nismo ni svjesni koliko smo jaki.
Grlim te.
Ne daj se.
Grlim te.
2020-06-01
Ra wrote:Atlana, voljela bih da ti je sve krenulo uzlaznom putanjom.
Ne daj se.
Grlim te.
2020-06-01
Sto? :DRa wrote:Ra wrote:Atlana, voljela bih da ti je sve krenulo uzlaznom putanjom.
Ne daj se.
Grlim te.
Guest- Guest
Ok sam donekle. Ovisno o danu.Ra wrote:Atlana, voljela bih da ti je sve krenulo uzlaznom putanjom.
Ne daj se.
Grlim te.
Ova godina je bila stvarno specificna. Osjetila sam toliku bol, ali na neki nacin i koliko sam jaka...
Trebalo mi je par dana za sebe. Svasta nesto se u zadnje vrijeme izdogadalo, sve niti zapetljane.
Guest- Guest
Dragi Fridriče, žao mi je da si se odlogirao..dođe to i meni ponekad, razumim.
Nadam se da je sve ok i da je samo prolazno zasićenje od foruma. Ako ti se i kad ti se bude pisalo, svrati, iznenadi. Tebi i tvojim prinčipesama želim sve najbolje u Novoj
Nadam se da je sve ok i da je samo prolazno zasićenje od foruma. Ako ti se i kad ti se bude pisalo, svrati, iznenadi. Tebi i tvojim prinčipesama želim sve najbolje u Novoj
Guest- Guest
Pozz ekipa!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pozz i tebi :-)AlfaOmega wrote:Pozz ekipa!
javi na koji nacin i je li se pojelo ;-P (racunam da se ti neces naljutit, pa se zezam)Noor wrote:dobila divljači, iđen kuvat
Page 41 of 47 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 47
Page 41 of 47