Caffe Venus :P
Page 38 of 47
Page 38 of 47 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 42 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Iman autić...Maggie19 wrote:Ajme, stvarno..fridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
:^O
Uskoro ce bit samo jedna.
(Znam da nije utjesno)
;-D
Brzo ću onda dolazit do Splita liti...
:D
Guest- Guest
opstali bi 3 miseca...maksimumfridrih_niche wrote:Gospari ne žele nazad...
Oni bi da se odvoje...
Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
Neum s Hercegovcima ili bez njih?Noor wrote:Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ma s njima...tko hoce dobrodosao je ;)Ra wrote:Neum s Hercegovcima ili bez njih?Noor wrote:Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
Uh dobro je.Noor wrote:ma s njima...tko hoce dobrodosao je ;)Ra wrote:Neum s Hercegovcima ili bez njih?Noor wrote:Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
Zamalo ne ostadoh bez nevistine svojte
2020-06-01
Znači...ljubaFRa wrote:Uh dobro je.Noor wrote:ma s njima...tko hoce dobrodosao je ;)Ra wrote:Neum s Hercegovcima ili bez njih?Noor wrote:Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
Moja mama je hercegovka,znate li vi koliko su te zene jake?
Muski onako ....
Iako i Slavonke su jake,puno jace od muskih im.....bar 3 ćoška kuće nose ...
Muski onako ....
Iako i Slavonke su jake,puno jace od muskih im.....bar 3 ćoška kuće nose ...
Last edited by ᴍᴏxʏ on 19/12/2020, 12:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
E, ljubaF. Sinova...Noor wrote:Znači...ljubaFRa wrote:Uh dobro je.Noor wrote:ma s njima...tko hoce dobrodosao je ;)Ra wrote:Neum s Hercegovcima ili bez njih?Noor wrote:Ajde, neka smo svi mi zajedno spojenifridrih_niche wrote:Korona im sjebala poziciju...
Jos da je i Neum vratiti
2020-06-01
Zbog njega u srijedu još nije potpisan ugovor koji sam tako priželjkivala, đto mi nikako nije drago, ali ako smo preživjeli takav ključ u proljeću, stisnut ćemo se i preživjeti te kritične mjesece kad se povratak gastarbajtera poklopi sa sezonom gripe pa nastane kuršlus.ᴍᴏxʏ wrote:Sta kazes za novi lockdown Ra?
Ne volim polovična rješenja, a ovaj jesenski je bio upravo to, obična smijurija. Kao, imamo lockdown, a ljudi se prešetavaju, druže, kupuju...
Bez veze su opteretili gospodarstvo, rezultati su više nego slabi u odnosu na štetu koja je nastala tim potezom.
Ako su to nužne mjere ključ u bravu i zaključaj, ali stvarno zaključaj.
Općenito mislim da je ovakav ključ trebao biti u jesen, a ne sada, ali su se preračunali, pa je ovo očajnički pokušaj da se At skine s crvene liste kako bi Tirolci dobili barem malo od sezone skijanja (kraj siječnja i cijela veljača), što je u potpunosti razumljivo, jer zimska sezona okosnica austrijskog turizma.
Svi već pomalo posrću zbog šteta koje se samo gomilaju, a kraj se ne nazire.
2020-06-01
Bit ce kavica.fridrih_niche wrote:Iman autić...Maggie19 wrote:Ajme, stvarno..fridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
(Znam da nije utjesno)
;-D
Makar s maskom ;-@
Iman od Hajduka masku haha...Maggie19 wrote:Bit ce kavica.fridrih_niche wrote:Iman autić...Maggie19 wrote:Ajme, stvarno..fridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
(Znam da nije utjesno)
;-D
Makar s maskom ;-@
Ma Ness ne gine!
<3
Guest- Guest
Hvala, venuska..prigodni ;-))venus wrote:Dobar av, Meg:)
I tvoj je odlican ;-@
Dogovoreno..Mr 20% ;-Dfridrih_niche wrote:Iman od Hajduka masku haha...Maggie19 wrote:Bit ce kavica.fridrih_niche wrote:Iman autić...Maggie19 wrote:Ajme, stvarno..fridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
(Znam da nije utjesno)
;-D
Makar s maskom ;-@
Ma Ness ne gine!
<3
Page 38 of 47 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 42 ... 47
Page 38 of 47