Caffe Venus :P
Page 14 of 47
Page 14 of 47 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 30 ... 47
Re: Caffe Venus :P
tako dugo bude napalita, dok ne bude opalitavenus wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
Kojo doba kad je stalno napalita..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
Aco de reci mogu li ostati trudna ?
Aco je zgodan.Ra wrote:Raskrinkala te.AlfaOmega wrote:Triba bi biti, ali evo atlana me predupridi sa mojim imenom, ispadoh pravo fin :DRa wrote:Što, znači sad si nezgodan?AlfaOmega wrote:Samo liti. Zimi pustim stomakvenus wrote:
A i zgodan je, šta je, je..
Nema veze, ti i dalje tvrdi kako si nezgodan i opasan, a mi ćemo ti vjerovati na riječ.
Vidila na svoje oci...
I nedavno je dobio visi cin u NYPD :)
Guest- Guest
Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Tko me u ovoovome uzme,stvarno me voli!
Kod sebea, među nogovima..
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Proslavija se rašćirivanjem prostitutki na times square-u. :shy
moškijama visi staro mesoRa wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Udubine su zbog perilice i centrifuge!!!
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
AlfaOmega wrote:Proslavija se rašćirivanjem prostitutki na times square-u. :shy
Raširivanjem ili rašćerivanjem?
Guest- Guest
Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Guest- Guest
Vrhunac :DNoor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
Guest- Guest
Ma Aco je inteligentan i duhovit i uopće ne mora uopće biti zgodan. Ali ako je neka je, od viška glava ne boli.Atlana wrote:Aco je zgodan.Ra wrote:Raskrinkala te.AlfaOmega wrote:Triba bi biti, ali evo atlana me predupridi sa mojim imenom, ispadoh pravo fin :DRa wrote:Što, znači sad si nezgodan?AlfaOmega wrote:Samo liti. Zimi pustim stomakvenus wrote:
Nema veze, ti i dalje tvrdi kako si nezgodan i opasan, a mi ćemo ti vjerovati na riječ.
Vidila na svoje oci...
2020-06-01
...a tek crnjaFkevenus wrote:Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Noor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
A de,nije smijesno.....
Guest- Guest
Policijski pendrek radi i jedno i drugo.venus wrote:AlfaOmega wrote:Proslavija se rašćirivanjem prostitutki na times square-u. :shy
Raširivanjem ili rašćerivanjem?
Njima može često visiti... i kad nije staro.Noor wrote:moškijama visi staro mesoRa wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
2020-06-01
Ali...JE!Ra wrote:Ma Aco je inteligentan i duhovit i uopće ne mora uopće biti zgodan. Ali ako je neka je, od viška glava ne boli.Atlana wrote:Aco je zgodan.Ra wrote:Raskrinkala te.AlfaOmega wrote:Triba bi biti, ali evo atlana me predupridi sa mojim imenom, ispadoh pravo fin :DRa wrote:Što, znači sad si nezgodan?AlfaOmega wrote:Samo liti. Zimi pustim stomakvenus wrote:
Vidila na svoje oci...
Vidla tu nedavno jednu fotku :)
Aco je samozatajan i ugodan, za razliku od njekijih moškijeh, jel
Noor wrote:Ali...JE!Ra wrote:Ma Aco je inteligentan i duhovit i uopće ne mora uopće biti zgodan. Ali ako je neka je, od viška glava ne boli.Atlana wrote:Aco je zgodan.Ra wrote:Raskrinkala te.AlfaOmega wrote:Triba bi biti, ali evo atlana me predupridi sa mojim imenom, ispadoh pravo fin :DRa wrote:Što, znači sad si nezgodan?AlfaOmega wrote:Samo liti. Zimi pustim stomakvenus wrote:
Vidila na svoje oci...
Vidla tu nedavno jednu fotku :)
Aco je samozatajan i ugodan, za razliku od njekijih moškijeh, jel
Guest- Guest
A prištići su od sijena.venus wrote:Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Pitaj Moxy
2020-06-01
Zašto...fora je vrh :)ᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:AlfaOmega wrote:zagy otvorila mini pandorinu kutiju, nikaj neobično u ovo doba miseca :P
A de,nije smijesno.....
Noor wrote:moškijama visi staro mesoRa wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
ĐILF - đed I like to fuck...
Guest- Guest
Page 14 of 47 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 30 ... 47
Page 14 of 47