Caffe Venus :P
Page 31 of 47
Page 31 of 47 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 39 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Nekad samo zagovaram uporabu napalma...Ra wrote:Nisam znala za autorska prava.fridrih_niche wrote:Parafrazira mene i napalm...Ra wrote:Ja sam davno na VIP-u pročitala jedan njegov post u kojem je rekao svoje mišljenje o ratu i shvatila koji je materijal. ;)venus wrote:Ra wrote:AlfaOmega wrote:Meni nikad nije izgleda glup, nezz di se tebi učinija pa si sad šokirana?
Neke komplimente je bolje ne reći... ubiju u pojam.
Taj dio da nisam mislila prije da je glup sam izbrisala iz svog posta, što da kažem, predvidjela sam da ćete se rugat..
Zamišljala sam ga kao vrckavog šaljivca, pa me iznenadio ozbiljnošću u postovima. A sadržaj je besprijekoran.
Plus obožavam kad usred neke ubi bože ozbiljne teme gdje svi vuku na svoju stranu pokazujući koliko su načitani, informirani, pametni, on samo baci atomsku .
Al Brend ima dopuštenje...
Ipak sluša Pixiese, Husker Du i Sonic Youth...
:D <3
A i ti mi ne djeluješ kao Boško Buhač.
Tako i meni Atlana kaže dobra dušica.
Eh što ti je net. Pitomi djeluju divlje, a divlji pitomo.
Inače san dobra duša...
:D
Guest- Guest
I meni je br 3 najviše simpa...Maggie19 wrote:Broj 3 ;-))venus wrote:& malo zabave...
Odaberi stablo koje bi posadio/la u svom vrtu, i pogledaj objašnjenje
Meni je zvonilo ovo stablo br.5, volim stablo bajame u cvatu..iako kratko traje.
;)
Guest- Guest
Fino odeš na vrata, pokusaš i zamoliš da se stišaju ka što sam ja zamolija studenticu koja renta stan iznad mene. I od tad je prestala obnavljati godine i počela davati ispite u rokovima.
Ja imam miran san, ona diplomu. Svi srećni i zadovoljni.
Ja imam miran san, ona diplomu. Svi srećni i zadovoljni.
Stress relief... Zato su u mene susidi uvik srićni i nasmijani. Kad god me sa kezom pitaju kak tebi prođe dan, ja im odgovorim - ni mi ka tebi, ali ne žalim se.
Trinutno je, jbg. U mene ti je to tak. Ili je suša, ili orkani. Iz krajnosti u krajnost. :D
Moradnemo nekaj uraditi po tom pitanju :DAtlana wrote:A i kod mene :D
Dugo to nešt traje. Svi su ti ovdi u nekakvom vidu soul progression moda. Valda sam ja sam prosičan čovik okružen nadprosičnim likovima. :shyAtlana wrote:
Si cuo za ovu Aco?
Cujem da je popularna kod vas u USA
Sto?AlfaOmega wrote:Moradnemo nekaj uraditi po tom pitanju :DAtlana wrote:A i kod mene :D
Guest- Guest
Spašava te to što nas čitaš, inače...Maggie19 wrote:Citam ja vas..da ste mi dobro, da znam..;-)Ra wrote:O Megi... :)
Nema te već dugo i onda dođeš kad se spremam na spavanje. :)
Ja sam ziva..valjda cu sad cesce dolazit..;-))
Kako si ti?
Danas sam jako dobro jer sam primila jako dobru vijest. Zapravo dvije.
Danas je dan, znaš ono, kad osmijeh zarobi usne, srčeko ubrza rad, a boja se razlije po sivoj podlozi svakodnevice.
Lijep osjećaj. ;)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
A meni upravo iz tog razloga nije draga.venus wrote:Maggie19 wrote:Broj 3 ;-))venus wrote:& malo zabave...
Odaberi stablo koje bi posadio/la u svom vrtu, i pogledaj objašnjenje
Meni je zvonilo ovo stablo br.5, volim stablo bajame u cvatu..iako kratko traje.
Smokva mi je draga.
Volim reći da je to stablo čije plodove bereš u svom dvorištu, dok ona jede iz tuđeg.
Da nađe vodu, razbija sve ispod površine zemlje.
Premda moram priznati da volim njene plodove, smokva je meni prava napast među drvećem.
Imala sam priliku vidjeti na jednoj kamenoj kući što smokva napravi tražeći vodu.
Razbila je temelje kuće, gustirnu, a njene žile su virile čak iz wc školjke. Ubili smo se dok nismo isjekli tu mrežu korijenja.
I čempres razvija površinsko korijenje i kad dosegne određenu veličinu također uništi temelje ili digne betonske ploče (ili asfalt).
Smokva, murva, čempres i borovi nisu drveće koje se sadi blizu kuće.
Palma se recimo može posaditi neposredno uza zid jer pušta korijenje u dubinu, ne u širinu.
2020-06-01
Atlana wrote:Ajme kako se seksaju ovi iznad mene
Fora bi bilo da im odeš pokucati na vrata i pitati imaju li malo soli da ti posude.
Morali bi prekinuti i krenuti ispočetka, a onda kad krenu odeš opet gore vratiti im njihovu sol jer si svoju našla doma.
P.S.
Pitala si me prije jesam li prestala pušiti?
Jesam, prije tri godine.
I jako sam ponosna na sebe zbog toga jer sam dugo godina bila strastveni pušač.
2020-06-01
I ja sam inače....fridrih_niche wrote:
Nekad samo zagovaram uporabu napalma...
Inače san dobra duša...
Osim ako se ne dočepam toga što ti zagovaraš...
2020-06-01
<3Ra wrote:I ja sam inače....fridrih_niche wrote:
Nekad samo zagovaram uporabu napalma...
Inače san dobra duša...
Osim ako se ne dočepam toga što ti zagovaraš...
Guest- Guest
Ra wrote:Spašava te to što nas čitaš, inače...Maggie19 wrote:Citam ja vas..da ste mi dobro, da znam..;-)Ra wrote:O Megi... :)
Nema te već dugo i onda dođeš kad se spremam na spavanje. :)
Ja sam ziva..valjda cu sad cesce dolazit..;-))
Kako si ti?
Danas sam jako dobro jer sam primila jako dobru vijest. Zapravo dvije.
Danas je dan, znaš ono, kad osmijeh zarobi usne, srčeko ubrza rad, a boja se razlije po sivoj podlozi svakodnevice.
Lijep osjećaj. ;)
"A boja se razlije po sivoj podlozi svakodnevice "
Obozavam tvoje upise.....
Ja sam jucer imala takav dan,kolegica je napravila super holiday play list,tako da sam cupkala,plesala i pjevala cijeli dan,zajebavala kolegice na seksualnoj razini i svima nam je dan brze prošao....ubija nas inace besposlica!
Danas me stigla tuga,ne mogu vidjeti ljude koje volim,i tko zna kad cu opet moci,ove mjere me dovode na ggranice vlastite izdrzljivosti.....
Guest- Guest
Page 31 of 47 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 39 ... 47
Page 31 of 47