Caffe Venus :P
Page 11 of 47
Page 11 of 47 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 29 ... 47
Re: Caffe Venus :P
...i očale zahućuRa wrote:Žena odiše zdravom seksualnošću. I monitor se zamagli kad se ona pojaviAtlana wrote:Norka se svim deckima svida...
To je moj dojam koji sam stekla :)
A ludo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Jao sijenoooo i drndanje u njemu
Još ako je stariji model a nogice nisu naštelaneNoor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
I još nekaj debelo unutri pereš
...onda i drnda i skačeRa wrote:Još ako je stariji model a nogice nisu naštelaneNoor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Pazi da ne počne prat sam na ruke...
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Ne,ja perem,na potoku,u suknjsuknji,sagnuta jer ima tu jedna fleka znas.......ajme nne smim dalje odo u mokre vode
Guest- Guest
To bi valjda on trebao pripazitivenus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
2020-06-01
ma ni jajca neće spećivenus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
ᴍᴏxʏ wrote:venus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Ne,ja perem,na potoku,u suknjsuknji,sagnuta jer ima tu jedna fleka znas.......ajme nne smim dalje odo u mokre vode
Na čemu si ti...
Guest- Guest
Na potoku.venus wrote:ᴍᴏxʏ wrote:venus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Na čemu si ti...
2020-06-01
Ra wrote:To bi valjda on trebao pripazitivenus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Šta bi trebao pripazit, da ne prolije tekućinu po podu..?
Guest- Guest
venus wrote:ᴍᴏxʏ wrote:venus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Na čemu si ti...
Na potoku....
Guest- Guest
Ne, nego da ne ostane bez perilice. Nije lako svaki dan prati ručno. Dodije.venus wrote:Ra wrote:To bi valjda on trebao pripazitivenus wrote:Noor wrote:nema drndanja do drndanja na vešmašini kad centrifugiraᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:...i vragušamaᴍᴏxʏ wrote:Vragu je uvijek mjesto u vecernjoj smjeni
Sukkupus
Šta bi trebao pripazit, da ne prolije tekućinu po podu..?
Last edited by Ra on 24/11/2020, 22:01; edited 1 time in total
2020-06-01
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jel kakav pun mjesec ovih dana?
Ne osjećam se bas sigurnom po okolinu....
Guest- Guest
Kad izvuče sve flekeNoor wrote:Moxy, i onda na štrikić :)
2020-06-01
Sam' ti peri i ne brini. Preživjet ćeᴍᴏxʏ wrote:Jel kakav pun mjesec ovih dana?
2020-06-01
Page 11 of 47 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 29 ... 47
Page 11 of 47