Caffe Venus :P
Page 7 of 47
Page 7 of 47 • 1 ... 6, 7, 8 ... 27 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Jebe ti se...Ra wrote:Zamisli te nesriće da recimo volim štikle. Ajme... :Dfridrih_niche wrote:Bome, lipa visina za ženu...
<3
:D
Nosiš šta ti se voli...
Ja u kopačkama iden na pireve...
:^O
Guest- Guest
venus wrote:jasambrend wrote:
Mogu ja, mogu ja...
Život je previše kratak period između intervala u kojima se nastojimo iščupati iz egzistencijalnog grča, vlastitih/tuđih ispunjenih/neispunjenih očekivanja, a da bismo drugima/sebi predugo zamjerali nešto što smo očekivali, a nismo dobili...prstohvat egocentrizma nam je svima potreban da ne bismo potonuli...isplati se povremeno biti sebičan i jednostavno prestati biti ogorčen zbog nekih iznevjernih očekivanja...ispuniti tuđa/naša očekivanja je nešto što je skoro zapravo i nemoguće, često precijenjujemo našu intuitivnu povezanost s nekime prema kome osjećamo bliskost... a stvari su najčešće jednostavne, a opet komplicirane... Uglavnom, nama muškima je lakše jer uvijek imamo pivu tješiteljicu. Zapravo je to i trebala biti poanta svega, ali me je malo ponijelo... :)
Super post Brende. Izuzev pive. Doduše, ako dodaš slova u piva (Pi..a) dobije se sasvim drugačija perspektiva tješenja.
podrska za oboje
tema ima dovoljno pametnih postova, pa evo erotic relief, ali ako nema potrebe no frks
Vidim da ste mi svi dobro :-))
Citam vas, ali ne stignem uvijek pisat..cuvajte se..nezgodna vremena ;-)
Citam vas, ali ne stignem uvijek pisat..cuvajte se..nezgodna vremena ;-)
Ja pogrijala neko sojino mlijeko i zamutila zlicicu Bianke..nemam nista u kuci ;-D
venus wrote:ᴍᴏxʏ wrote:
Jel ti znas da ja planiram tetovirati NE DA MI SE
Kako svemir baš ne prepoznaje negaciju, ispalo bi da ti se da zato pažljivo s negacijom..
Da,ne da,moram.....zar ne?
Guest- Guest
venus wrote:Ra wrote:Bingo!venus wrote:
Meni je bilo otkriće to da sam teže oprostila sebi što su me drugi preveslali žednu preko vode. Jer uvijek imamo na putu puno znakova koje iz raznih razloga odlučimo ignorirati ili misliti "možda mi se učinilo" (koji strashni zayeb!). Postupak osobe uvijek sve pokaže, uvijek. I onda bi se ja ljutila na sebe jer kad te budala zayebe, dvostruko si zayeban. Na kraju svega bi zahvaljivala jer sam bogatija za iskustvo jer svoja iskustva volim, dio su mene.
(Pametnice )
Vidjela sam, a nisam reagirala. Na boldanom sam.
Ljutnja na samog sebe "kisa telo" što prouzroči razne poremećaje. Nema smisla se ljutit na nešto što je prošlo, bilo. Živit sad i ovdje, najbolje što se da, bez zamjerki sebi, pravo olakšanje.
Da,zivis u grcu,doslovno.....i onda se pitas zasto ne napredujes...
Samo lako pametovat sa strane,kad si u po uragana te rijeci vise dodju kao provokacija......
Sve su to procesi a procesi cesto bole.....
Guest- Guest
venus wrote:Ra wrote:Bome jesam. 170 i nešto sitno.kic wrote:
Ra je velika osoba, moj dojam-
Veličina je prisutna sa svih strana, a pogotovo odnazad.
Ja sam sitna džepna 165, kad bi me zagrlila taman bi ti nosom bila u ređipetu.
163 ovdje
Guest- Guest
Inace mnogo volim obline kod zena,i velike guze
Al volim I jezicinu,mnogo.....
Al volim I jezicinu,mnogo.....
Guest- Guest
Isti smo
Page 7 of 47 • 1 ... 6, 7, 8 ... 27 ... 47
Page 7 of 47