Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Nema krivih topica kad je u pitanju rusenje multikulti i ostalih izdajnickih sistema. Nasa rijec se svuda mora cuti. :stare:veber wrote:na krivom topicu ste vas dvojica. ovi sastavljaju antifasmultikulti vladu.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
naći ćemo neki posao za vas, kod nas.
neki odbor. agenciju. štogod.
2014-12-30
Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
Guest- Guest
sora, nego jesu tebi našli neki kurčev posao u toj multikulti vladi?Eva wrote:Tko je Tito?
Guest- Guest
ma koji mito!tre911 wrote:Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
poklončić.
:D
2014-12-30
dobila ministarstvo kulture, samo da se ne sronda niz terasu....tre911 wrote:sora, nego jesu tebi našli neki kurčev posao u toj multikulti vladi?Eva wrote:Tko je Tito?
2014-12-30
Kultura i alkohol su ko nokat i meso a pogotovo kad je sora u pitanju tako da joj je sudbina izvjesna :Dveber wrote:dobila ministarstvo kulture, samo da se ne sronda niz terasu....tre911 wrote:sora, nego jesu tebi našli neki kurčev posao u toj multikulti vladi?Eva wrote:Tko je Tito?
Guest- Guest
Aha, ona je Tito, a tko je onda Jovanka? A zakaj meni posao? Mogu ja biti sretno nezaposlena.tre911 wrote:sora, nego jesu tebi našli neki kurčev posao u toj multikulti vladi?Eva wrote:Tko je Tito?
Guest- Guest
Pa ljudi smo i ima da se dogovorimo, samo moram na konzultacije sa kolegom klerofašistom omnijem :))))veber wrote:ma koji mito!tre911 wrote:Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
poklončić.
Guest- Guest
nemere, ima svi da radeEva wrote:Aha, ona je Tito, a tko je onda Jovanka? A zakaj meni posao? Mogu ja biti sretno nezaposlena.tre911 wrote:sora, nego jesu tebi našli neki kurčev posao u toj multikulti vladi?Eva wrote:Tko je Tito?
Guest- Guest
obavi konzultacije pa se javi.tre911 wrote:Pa ljudi smo i ima da se dogovorimo, samo moram na konzultacije sa kolegom klerofašistom omnijem :))))veber wrote:ma koji mito!tre911 wrote:Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
poklončić.
naravno ne na službeni mob. onaj drugi regan u srbiji. :D
2014-12-30
Idete u šumu?deda wrote:Vidim da tu neki sastavljaju novu demokratsku vlast, pa evo da se organiziramo i mi koji nismo ušli u vladu.
Forumu treba jaka opozicija, jer tko zna što su ovi spremni napraviti ako ih se pusti bez nadzora!
... red_wolf, Antifa_No1 itd. pozovite sve koje znate i koji vam vjeruju da se bore za našu stvar...
Sad si i ti neki kurac na forumu?veber wrote:obavi konzultacije pa se javi.tre911 wrote:Pa ljudi smo i ima da se dogovorimo, samo moram na konzultacije sa kolegom klerofašistom omnijem :))))veber wrote:ma koji mito!tre911 wrote:Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
poklončić.
naravno ne na službeni mob. onaj drugi regan u srbiji. :D
siva eminencija.dzango wrote:
Sad si i ti neki kurac na forumu?
2014-12-30
Samo mladi.dzango wrote:Idete u šumu?deda wrote:Vidim da tu neki sastavljaju novu demokratsku vlast, pa evo da se organiziramo i mi koji nismo ušli u vladu.
Forumu treba jaka opozicija, jer tko zna što su ovi spremni napraviti ako ih se pusti bez nadzora!
... red_wolf, Antifa_No1 itd. pozovite sve koje znate i koji vam vjeruju da se bore za našu stvar...
Guest- Guest
Što se izdogađalo otkad sam ja otišla na Martinique?
2014-04-12
osnovali par odbora i agencija.maggie13 wrote:Što se izdogađalo otkad sam ja otišla na Martinique?
vrbovali desničare.
još nam se ti pridružiš i to je to.
2014-12-30
Sva su sredstva dozvoljena u borbi protiv multikulti i slicnih liberalnomarksistickih budalastina. Sve osim ubojitih sredstava i bijelog fosfora, to je za njihovu mezimcad u Siriji i to je Ruski posao.tre911 wrote:Pa ljudi smo i ima da se dogovorimo, samo moram na konzultacije sa kolegom klerofašistom omnijem :))))veber wrote:ma koji mito!tre911 wrote:Vidi vidi, mito i korupcija,odbijam sa indignacijom :DDDDveber wrote:s obzirom da imam najjači resor, dođite kod nas. razjebite malo ove multikulti.
poklončić.
omni-
2014-04-12
ne vaši, moji..veber wrote:osnovali par odbora i agencija.maggie13 wrote:Što se izdogađalo otkad sam ja otišla na Martinique?
vrbovali desničare.
još nam se ti pridružiš i to je to.
2014-04-12
pa di si ti?
lijevo ili desno?
mi osnivamo stabilnu desnu vladu.
znači s nama si?
lijevo ili desno?
mi osnivamo stabilnu desnu vladu.
znači s nama si?
2014-12-30
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 11 of 15