Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Polako, nećemo mi njega plaćat, on nije takvog kova.Antif_No1 wrote:A zašto ti druže jastrebe ne bi prešao kod nas,marcelus te ne bi dobro platio kao mi.jastreb wrote:Branko Kalanj će biti kao Mirko Rašković.
Njemu treba ponuditi neš't što ne može odbit. Znaš na što mislim.
Guest- Guest
bit će naš.Antif_No1 wrote:Ali ona je naš mandatar,ne možete joj ponuditi bolje od toga.veber wrote:imala bi, mandatar mi potvrdio.Antif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
širokih smo svjetonazora.
no, ponoć je skoro pa tu.
nismo most.
big deal.
2014-12-30
Jastrebe kod nas bi opet imao mladost. Bio bi ko sokol.
Nikakve pare to ne mogu platiti.
Guest- Guest
Letim ja za Martinique-- ..kolege,pozdravljam vas..prva sjednica nove Vlade kad se vratim..pripremite sve materijale i ne obazirite se na političke protivnike,,
2014-04-12
je,kao da bi Longi pristao da mu žena bude šef,pa već sutradan ne bi ste imali kvoruma na prvom zasjedanju.veber wrote:bit će naš.Antif_No1 wrote:Ali ona je naš mandatar,ne možete joj ponuditi bolje od toga.veber wrote:imala bi, mandatar mi potvrdio.Antif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
nismo most.
big deal.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
maggie13 wrote:Letim ja za Martinique--
adio, i pozdravi galebove
Last edited by deda on 8/12/2015, 19:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
prva sjednica će ti biti kod nas.maggie13 wrote:Letim ja za Martinique-- ..kolege,pozdravljam vas..prva sjednica nove Vlade kad se vratim..pripremite sve materijale i ne obazirite se na političke protivnike,,
2014-12-30
Pa ja ne samo da sam mlad,nego sam i u najvećoj snazi.deda wrote:Jastrebe kod nas bi opet imao mladost. Bio bi ko sokol.
Možda ćete mi takvo što moći ponuditi za jedno 15-20 let.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni ministarstvo poljoprivrede....još ima u eu fondovima...biću pošten pola seljacima pola meni...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
longija ja pocentriram. lako za njega.Antif_No1 wrote:je,kao da bi Longi pristao da mu žena bude šef,pa već sutradan ne bi ste imali kvoruma na prvom zasjedanju.veber wrote:bit će naš.Antif_No1 wrote:Ali ona je naš mandatar,ne možete joj ponuditi bolje od toga.veber wrote:imala bi, mandatar mi potvrdio.Antif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
nismo most.
big deal.
2014-12-30
dobro,ajde,dogovorit ćemo nešto ispod stola,ali valjda ti je lakše ideološki podržati našu nego marcelusovu vladuv_vlado wrote:meni ministarstvo poljoprivrede....još ima u eu fondovima...biću pošten pola seljacima pola meni...
2015-07-23
jastreb wrote:Pa ja ne samo da sam mlad,nego sam i u najvećoj snazi.deda wrote:Jastrebe kod nas bi opet imao mladost. Bio bi ko sokol.
Možda ćete mi takvo što moći ponuditi za jedno 15-20 let.
15-20 godina je daleko, mi trebamo članove sad
a i kod nas su ti sve ženske
sutra kad razbojnikova nevjseta vidi da su je upisali bez njenog znanja i volje i ona će se prebaciti tu kod nas, ako zbog ničeg drugog onda zbog sinjskog prkosa
Guest- Guest
Podcjenjuješ moje paraobavještajne sposobnosti,već sutra ću ti pola vlade nečim ucjeniti, ne zaboravi da sam na pokojnom net.hr-u,izazvao rat između pdf nogomet i pdf vip.veber wrote:prva sjednica će ti biti kod nas.maggie13 wrote:Letim ja za Martinique-- ..kolege,pozdravljam vas..prva sjednica nove Vlade kad se vratim..pripremite sve materijale i ne obazirite se na političke protivnike,,
2015-07-23
Pa nisam izgubio ja,već Nogomet. a mene je Buffy još nagradila dozvolivši mi neke posebene pogodnosti za Iknara.veber wrote:i izgubio.
2015-07-23
veber-
2014-12-30
veber wrote:klasični gubitnik.
meggie će biti premijerka, to je ono zbog čega večeras nećete spavati
Guest- Guest
Moj dragi kolega jastreb,kojeg neizmjerno cijenim i volim,bojim se da kako se on ipak ne bi uklopio u ovaj naš novi poredak,jer on kao kršćanski mistik nikada ne bi odbacio stara učenja i zablude,te prihvatio novi svjetski poredak,stoga poziv jastrebu trenutno je na suspenziji sve do konzultacija s mag i dedom.
2015-07-23
dobro ako jastreb ima neke svoje principe preko kojih ne može, onda ćemo to poštovati
Guest- Guest
želje.deda wrote:veber wrote:klasični gubitnik.
meggie će biti premijerka, to je ono zbog čega večeras nećete spavati
do ponoći neka se odluči.
premijerka ne bu bila, jednostavno.
tik-tak, kuca ura.
ponoć je blizu.
2014-12-30
Dobro,načelno ćemo poštovati,barem dok potpiše.deda wrote:dobro ako jastreb ima neke svoje principe preko kojih ne može, onda ćemo to poštovati
2015-07-23
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 7 of 15