ex iskon
Page 1 of 1
ex iskon
forum se razbolio
umjesto napretka i značajnog djelovanja već u poodmakloj fazi opće rasulo
umjesto napretka i značajnog djelovanja već u poodmakloj fazi opće rasulo
2014-04-16
Re: ex iskon
Tamo se preteralo, klasican Balkanski bircuz na sred puta usred nicega. Udjes, lete stolice, flase, neko nekoga stolicom prevaspitava. Bilo jedno mesto na Adi Medjica, koje se zvalo," I to ce proci". Tako je i Iskon.HR/forum prosao. Neke je i Policija propitkivala, sta vise reci. Videlu oni iz Iskon i iskljucili opciju Forum. Forumaska posla.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Sve ima svoj rok trajanja. Tako nečemu dođe kraj, malo lamentiramo i onda idemo dalje.
immortal likes this post
nije život cijeli dan biti na forumu ili fejsu ali je daleko bolje kad se ima neko poznato okruženje i na internetu
nisam znala da je i ovaj forum bio na udaru policijske kontrole
bit će neke prijave u pitanju
to mjesto "I to će proći " zvuči baš zanimljivo... sve će proći, mi ostajemo
2014-04-16
Jebe mi se. Ja pičim svoje a vi se mislite. Kad počme treći svjetski rat a ovo je uvod možete vi bježati di god oćete al uteč nećete.
Ljudi se sasrali kad je počelo ovo sranje pa misle : zabit ću glavu u pijesak ( više neću pratit vijesti ) pa se možda spasim.
Aha kako da ne.
Došo gazda da vas kolje vi bi najradije zbrisali u polje.
STIGLO KLANJE.
Ljudi se sasrali kad je počelo ovo sranje pa misle : zabit ću glavu u pijesak ( više neću pratit vijesti ) pa se možda spasim.
Aha kako da ne.
Došo gazda da vas kolje vi bi najradije zbrisali u polje.
STIGLO KLANJE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
immortal likes this post
Budući da 80 posto nas nastoji živjeti u miru s drugima, a samo 20 posto to pokušava spriječiti, život bi nam bio mnogo lakši kad bismo bili dobro obaviješteni o točnim pokazateljima takvih osobnosti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Sad kad je zaigrala maca pred vašim vratima a rekao sam vam da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li tog Komšića još jednom na toj poziciji onda ste shvatili da je Vrag odnio šalu i mislite da ćete izbječiti taj scenarij tako da gasite tv i ne pratite vijesti dakle zabijete glavu u pijesak.
To vam je razlog zašto odlaze s ovog foruma jer ; Budući da 80 posto nas nastoji živjeti u miru s drugima
E pa gospodo draga : NAPUŠITE SE KURCA
------
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Sad kad je zaigrala maca pred vašim vratima a rekao sam vam da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li tog Komšića još jednom na toj poziciji onda ste shvatili da je Vrag odnio šalu i mislite da ćete izbječiti taj scenarij tako da gasite tv i ne pratite vijesti dakle zabijete glavu u pijesak.
To vam je razlog zašto odlaze s ovog foruma jer ; Budući da 80 posto nas nastoji živjeti u miru s drugima
E pa gospodo draga : NAPUŠITE SE KURCA
------
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Imate new age forume pa možete otić tamo, oni će vam pričati kako će svijet biti divno i krasno mjesto, kuće će biti od čokolade a prozori od mermelade.
Reči će vam ono šta vi želite čuti.
Sastavit ću vas sad tako da neće kamen na kamenu ostat od vas.
Reči će vam ono šta vi želite čuti.
Sastavit ću vas sad tako da neće kamen na kamenu ostat od vas.
2014-04-11
dzango wrote:Sve ima svoj rok trajanja. Tako nečemu dođe kraj, malo lamentiramo i onda idemo dalje.
Forum se raspada jer na njemu ima previše četnika.
Oni pogubno i razarajuće djeluju na bilo što u čemu se nađu.
Evo, ovaj, Đango, na primjer! Smrad četnički! Što će on tu?
Nek ide tamo negdje u Veliku Srbiju na lajkovačkoj pruzi ili tako nešto!
Tu mi Hrvati dišemo!
crvenkasti-
2014-04-17
samo ti diši dok Hrvati prdecrvenkasti wrote:dzango wrote:Sve ima svoj rok trajanja. Tako nečemu dođe kraj, malo lamentiramo i onda idemo dalje.
Forum se raspada jer na njemu ima previše četnika.
Oni pogubno i razarajuće djeluju na bilo što u čemu se nađu.
Evo, ovaj, Đango, na primjer! Smrad četnički! Što će on tu?
Nek ide tamo negdje u Veliku Srbiju na lajkovačkoj pruzi ili tako nešto!
Tu mi Hrvati dišemo!
ovi drugi su bolje prošli od tebe
2014-04-16
immortal wrote:nije život cijeli dan biti na forumu ili fejsu ali je daleko bolje kad se ima neko poznato okruženje i na internetu
Neki su preterivali, onda ih neko prijavi i zatvore forum. Iskon vidi Policiju, iskljuci opciju, problem resen. To onaj bivsi forum. Ovde mozes da radis sta hoces, digla i Policija ruke. Fejsbuk, slabo tamo iko vise bleji. Mislim da ni penzosi vise tamo ne idu.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
immortal likes this post
iskon je rasistički dom ,,,dom koji su imali i dalje imaju u vlasti većinu hrvatskih portala jugonacistička kopilad ,,,,eklatantni socijalistički rasisti
onako kako špiljak ima energente i nautiku ,,,tako su najgluplji idioti imali iskon , danas index , forum-hr ,,,,sav net hrvatoslavije
oni su nositelji informatičke domene hrvatske ,,, zato i jeste hrvatska tu gdje je ,,, u raljama mutantne gamadi
sjetih se nekoliko admina ,,,GAMADI,,, aime,,,tako nekak se nazivala glupača
to je sve stoka na mentalnom nivou hitlera staljina broza ,,,,hladnokrvnih ubica u bilin rukavicama ,,,,čak i bilim odorama ,,,,
njihovi sljedbenici ovog brloga su mi smišni danas
onako kako špiljak ima energente i nautiku ,,,tako su najgluplji idioti imali iskon , danas index , forum-hr ,,,,sav net hrvatoslavije
oni su nositelji informatičke domene hrvatske ,,, zato i jeste hrvatska tu gdje je ,,, u raljama mutantne gamadi
to je sve stoka na mentalnom nivou hitlera staljina broza ,,,,hladnokrvnih ubica u bilin rukavicama ,,,,čak i bilim odorama ,,,,
Gast- Guest
ni danas nije puno bolješkutor wrote:iskon je rasistički dom ,,,dom koji su imali i dalje imaju u vlasti većinu hrvatskih portala jugonacistička kopilad ,,,,eklatantni socijalistički rasisti
2014-04-16
immortal wrote:ni danas nije puno bolješkutor wrote:iskon je rasistički dom ,,,dom koji su imali i dalje imaju u vlasti većinu hrvatskih portala jugonacistička kopilad ,,,,eklatantni socijalistički rasisti
mene bole moji
navodni moji
moji ,,,,koji su u domovinski rat otišli srcem ,,,,hrvatskim srcem ,,,i ostali živi
veliki broj njih su NAPLATITELJI DOMOLJUBLJA ,,,,,,,oni mene bole
radi pišljivih peneza su ih kupila socijalistička gamad ,,,i stavila u stroj ,,,,ka medveda ,,,,psa rata
svaki branitelj koji ima ijednu kunu po osnov učešća u ratu je naplatitetlj domoljublja ,,,osim potrebitih
ta gamad je osnova da socijalistička gamad vlada zajedno sa jugonacistima
ta gamad održaje i vlast i iskon i forum-hr
to više nisu moji ,,,,,,za hrvatsku i hrvatski puk gori su od janjičara koji su danas turci u turskoj i socijalističkih rasista koji vladaju hrvatoslavijom ,,,otadžbinom jugonacista
Gast- Guest
Similar topics
» Ex iskon
» ex-iskon-srbija
» Iskon 2004.
» Poruka willyja berosa ex-iskon-plemenu...
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» ex-iskon-srbija
» Iskon 2004.
» Poruka willyja berosa ex-iskon-plemenu...
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 1 of 1