Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
pa di si ti?
lijevo ili desno?
mi osnivamo stabilnu desnu vladu.
znači s nama si?
lijevo ili desno?
znači s nama si?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
2014-04-12
A stranka se zove Desanka? Stranka ponosnih drkadžija.veber wrote:pa di si ti?
lijevo ili desno?
znači s nama si?
Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
dijagram-
2015-08-09
Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
2014-04-12
nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
dijagram-
2015-08-09
Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
Kad samo manlo bolje pogledaš..
2014-04-12
ja citam iz ociju, al ove naocale pa nista ne vidim, maskirano brate milimaggie13 wrote:Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
dijagram-
2015-08-09
Ništa bez dede:Eva wrote:Samo mladi.dzango wrote:Idete u šumu?deda wrote:Vidim da tu neki sastavljaju novu demokratsku vlast, pa evo da se organiziramo i mi koji nismo ušli u vladu.
Forumu treba jaka opozicija, jer tko zna što su ovi spremni napraviti ako ih se pusti bez nadzora!
... red_wolf, Antifa_No1 itd. pozovite sve koje znate i koji vam vjeruju da se bore za našu stvar...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eto, malo tajanstvenosti..dijagram wrote:ja citam iz ociju, al ove naocale pa nista ne vidim, maskirano brate milimaggie13 wrote:Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
2014-04-12
konspirator iz alan forda:) nek si ti meni ziva i zdrava, lijepa zgodna i pametna, sretna i zaljubljena i...takomaggie13 wrote:eto, malo tajanstvenosti..dijagram wrote:ja citam iz ociju, al ove naocale pa nista ne vidim, maskirano brate milimaggie13 wrote:Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
Dobro nisam Jeremijadijagram wrote:konspirator iz alan forda:) nek si ti meni ziva i zdrava, lijepa zgodna i pametna, sretna i zaljubljena i...takomaggie13 wrote:eto, malo tajanstvenosti..dijagram wrote:ja citam iz ociju, al ove naocale pa nista ne vidim, maskirano brate milimaggie13 wrote:Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
Ha ha, da, sve sam to..isto želim i uzvratno, makar znam da su riječi nepotrebno, stanje je već takvo
2014-04-12
Sve znas,maggie13 wrote:Dobro nisam Jeremijadijagram wrote:konspirator iz alan forda:) nek si ti meni ziva i zdrava, lijepa zgodna i pametna, sretna i zaljubljena i...takomaggie13 wrote:eto, malo tajanstvenosti..dijagram wrote:ja citam iz ociju, al ove naocale pa nista ne vidim, maskirano brate milimaggie13 wrote:Ma ne kopira..dijagram wrote:nije? onda neka koja ju kopira, ajd nekako cu podnijetimaggie13 wrote:Što fali mom avataru?dijagram wrote:Mici to s avatara, ne mogu te gledati:)maggie13 wrote:Ne možete mi vi ponuditi što mi ovdje daju, a i ne volim u kalupe..
p.s. Nije Severina
Ha ha, da, sve sam to..isto želim i uzvratno, makar znam da su riječi nepotrebno, stanje je već takvo
dijagram-
2015-08-09
Onda,tko je skupio većinu,marcelusova klerofašistička vlada ili ova naša napredna i progresivna antifašistička ?
Treba opet napravit drugi topic s anketom,da vidimo kakvo je stanje,tko će prvi kod Kolinde.
Treba opet napravit drugi topic s anketom,da vidimo kakvo je stanje,tko će prvi kod Kolinde.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mi smo pobjednici i tražimo mandat
2014-04-12
mi smo!maggie13 wrote:Mi smo pobjednici i tražimo mandat
ili novi izbori.
2014-12-30
Dobro,tko onda ide s tobom na konzultacije kod Kica ?maggie13 wrote:Mi smo pobjednici i tražimo mandat
Povedi Evu,kad vidi vas dvi,neće moć odloit da vam ne da mandat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
predsjednica ce meni dati, to, kako se zove:)
dijagram-
2015-08-09
eva je moja glasnogovornica..nitko je neće nadgovorit, to svakakoAntif_No1 wrote:Dobro,tko onda ide s tobom na konzultacije kod Kica ?maggie13 wrote:Mi smo pobjednici i tražimo mandat
Povedi Evu,kad vidi vas dvi,neće moć odloit da vam ne da mandat.
2014-04-12
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 12 of 15