Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
ti si pozvan u vladu kao specijalni savjetnik za prava istospolnih osoba i odnose s nato paktom
Guest- Guest
Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
Guest- Guest
Vučina je prvi, kreni!tre911 wrote:Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
Guest- Guest
Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
ti si pozvan u vladu kao specijalni savjetnik za prava istospolnih osoba i odnose s nato paktom
Ti možeš samo biti zadužen samo za eksproprijaciju eksproprijatora u kojem imaš bogato iskustvo iz 91Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Guest- Guest
Zile, ti ces da zamenis Pupovca! :)tre911 wrote:Ti možeš samo biti zadužen samo za eksproprijaciju eksproprijatora u kojem imaš bogato iskustvo iz 91Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Guest- Guest
Evac ti ćeš biti neki kurac u vladi a neka marc odluči kojiEva wrote:Tko je sve vlast? Koliko je to admina na ovom forumu? Podsjećaju po brojnosti na hrvatske županije i općine. A i po radu.deda wrote:Vidim da tu neki sastavljaju novu demokratsku vlast, pa evo da se organiziramo i mi koji nismo ušli u vladu.
Forumu treba jaka opozicija, jer tko zna što su ovi spremni napraviti ako ih se pusti bez nadzora!
... red_wolf, Antifa_No1 itd. pozovite sve koje znate i koji vam vjeruju da se bore za našu stvar...
Guest- Guest
Pa nisi ti sele Vucic pa da budes zaduzena za sve... Seruj malo... (zamalo da kazem - saraj) :)Eva wrote:Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
On je HOSovac a ne klerofašist kao ja i omniEva wrote:Vučina je prvi, kreni!tre911 wrote:Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
Guest- Guest
Jel taj vaš Vučić Šipac?Stanojko wrote:Pa nisi ti sele Vucic pa da budes zaduzena za sve... Seruj malo... (zamalo da kazem - saraj) :)Eva wrote:Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Guest- Guest
Gore!Eva wrote:Jel taj vaš Vučić Šipac?Stanojko wrote:Pa nisi ti sele Vucic pa da budes zaduzena za sve... Seruj malo... (zamalo da kazem - saraj) :)Eva wrote:Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Kad jebeš redom nije bitno tko je tko.tre911 wrote:On je HOSovac a ne klerofašist kao ja i omniEva wrote:Vučina je prvi, kreni!tre911 wrote:Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
Guest- Guest
Čitala sam negdje da je njegova mama, Angelina, a nije Jolie, imala lovera Šipca na telki di je radila. I sin joj liči više kolegi Šipcu nego mužu.Stanojko wrote:Gore!Eva wrote:Jel taj vaš Vučić Šipac?Stanojko wrote:Pa nisi ti sele Vucic pa da budes zaduzena za sve... Seruj malo... (zamalo da kazem - saraj) :)Eva wrote:Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Guest- Guest
Bogami, i fizicki i mentalno...Eva wrote:Čitala sam negdje da je njegova mama, Angelina, a nije Jolie, imala lovera Šipca na telki di je radila. I sin joj liči više kolegi Šipcu nego mužu.Stanojko wrote:Gore!Eva wrote:Jel taj vaš Vučić Šipac?Stanojko wrote:Pa nisi ti sele Vucic pa da budes zaduzena za sve... Seruj malo... (zamalo da kazem - saraj) :)Eva wrote:Pa ja sam dovoljna! Ti bi mojoj djeci otimao kruh iz ruku?Stanojko wrote:Pa mora neko ko zna da komanduje. Ne znate sami... :)Eva wrote:Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
Tata ga voli kao da je njegov a on vam peta kolona u parlamentu.
Guest- Guest
E to to, a dolazit ce oni nama kad multikulturalizam pocne zarezivat vratove :D. Samo polako, sad nek demokastriraju dok ide..tre911 wrote:Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
omni-
2014-04-12
na krivom topicu ste vas dvojica. ovi sastavljaju antifasmultikulti vladu.
2014-12-30
Nema veze, nas će povijst zapamtiti kao početak vraćanja na pravi put u mračnim vremenima :)))veber wrote:na krivom topicu ste vas dvojica. ovi sastavljaju antifasmultikulti vladu.
Guest- Guest
Ima da špricamo svetom vodicom po njima ko da kiša pada!!omni wrote:E to to, a dolazit ce oni nama kad multikulturalizam pocne zarezivat vratove :D. Samo polako, sad nek demokastriraju dok ide..tre911 wrote:Može klerofašisti? Evo ti i ja i još jedan( taj će se sam javiti)i imamo svoj klub i ima da hebemo sve po reduomni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
Guest- Guest
Nema krivih topica kad je u pitanju rusenje multikulti i ostalih izdajnickih sistema. Nasa rijec se svuda mora cuti. :stare:veber wrote:na krivom topicu ste vas dvojica. ovi sastavljaju antifasmultikulti vladu.
omni-
2014-04-12
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 10 of 15