Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
niste ni blizu vlasti, a već se svadite!deda wrote:Soru staviti za dekana filozofskog fakulteta.
megi ponuda vrijedi do ponoći.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa Sora bi bila dobra i kao ministrica bogoštovlja.
Prvi dekret koji bi potpisala,bilo bi ukidanje vjeronauka u školama.
Prvi dekret koji bi potpisala,bilo bi ukidanje vjeronauka u školama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
širokih smo svjetonazora.
2014-12-30
vidi se da nemaju pojma što radeAntif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
Guest- Guest
Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
2015-07-23
Bit cu skromna, umjerena, razumna, kupovati s ukusom, birati kvalitetno, biti primjer..budem, hvala..i kojeg prijateljadeda wrote:Megi evo, ova je tvoja, zlatna, nema limit.
Dobro se provedi, povedi i prijateljice ako želiš.
2014-04-12
lako tuđim po grmlju. porezni obveznici će plaćat.deda wrote:Megi evo, ova je tvoja, zlatna, nema limit.
iskeširaj svoju lovu.
2014-12-30
I mag. slobodno koristi vladin avion koliko želiš.
2015-07-23
freedom rulesAntif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
sve za slobodu, slobodu ni za što...
2014-04-12
Branko Kalanj će biti kao Mirko Rašković.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
eto, onda sve dogovoreno
imamo mandatarku, sad treba samo malo pričekati da se ovi posvađaju i vlast je moja
tj. meggina
imamo mandatarku, sad treba samo malo pričekati da se ovi posvađaju i vlast je moja
tj. meggina
Guest- Guest
Nadam se da će v_vlado podržati našu vladu,njemu bi dali ministarstvo poiljoprivrede.
2015-07-23
imala bi, mandatar mi potvrdio.Antif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
no, ponoć je skoro pa tu.
nismo most.
2014-12-30
Hoću, i to odmah večeras..na Martinique..Antif_No1 wrote:I mag. slobodno koristi vladin avion koliko želiš.
2014-04-12
A zašto ti druže jastrebe ne bi prešao kod nas,marcelus te ne bi dobro platio kao mi.jastreb wrote:Branko Kalanj će biti kao Mirko Rašković.
2015-07-23
deda wrote:eto, onda sve dogovoreno
tj. meggina
2014-04-12
neće porezni obveznici plaćat, ne širite laži i obmane, mi znamo kako ekonomija funkcioniraveber wrote:lako tuđim po grmlju. porezni obveznici će plaćat.deda wrote:Megi evo, ova je tvoja, zlatna, nema limit.
iskeširaj svoju lovu.
snizit ćemo poreze, a ako novca nedostaje onda ćemo ga štampat
Guest- Guest
Ali ona je naš mandatar,ne možete joj ponuditi bolje od toga.veber wrote:imala bi, mandatar mi potvrdio.Antif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
no, ponoć je skoro pa tu.
nismo most.
2015-07-23
ponuda je na stolu. nakon ponoći nema je.maggie13 wrote:freedom rulesAntif_No1 wrote:Ona tamo ne bi imala takvu autonomiju u izvršenju svojih projekata,bila bi previše sputana za razliku kod nas gdje ima potpuno odriješene ruke.veber wrote:zašto?Antif_No1 wrote:Oni vrbuju maggie a istovremeno imaju Longija koji je ženomrzac,pa to je samo po sebi oksimoron.
sve za slobodu, slobodu ni za što...
2014-12-30
Ništa prije konzultacije sa Predsjednicom (Ero).Antif_No1 wrote:A zašto ti druže jastrebe ne bi prešao kod nas,marcelus te ne bi dobro platio kao mi.jastreb wrote:Branko Kalanj će biti kao Mirko Rašković.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Polako, nećemo mi njega plaćat, on nije takvog kova.Antif_No1 wrote:A zašto ti druže jastrebe ne bi prešao kod nas,marcelus te ne bi dobro platio kao mi.jastreb wrote:Branko Kalanj će biti kao Mirko Rašković.
Njemu treba ponuditi neš't što ne može odbit. Znaš na što mislim.
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 6 of 15