Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
veber-
2014-12-30
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
omni-
2014-04-12
Eno ih tamo u marcelusovu taboru,kod nas su antifašisti.omni wrote:Di su ovdje fasisti da zaokruzim na listicu?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Kao ministar poljoprivrede tražim da se grah i svi njegovi nusproizvodi oslobode svih poreza i davanja te stimulira njegova sadnja povećanjem poticaja za 509%....i grah da sestavi na zastavu,ministarstva poljoprivrede...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bolje je da das prvenstvo travulji pa da se to ubroji u povrce. Nek drzava pusi, lako cemo za grah.v_vlado wrote:Kao ministar poljoprivrede tražim da se grah i svi njegovi nusproizvodi oslobode svih poreza i davanja te stimulira njegova sadnja povećanjem poticaja za 509%....i grah da sestavi na zastavu,ministarstva poljoprivrede...
omni-
2014-04-12
I svaki zaposleni u ministarstvu mora doma hranit barem jednu kravicu,oni u stanovima na balkon s njom...ostati u doticaju s prirodom...
2015-07-28
kako si vi to masovno dijelite fotelje i položaje, a u oporbi ste? i to ovako javno, sramota. mi smo sve to već riješili nice & easy, na pp.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Mi nemamo što kriti,neka birači vide i čuju.....r_nevjesta wrote:kako si vi to masovno dijelite fotelje i položaje, a u oporbi ste? i to ovako javno, sramota. mi smo sve to već riješili nice & easy, na pp.
2015-07-28
Moraš imati oporbu u demokraciji,bez oporbe nemaš demokracije.....malo gori,malo doli...r_nevjesta wrote:e, zato i jeste oporba a ne vlast B-)
2015-07-28
A gdje su programi stranaka? Tko se zalaze za obnovu Jugoslavije a tko za obnovu NDH, ima li liberala, rjesavanje islamskog pitanja i pitanja izbjeglica?
omni-
2014-04-12
Znaci yebe se tebi tko ce docekat Ruse a tko Amere i NATO, a izbjeglice koje gaze usjeve?v_vlado wrote:Moj resor je poljoprivreda.....
omni-
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Osiguranje sve pokriva,zato imaš poticaj da osiguraš..omni wrote:Znaci yebe se tebi tko ce docekat Ruse a tko Amere i NATO, a izbjeglice koje gaze usjeve?v_vlado wrote:Moj resor je poljoprivreda.....
2015-07-28
Osiguranje sve pokriva,zato imaš poticaj da osiguraš..omni wrote:Znaci yebe se tebi tko ce docekat Ruse a tko Amere i NATO, a izbjeglice koje gaze usjeve?v_vlado wrote:Moj resor je poljoprivreda.....
2015-07-28
Tko je sve vlast? Koliko je to admina na ovom forumu? Podsjećaju po brojnosti na hrvatske županije i općine. A i po radu.deda wrote:Vidim da tu neki sastavljaju novu demokratsku vlast, pa evo da se organiziramo i mi koji nismo ušli u vladu.
Forumu treba jaka opozicija, jer tko zna što su ovi spremni napraviti ako ih se pusti bez nadzora!
... red_wolf, Antifa_No1 itd. pozovite sve koje znate i koji vam vjeruju da se bore za našu stvar...
Guest- Guest
Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
ti si pozvan u vladu kao specijalni savjetnik za prava istospolnih osoba i odnose s nato paktom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Opet Srbi u hrvatskoj vladi, pa i na forumu. Sramota!marcellus wrote:Stanojko wrote:Mogu li ja da budem ministar turizma?
ti si pozvan u vladu kao specijalni savjetnik za prava istospolnih osoba i odnose s nato paktom
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 9 of 15