ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Čovjek bi riešio neke probleme koji vuku našu Domovinu k dnu, recimo one koji su s pištoljima odvodili naivce što su previše pričali na Brčko-Banovići. Kažu da je bila neka drukerica, širila noge i saznavala tko ne voli druga Tita pa izdavala drugovima sekretarima. Kažu da joj je majka 42. pred ustašama iz Bosne pobjegla u Zagreb. Kažu da piše na ovom forumu. I da ne voli Marcela. A nije Eva.Sora wrote:A sta tebi se ne sviđa ona o drugu Karamarku ?Regoč wrote:Soro, dobro kreneš, načelno ti se nema što zamjeriti, a onda samu sebe pokopaš kao ono drugovi na SORA-i 47.Sora wrote:Zašto? Svatko ima pravo reci sto zeli. Kome se ne sviđa -njegov problem. Goran je istaknuti član po tome bas jer cesto istupa i cesto protiv matice. Bravo BeusFénix wrote:Istaknuti član HNS-a - ma jebem ti mater šugavu klošaru narkomanski i tvojoj ciganiji od 0,1%. Ti nemaš ni pravo bilo što reći.
Dosta vise sitnih podbadala, koji bi da usicare u našoj kaljuži , tipa Karamarka . Daj brate začepi Vise , stslno istu pjesmu pjevaš . Ili ovog fra Boze koji je ni na nebu ni na zemlji.
Daj molim te , taj nije maknuo od radnih akcija na prugi Brčko banovici ...
Pa to mu vec sav svijet zamjera .
Star je on za ovakvu - modernu politiku , star ...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Rekla sinoć Vesna da imaju 12. No, nije problem broj mandata, nego što bez SDP-a ne bi osvojili ni jedan, a drže pola države u šaci.Sora wrote:Imaju 10mandata. Kao pol mosta . Tražit ce sigurno položaj u pol vlade . Mozda i predsjednika , mjesto Koljinde . Ona ionak mora na predavanja na faxumrincredible wrote:Stranka koja se uvaljuje u Sabor s manje od 1% glasova nekome spočitava sprdanje s politikom? Aupičkumaterinu.
moja puna podrška samo to nema trika da politička elita prihvati.Regoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
Guest- Guest
Ne voli ona nikoga ko nije u partiji i pripada glavaševićevoj nakupini oni.ne.mrze@sdp.comRegoč wrote:Čovjek bi riešio neke probleme koji vuku našu Domovinu k dnu, recimo one koji su s pištoljima odvodili naivce što su previše pričali na Brčko-Banovići. Kažu da je bila neka drukerica, širila noge i saznavala tko ne voli druga Tita pa izdavala drugovima sekretarima. Kažu da joj je majka 42. pred ustašama iz Bosne pobjegla u Zagreb. Kažu da piše na ovom forumu. I da ne voli Marcela. A nije Eva.Sora wrote:A sta tebi se ne sviđa ona o drugu Karamarku ?Regoč wrote:Soro, dobro kreneš, načelno ti se nema što zamjeriti, a onda samu sebe pokopaš kao ono drugovi na SORA-i 47.Sora wrote:Zašto? Svatko ima pravo reci sto zeli. Kome se ne sviđa -njegov problem. Goran je istaknuti član po tome bas jer cesto istupa i cesto protiv matice. Bravo BeusFénix wrote:Istaknuti član HNS-a - ma jebem ti mater šugavu klošaru narkomanski i tvojoj ciganiji od 0,1%. Ti nemaš ni pravo bilo što reći.
Dosta vise sitnih podbadala, koji bi da usicare u našoj kaljuži , tipa Karamarka . Daj brate začepi Vise , stslno istu pjesmu pjevaš . Ili ovog fra Boze koji je ni na nebu ni na zemlji.
Daj molim te , taj nije maknuo od radnih akcija na prugi Brčko banovici ...
Pa to mu vec sav svijet zamjera .
Star je on za ovakvu - modernu politiku , star ...
Guest- Guest
mrincredible wrote:Stranka koja se uvaljuje u Sabor s manje od 1% glasova nekome spočitava sprdanje s politikom? Aupičkumaterinu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Tekbiiiirrr...Heil Tito.Sora wrote:Imaju 10mandata. Kao pol mosta . Tražit ce sigurno položaj u pol vlade . Mozda i predsjednika , mjesto Koljinde . Ona ionak mora na predavanja na faxumrincredible wrote:Stranka koja se uvaljuje u Sabor s manje od 1% glasova nekome spočitava sprdanje s politikom? Aupičkumaterinu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Hebote ubise mu srbi cacu a nakon toga ga mater odvede na preodgoj u prijedor medju srbe pa kad su ga preodgojili i malo narastao mamica se snjim vratila u zagreb i masno profitirala od mezevljeve tragicne smrti u vukovaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
GSKKSora wrote:Zašto? Svatko ima pravo reci sto zeli. Kome se ne sviđa -njegov problem. Goran je istaknuti član po tome bas jer cesto istupa i cesto protiv matice. Bravo BeusFénix wrote:Istaknuti član HNS-a - ma jebem ti mater šugavu klošaru narkomanski i tvojoj ciganiji od 0,1%. Ti nemaš ni pravo bilo što reći.
Guest- Guest
A jake stranke, HNS. Da ne idu u koaliciji sa SDP-om ne bi imali ni tri mandata a malo gdje (ili nigdje) bi uopće izborni prag prešli i sad se oni našli kurčit. Uostalom mislim da ih je SDP isturio naprijed i dao im zadaću da malo seru pa da vide kako javnost diše.maggie13 wrote:Koji? HNS?
Nadam se tome odavno :D
koga boli krc za javnost, jedino ako nisu naumili bilo svojih uličara, ukoliko krene nizbrdo sa pregovorima, a bit će da ide nizbrdo...
2015-08-08
Nego ti si ono stalno prebacivao koaliciju HDZ-SDSS ali izgleda da ti to ne smeta kada drug četnik stanimirović stane otvoreno na stranu tvojih a ovi to prihvate objeručke.provocator wrote:A jake stranke, HNS. Da ne idu u koaliciji sa SDP-om ne bi imali ni tri mandata a malo gdje (ili nigdje) bi uopće izborni prag prešli i sad se oni našli kurčit. Uostalom mislim da ih je SDP isturio naprijed i dao im zadaću da malo seru pa da vide kako javnost diše.maggie13 wrote:Koji? HNS?
Nadam se tome odavno :D
Guest- Guest
nemoj sad će ti horni uletit sa spikom kako je provokator jedinstven tip domoljuba kojem je trista članova obitelji stradalo u domovinskom ratu a sam provokator je sa svojom domobranskom postrojbom, u koju sa radi dragovoljačkog statusa samomobolizirao, obišao sva ratišta od nemila do nedraga.... i da ti više ne pada na pamet da dovodiš u pitanje ništa vezano uz pravovjernost njegovih stajališta... tre pa sad su nova vremena i nova paradigma... sad imamo novu vrstu domoljuba i patriota... onih kojima ne smiješ ni pomisliti da se zajebavaju....;)
2015-08-08
Jebiga kad ne volim licemjere a oni se prije ili kasnije samopojebu kao što je to slučaj sa provokatorom.michaellcmacha wrote:nemoj sad će ti horni uletit sa spikom kako je provokator jedinstven tip domoljuba kojem je trista članova obitelji stradalo u domovinskom ratu a sam provokator je sa svojom domobranskom postrojbom, u koju sa radi dragovoljačkog statusa samomobolizirao, obišao sva ratišta od nemila do nedraga.... i da ti više ne pada na pamet da dovodiš u pitanje ništa vezano uz pravovjernost njegovih stajališta... tre pa sad su nova vremena i nova paradigma... sad imamo novu vrstu domoljuba i patriota... onih kojima ne smiješ ni pomisliti da se zajebavaju....;)
Guest- Guest
pa vidiš da likonja između redova zaziva događanje naroda, a baš mi je tu drag, ajde i to da vidimo jel to baš njihov teren kako si oni vole umišljati.... pogledaj po portalima rasprave skoro cijela lijevo nasađena ekipa snizila tenzije i sad valjda boga mole da se Mad Zox urazumi jer su svjesni kud bi ih negovo ludilo moglo odvest...
2015-08-08
to što je netko socijalno osjetljiv ne znači da ne živi po nekim uzusima i običajima.
zoki je totalni oprtunist, sebičnjak te gazi sve ispod sebe kako bi zadovoljio taštinu.
a, kao takav je opasan i ne treba nam.
zoki je totalni oprtunist, sebičnjak te gazi sve ispod sebe kako bi zadovoljio taštinu.
a, kao takav je opasan i ne treba nam.
2014-12-30
e al nama treba bezlik koji zna dokle seže dalmacija.... između svih ostalih njegovih "stručnih" "znanja"....
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hribar žestoko opleo po Hasanbegoviću:'On je mrk,zatvoren i pun mržnje'
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
Page 4 of 4