ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU 'Dosta je bilo maltretiranja i igranja politike, ovo je čisto ruganje građanima!'
Autor: Goran Penić
Objavljeno: prije 2 h i 45 min
Saborski zastupnik HNS-a, Goran Beus Richemberg, na svom Facebook profilu još je jasnije i oštrije odbio Mostov prijedlog o velikoj tripartitnoj Vladi i nestranačkom premijeru. Status prenosimo u cijelosti:
'Stvari konačno treba nazvati pravim imenom. Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana, pod krinkom traženja konsenzusa 'razgovara' ultimatumima, državu gura u blokadu sustava s nesagledivim posljedicama i čitavu naciju tretira kao svoje pacijente ili stado ovaca, onda mora biti spreman da mu se kaže: dosta je bilo maltretiranja.
'Usiljeno potiranje društvenog i političkog pluralizma pod krinkom jedinstva je totalitarna manira i antidemokratsko prizivanje jednoumlja. Pokušaj da se na čelna mjesta u državi dovedu na izborima neverificirani i nepoznati ljudi, tobože 'nestranački stručnjaci', opasna je i protuustavna ideja. Višestranački parlamentarni sustav je jedna od najviših ustavnih vrednota i prije 25 godina teškom mukom osvojeni demokratski standard u ovoj zemlji. Ni u ratu, a pogotovo ne u miru mi liberalni demokrati ne možemo i nećemo pristati na političku lobotomiju i perfidnu suspenziju demokratskoga poretka' - napisao je Beus.
Goran Beus Richemberg
Neja Markicevic / CROPIX
Autor: Goran Penić
Objavljeno: prije 2 h i 45 min
Saborski zastupnik HNS-a, Goran Beus Richemberg, na svom Facebook profilu još je jasnije i oštrije odbio Mostov prijedlog o velikoj tripartitnoj Vladi i nestranačkom premijeru. Status prenosimo u cijelosti:
'Stvari konačno treba nazvati pravim imenom. Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana, pod krinkom traženja konsenzusa 'razgovara' ultimatumima, državu gura u blokadu sustava s nesagledivim posljedicama i čitavu naciju tretira kao svoje pacijente ili stado ovaca, onda mora biti spreman da mu se kaže: dosta je bilo maltretiranja.
'Usiljeno potiranje društvenog i političkog pluralizma pod krinkom jedinstva je totalitarna manira i antidemokratsko prizivanje jednoumlja. Pokušaj da se na čelna mjesta u državi dovedu na izborima neverificirani i nepoznati ljudi, tobože 'nestranački stručnjaci', opasna je i protuustavna ideja. Višestranački parlamentarni sustav je jedna od najviših ustavnih vrednota i prije 25 godina teškom mukom osvojeni demokratski standard u ovoj zemlji. Ni u ratu, a pogotovo ne u miru mi liberalni demokrati ne možemo i nećemo pristati na političku lobotomiju i perfidnu suspenziju demokratskoga poretka' - napisao je Beus.
Tony Soprano-
2015-08-15
Re: ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Novi izbori i da se okonča ova komedija.
Neka pobijedi i HDZ.
Nadam se da ovi šarlatani na idućim izborima neće dobiti ni mandata.
Neka pobijedi i HDZ.
Nadam se da ovi šarlatani na idućim izborima neće dobiti ni mandata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koji? HNS?
Nadam se tome odavno :D
2014-04-12
Ne već ove ćupridžije.maggie13 wrote:Koji? HNS?
Daš im prst oni bi cijelu ruku.
Ma,oladite malo!
2014-04-22
Da se mene pita,odmah novi izbori.
I vjeruj da na njima neće dobiti ni mandata.
Odjebi!
Mislim,ne ti,već ovi mostadžije.
I vjeruj da na njima neće dobiti ni mandata.
Odjebi!
Mislim,ne ti,već ovi mostadžije.
2014-04-22
e pa promijenio se vjetar,sad se ne rugate više vi nego netko drugi.Nije baš ugodno,a?
vili40-
2015-08-02
Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana...i to kaže pripadnik stranke sa 0,14%
vili40-
2015-08-02
Istaknuti član HNS-a - ma jebem ti mater šugavu klošaru narkomanski i tvojoj ciganiji od 0,1%. Ti nemaš ni pravo bilo što reći.
Guest- Guest
Mala stranka za velike stvari
2014-04-15
Ha ha, točno tako..koja ironija..vili40 wrote: Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana...i to kaže pripadnik stranke sa 0,14%
2014-04-12
ma zamisli,pa tko se to usudio stati na put tim požrtvovnim ljudima koji su sve dali za običnog čovjeka odvajajući od svojih usta.maggie13 wrote:Ha ha, točno tako..koja ironija..vili40 wrote: Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana...i to kaže pripadnik stranke sa 0,14%
vili40-
2015-08-02
Ajde daj malo.Most je dobio 300 000 glasova a sdp 400 000.Koliko i hdz .Zato prestani omalovažavat most.jastreb wrote:Ne već ove ćupridžije.maggie13 wrote:Koji? HNS?
Daš im prst oni bi cijelu ruku.
Ma,oladite malo!
Tony Soprano-
2015-08-15
Nanjusili da ostaju bez fotelja ako sdp koalira s mostom jer most trazi trecinu fotelja u vladi i drzavnim sluzbama i firmama...a njima bi eventualno ostalo ravnateljsko mjesto drzavne sluzbe za zgubidarenje...a znamo kakav je apetit hnsa stranke male a apetita ko himalaja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stašno..takvo potcjenjivanje ostataka zdravog razuma ove napaćene nacije..vili40 wrote:ma zamisli,pa tko se to usudio stati na put tim požrtvovnim ljudima koji su sve dali za običnog čovjeka odvajajući od svojih usta.maggie13 wrote:Ha ha, točno tako..koja ironija..vili40 wrote: Ako se netko igra politike, grubo se ruga na izborima iskazanoj volji velike većine građana...i to kaže pripadnik stranke sa 0,14%
2014-04-12
Kako rekoh, ovo nije "Mostovo ruganje građanima" nego MOSTovo ruganje HDZ/SDP/HNS lopinama.
U interesu građana jest da RH nema vladu, jer vlada 90% odluka, zakona, intervencija, regulacija donosi kontra općih interesa.
Samo naprijed MOST. Prskajte po političarima, a onda ćemo opet glasovati za vas da se lopine opet znoje
U interesu građana jest da RH nema vladu, jer vlada 90% odluka, zakona, intervencija, regulacija donosi kontra općih interesa.
Samo naprijed MOST. Prskajte po političarima, a onda ćemo opet glasovati za vas da se lopine opet znoje
Guest- Guest
Moli se uvaženi kolega Ember, da se izjasni oko ponude za sudjelovanje u vlasti
U pravu si.vuksadinare wrote:Nanjusili da ostaju bez fotelja ako sdp koalira s mostom jer most trazi trecinu fotelja u vladi i drzavnim sluzbama i firmama...a njima bi eventualno ostalo ravnateljsko mjesto drzavne sluzbe za zgubidarenje...a znamo kakav je apetit hnsa stranke male a apetita ko himalaja
Tony Soprano-
2015-08-15
Ne samo Ember,evo i Tony,hoće li kod marca ili dede ili ostati neopredeljeni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Ne samo Ember,evo i Tony,hoće li kod marca ili dede ili ostati neopredeljeni.
Tony Soprano-
2015-08-15
A zamislite da se mi kao na muzičkim stolcima mijenjamo pa sad je netko godinu dana, drugi je dvije godine, komentirala je Vesna Pusić ideju predstavnika Mosta
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hribar žestoko opleo po Hasanbegoviću:'On je mrk,zatvoren i pun mržnje'
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
Page 1 of 4