Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
Page 1 of 1
Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
https://narod.hr/hrvatska/colakovic-odgovorio-bivsem-clanu-skh-matuli-lazete-da-moj-otac-ustasa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
Inace vili matula cesto govori istinu pa mu je najbolja uloga bila uloga baruna minhauzena...
2015-09-08
Re: Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
Pa,raduje činjenica da se sin odriče ustaštva svog oca. To kod nasd u Hrvatskoj biva ponos.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro...jasno da ne moze netko biti veleposlanik u madzarskoj sad ako niji na ustaskoj linijijastreb wrote:Pa,raduje činjenica da se sin odriče ustaštva svog oca. To kod nasd u Hrvatskoj biva ponos.
2015-09-08
Similar topics
» Prosperov Novak u NU2: Enver Čolaković među najboljim Hrvatskim piscima XX stoljeća
» Vili Matula trazi mamu
» Vili Matula pokusao ispasti smijesan imitirajuci Lucica pa ispao jadan
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
» Vili Matula trazi mamu
» Vili Matula pokusao ispasti smijesan imitirajuci Lucica pa ispao jadan
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Page 1 of 1